Arkadaşlar merhaba konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. 1 senedir r522 ye sahibim ve son 1-1.5 aydır oyun oynarken ve normal zamanlarda pc acayip ısınmaya ve ses çıkarmaya başladı.Hatta bazen kapanıyor bile.Fanları temizlemeye karar verdikten sonra forumu biraz araştırdım ama tam cevabımı bulamadım vede emin olamadım tam.Nasıl açıcağıma ve napıcağıma dair en ufak bir fikrim yok.Vede bazı arkadaşlar elektrikli süpürge,bazıları ise saç kurutma makinesi demiş ama bazıları ise hiçbirini tavsiye etmemiş.Napmam gerek ? Yardımcı olursanız sevinirim. (Vede servise vermek istemiyorum çünkü aldığım 2. hafta vermek zorunda kaldım 1 ay beklettiler artık garantisi umrumda değil )
Ancak açmadan önce hava kanallarına hava üflettirmeyi dene bende bu yöntemi denerim bi problem olmadı eliktrik süpergesi kullanacaksan sadece arkadaki kanala tut ama güçlü çekiş gücü varsa dibine kadar yanaştırma bunlar olmazsa açman gerekebilir ve yanında termal macunda bulundurman gerebilir...
Ancak açmadan önce hava kanallarına hava üflettirmeyi dene bende bu yöntemi denerim bi problem olmadı eliktrik süpergesi kullanacaksan sadece arkadaki kanala tut ama güçlü çekiş gücü varsa dibine kadar yanaştırma bunlar olmazsa açman gerekebilir ve yanında termal macunda bulundurman gerebilir...