Şimdi Ara

R4i Kungfu 3DS NDSI LL XL NDSI NDSL NDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R4İ KUNGFU 3DS DSi NİNTENDO 3DS / DSİ / DS LİTE / DS / DSİ XL EN SON DSi 1.4.3 VE 3DS 2.1.4 VERSİYONLARIYLA %100 UYUM (TEST EDİLDİ) EMULATOR DESTEĞİ İLE NES / SNES / GENESİS / MAME / GAMEBOY / GAMEBOY COLOR OYUNLARINI OYNATMA 32 GB'A KADAR MICRO SD KART DESTEGİ HOMEBREW UYGULAMALARIYLA CİHAZINIZ OYUN MAKİNESİ OLMAKTAN ÇIKACAK MÜZİK, FİLM VS. KUTU İÇERİSİNDE MİCRO SD KART OKUYUCUSU VARDIR. YİNE EN UYGUN FİYAT 39.90 TL BOŞUNA FAZLA PARALAR ÖDEMEYİN!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostinfinity -- 28 Aralık 2012; 19:18:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kungfu nun sdhc lerden farkı ne? yeni mi çıktı bunlar daha önceden yoktu
  • evet yeni çıkan bir kart sdhc ile arasındaki farkı incelemek için kartın kendi sitesine girebilirsiniz.

http://www.r4i-kungfu.com/en/index.html

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aldım ve dsi xl da kullanıyorum.lakin başta sorun çıktı dsi larda hata veriyormuş kart güncelleme yapmak gerekiyor.güncelleme dosyasını microsd ye atıp makineden güncellemek gerekiyor ama makine de hat verdiği için güncelleme yapamıyorsunuz :) ds lite gibi bi cihaza daha ihtiyacınız var güncelleme yapmak için.yada direk güncellenmiş kernel bulmalısınız :) kart kullanım olarak sdhc den daha kötü ama dosya yöneticisi daha iyi kullanılabilir rahat bir kart
  • bu kadar eleştiriyi olumlu bir sonla bitirmen ilginç olmuş...izmir içi şubeniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

aldım ve dsi xl da kullanıyorum.lakin başta sorun çıktı dsi larda hata veriyormuş kart güncelleme yapmak gerekiyor.güncelleme dosyasını microsd ye atıp makineden güncellemek gerekiyor ama makine de hat verdiği için güncelleme yapamıyorsunuz :) ds lite gibi bi cihaza daha ihtiyacınız var güncelleme yapmak için.yada direk güncellenmiş kernel bulmalısınız :) kart kullanım olarak sdhc den daha kötü ama dosya yöneticisi daha iyi kullanılabilir rahat bir kart

hocam acaba bu kartla gba oyunlarını sorunsuz oynayabiliyormusunuz?
  • Ekledigin linkde fark bulunmamaktadir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.