Şimdi Ara

R9 280x mi yoksa gtx770 mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Emir Çelik kullanıcısına yanıt
    r9 290x in artifact sorunu falan oluyormuş, riske girme derim gtx 770 al rahat et zaten gtx 780 ile aralarında 9-10fps fark eder oyunlarda,
    ya da eğer düşünürsen gtx 770 fiyatına 100-200 ekleyip benim kullandığım ve çok memnun olduğum powercolor r9 290 pcs+ alabilirsin.
  • valla aynı konuyu bende açmıştım herkes 770 dedi
  • 280X TurboDuo ve GTX770 Directcu2 kullanmış biri olarak GTX770 derim.
  • DHseVeR D kullanıcısına yanıt
    neye dayanarak ? ne fark hissettiniz ki?

aralarındaki tek fark driver destegi oda kısa vadede anlasılacak bişey değil..
    her türlü 280x önde fakat uzun vadede driver desteği nolur mechul..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheSentry kullanıcısına yanıt
    10 fpsyi az mı buluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    gtx 780 ile 770 arasındaki fiyat farkına bakarak çok az buluyorum

birde ha 70 almışın ha 80 eğer monitörün 60Hz ise istersen köşede 200 fps yazsın zaten 60 gibi oynayacaksın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSentry -- 11 Mayıs 2014; 23:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

gtx 780 ile 770 arasındaki fiyat farkına bakarak çok az buluyorum

birde ha 70 almışın ha 80 eğer monitörün 60Hz ise istersen köşede 200 fps yazsın zaten 60 gibi oynayacaksın :D

70 80de farkedilmez ama 40 50de baya farkediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 123samet45

neye dayanarak ? ne fark hissettiniz ki?

aralarındaki tek fark driver destegi oda kısa vadede anlasılacak bişey değil..
    her türlü 280x önde fakat uzun vadede driver desteği nolur mechul..

Şuan GTX770 kullanıyorum şöyle bir şey gözlemledim AMD Nvidia destekli oyunlarda pek iyi değil hatta AMD destekli oyunlarda bile GPU kullanımından pek memnun kalmadım anlık FPS düşüşleride çok oluyordu sanırım yazılım yönünden AMD çok geride yoksa donanım olarak bakınca 280X çok güzel bir kart.
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi gtx 770 gibi bir kartta işlemcin 4 soket intel pentium değilse bi 60fps alırsın her şekilde yine 770-780 o kadar fark yapmaz :D

• Bu kategorideki en iyi kart tartışmasız ve şüphesiz Kral Sapphire R9 280X Toxic`tir.Hem soğutması,hem performansı Piyasadaki tüm 770 ve 280x`lerden daha iyidir,bu segmentte tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Bu kategorideki en iyi kart tartışmasız ve şüphesiz Kral Sapphire R9 280X Toxic`tir.Hem soğutması,hem performansı Piyasadaki tüm 770 ve 280x`lerden daha iyidir,bu segmentte tek geçerim.

280x Vapor-X Tri-X aldım nova'dan, toxic de vardı ama saat hızı sadece ayardan ibaret olduğundan ve vapor daha yeni olduğundan aldım.
    sonuç: hem mavi ledli hem de toxic den daha sessiz 3 fan ve aynı hız.
    not: vatandan değil de nova dan alman daha iyi olur vatan bildiğin kazık gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Bu kategorideki en iyi kart tartışmasız ve şüphesiz Kral Sapphire R9 280X Toxic`tir.Hem soğutması,hem performansı Piyasadaki tüm 770 ve 280x`lerden daha iyidir,bu segmentte tek geçerim.

280x Vapor-X Tri-X aldım nova'dan, toxic de vardı ama saat hızı sadece ayardan ibaret olduğundan ve vapor daha yeni olduğundan aldım.
    sonuç: hem mavi ledli hem de toxic den daha sessiz 3 fan ve aynı hız.
    not: vatandan değil de nova dan alman daha iyi olur vatan bildiğin kazık gibi geldi

Doğrudur kardeşim Toxic performnans+soğutma
    Vapor ise daha sessiz bir de led varmış, bilmiyordum
    Zaten Toxic de aşırı yük altına girindice ses yapıyor yoksa o da sessiz

• 280x bir tık daha ustun bir kart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.