Şimdi Ara

R7 240 alınır mı CS GO İCİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı alacağım ama dolar malum ikinci elle uğraşmak istemiyorum zaten doom bf 1 felan öyle oyunlar oynamayacagim cs go oyuncusuyum oyunda çokça vakit geciriyorum r7 240 alsam beni idare edebilir mi eski ekran kartim dandikti herşey lowda idi a sidede iken shorttaki adamı awp hariç hiçbir silahla goremiyodum kısaca cs go oynanacak arada normal düzeyde bir iki oyun oynarım alınır mı bu kart kullanan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verilebilmesi için sistemin geri kalanını da bilmek gerekiyor bir de güç kaynağının modeli ve kaç watt güç sağladığı.

Tam olarak bütçenizi yazmanız da faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 12 Aralık 2016; 13:48:4 >
  • İşlemcin 860K'dan daha iyi ise daha güzel sonuçlar alınabilinir.Gpu kulanımı düşk kalıyor işlemci sebebiyle.

• Islemci iyiyse alinir cs go islemci agirlikli bir oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

İşlemcin 860K'dan daha iyi ise daha güzel sonuçlar alınabilinir.Gpu kulanımı düşk kalıyor işlemci sebebiyle.

i3 3210
  • Alabilirsin.
  • Selamun aleyküm.
    1920x1080 çözünürlükte imzamdaki sistemle R7 240 kartımla CS GO oynayabiliyorum. R7 240 CS GO için yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin yeterli gelir eger bütçen varsa R7 250X al F/P kartıdır en son ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynarsın yok çıkamam o kadar diyosan r7 240 idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Alabilirsin yeterli gelir eger bütçen varsa R7 250X al F/P kartıdır en son ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynarsın yok çıkamam o kadar diyosan r7 240 idare eder

şahsen dolar cok elimi baglıyor yoksa 350 felan yapardım bütcemi fakat 200 lira değeri olan kart bile 300 lira oldu o yüzden boşa para vermek istemiyorum zaten 720p vga monitorum var yeterli gelir büyük ihtimalle sağolun yinede
  • Amazondan Almayı düşünürseniz 69 Dolar Şuan XFX R7 250x Kargoyla felan toplam 250 Tl ye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Amazondan Almayı düşünürseniz 69 Dolar Şuan XFX R7 250x Kargoyla felan toplam 250 Tl ye gelir

Amazondada cidden baya ucuzmus baktimda ama hiç alışveriş yapmadım amazondan kargo ne kadar tutar yada gumruge takilirmi ve ne kadar sürede gelebilirkk

• 75 Euro ya kadar vergi limiti yok gümrügede takılmaz 10 gün içinde geliyor

• Bu kart gddr3 maalesef almaya değmez.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden Aynı Paraya R7 240 Almaktan iyidir

• Haklısın ama bu çoğu ürün geçerli zaten. Gddr3 bu kartı çok güdük bırakmış. Eski Hd 7750lerde bile gddr3/5 arasında fark oluyordu kim bilir bunda ne kadar fark olur.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Sapphıre R7 250X in 2GB GDDR5 Versiyonu var bizim ufaklık yigenin pc sine ondan taktım kart tam bir f/p ürünü şuan amazon stoklarında yok gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.