Bildirim
r7 240 ekran kartına işlemci önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Anakart nedir?
Mevcut islemci ve ram nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 14 Mayıs 2015; 21:32:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
Anakart nedir?
Mevcut islemci ve ram nedir?
Kardeş elimde bir şey yok almayı düşünüyorum ama ddr3 olmasını isterim -
H61 chipsetli bir anakart ve yanina pentium g630-g2030 tarzi bir islemci al 200liraya bu ikiliyi bulabilirsin q6600dan fazla performans verirler hem :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski işlemcileri boşverin
amd athlon x4 860k
yada intel g3258 alın ikiside fp işlemcilerdir -
h81 yongalı anakart
Pentium g3240 işlemci
315 tl eksende -
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
h81 yongalı anakart
Pentium g3240 işlemci
315 tl eksende
Bu arkadaşa katılıyorum bu pentium g3240, birinci nesil bir çok 4 çekirdekli i7' den daha iyi o hurdaya sakın ama sakın para verme alacaksan bu 2 çekirdekliyi al anakartı da güçlü ve yeni nesil olacağı için 4. nesil i7 bile takabilirsin o yüzden önerim bu ikisini almandan yana bende kullanıyorum bu iki parçayı ve şunun garantisini vereyim crysis 3, nfs rivals, Ryse son of rome bf4 gta 5 i ultra ayarlarda +30 fps ile oynuyorum. Biliyorum oyun ekran kartı ile çalışır ama bu işlemci bu oyunları ultra ayarlarda rahatlıkla oynatacak güçte şimdiden hayırlı olsun diyelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X