Şimdi Ara

R4'ler bitmiştir, ilan güncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • R4'ler bitmiştir, ilgi alaka için teşekkürler. Yenileri yakında gelecektir. İlan güncellencek.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 5 Şubat 2013; 18:43:51 >

Forumda R4 Satın alan arkadaşlar: Takeru - Last Later - nucLear - BUZZYY - SquallTr - swashbuckler55 - eyokus - thundermack - Skullmonkeys - Arkarian4 - MoonRider ve forum dışında R4 kart satın alan sayısız kişi.. Burada ve diğer satış sitelerindeki profilim benim referansımdır. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz :)
  • bana özel'den dükkan açıp sabit ilanını sayfadaki isminin altında bulunan küçük simgeden dükkana ekleyip güncelle tuşuna bastığın zaman ilan 24 saat en üstte kalıyor, sonra tekrar güncelle dediğinde yine ilanın 24 saatlinine yeni ilan açmış gibi en üste çıkıyor, yani tekrar tekrar yeni ilan açıp eskisine ilan kaldırılabilir yazmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 5 Şubat 2013; 18:36:53 >
    Forumda R4 Satın alan arkadaşlar: Takeru - Last Later - nucLear - BUZZYY - SquallTr - swashbuckler55 - eyokus - thundermack - Skullmonkeys - Arkarian4 - MoonRider ve forum dışında R4 kart satın alan sayısız kişi.. Burada ve diğer satış sitelerindeki profilim benim referansımdır. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz :)
  • Eyw hocam onu bilmiyordum. Yeni ürünleri satarken aynen dediğin gibi yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.