Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
69
Favori
74.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 1...26...5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müjde! Datafrog'tan ürün satın almak yeniden mümkün. İlk R36S ile başladığım bu serüvenime şu an Anbernic RG406 V'm ile devam etsem de bu bilginin bir çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum. Ayrıca sadece R36S bazlı düşünmemek lazım. Evet R36S hala iyi bir el konsolu ama ülkemizde olmayan ve ulaşması gerçekten zor olan başka Anbernic cihazlar ve farklı markaların el konsolları da var. Adamlar gümrük sorununu çözmüş. Muhtemelen bizim buradan birileriyle anlaşmışlar ya da gümrük müşaviri tutmuşlar, bilmiyorum ama ne sipariş ederseniz edin, evinize kadar geliyor. Yine aynı sistem. Tek fiyat ödüyorsunuz sonra ürünün size gelmesini bekliyorsunuz. Mutlaka bir göz atın derim;

Reklam gibi oldu biraz ama vallahi reklam falan değil. Adamlarla konuşmadım bile. Herhangi bir bağlantım yok. Sırf sevincimden paylaşıyorum sizlerle bu haberi. Umarım işinize yarar ve faydalanırsınız.

• VicettiSun kullanıcısına yanıt

merhaba bu bilgiye nereden ulaştınız acaba? kendiniz mi sipariş ettiniz? linkte de bu bilgiye rastlamadığım için sormak istedim.

Maalesef yine de pahalı. Dolar kuru 100 lira civarına geliyor. R36s 4700 lira. (R36s, Hiremco'da stoğa girdi bu arada, havale indirimi ile 3600 tl.) Kabul ediyorum, adamların pek bir suçu yok ama bu cihazlar bu paralar etmez maalesef. $100'lık Mangmi Air X 10 bin lira. İnsanları bu fiyatlara mecbur edenler utansın.

Ayrıca, Trimui Smart Pro S 6300 liraya geliyor, burada satan sadece 1 satıcı var ve tam 2 katına satıyor. O çok daha iyi bir alternatif olur. Reddit'te de Datafrog'dan satın alanlar var, ellerine ulaşma ya da ulaşmama durumunu paylaşırlarsa ben de buraya yazarım.

• R36s için şuan Hiremco iyi seçenecek maalesef fiyatlar absürt ama üst modeller datafrogtan değerlendirilebilir. R36s olmasaydı oradan bir trimui smart pro s düşünmeden alırdım valla ne yalan söylüyeyim.

Bu ikisi de orijinal mi?

Arada baya fark var, özellikle havale/eft olduğunda Hiremco diğerine göre baya ucuz.

Hiremco Türkiye tek yetkili satıcı diyor, ama sitede farklı renklerde göremedim.

Buradan alanlara hangi renk cihaz geliyor.

https://datafrogx.com/tr/products/r36s-el-oyun-konsolu

https://www.hiremco.com.tr/urun/datafrog-r36s-retro-oyun-konsolu

• lodlod L kullanıcısına yanıt

Evet orjinal çok kereler yazdık zaten. Hiremco DataFrog 'un TR'de marka sahibi ayrıca.

Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak geçenlerde hiremco dan R36S aldım ve V21 panel 4 cihaz olarak geldi bu cihaza darkOs kurunca OTG portu çalışmıyor. Sanırım bu V21 ve V22 versiyonlarda bu sorun varmış. Hangi DTB dosyasını deneydiysem sonuç alamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? Ya da bi önerisi olan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hep siyah renk bulunduruyorlar, önceki siparişimde v21 modeli geldi. Şimdi de v30 hiç beklemiyordum, sanırım modifiyede en sorunsuzu titreşim motoru filan.

Reddit - R36s v21 OTG port fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shangrilla_ -- 10 Temmuz 2026; 11:30:16 >
  • shangrilla_ kullanıcısına yanıt
    Aslında üzerinde gelen sistemle çalışmıyordu ama tekrardan yeni Arkos kurdum ve Github’ da önerilen V22 dosyalarını atınca çalıştırabilmiştim. Ama darkOs’ da maalesef bir türlü otg portunu aktif edemedim. Dediğiniz konuya baktım redditte epey bir gezindim ama sonuç alamadım. DTB dosya formatını DTS ye çevirip düzenleme yapılması lazım gibi şeyler okudum yapabilirsem bir de öyle denicem

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

Çocuklar için r36s almayı düşünüyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla hiremco şu an orjinal olarak en uygunu. Alıp oynayacaklar değil mi? Ekstra software, yükleme yapmama gerek yoktur herhalde. Yedek Sd kart alın iyi olur diye yazılmış yukarılarda. Basit son kullanıcı olarak kullanılacak. Bir de başka şu daha iyi çıktı dediğiniz bir cihaz varsa ona da bakayım. Teşekkürler.

Fiyat 6000 tl. Bilginize.

• Hiremco'dan aldığım datafrogla birlikte elimde bir de billgamesten aldığım klon versiyon var (burdan almayı düşünen varsa almasın :D). üzerinde ga36-mb v1.2 kodlu board var ve ayrıca 2 çipli yeni klonlardan. İşlemcisinin üzerinde rk3326 yazsa da aslında allwinner a33 çipli. içerisinde çok eski bir boot versiyonu var maalesef dtb dosyasını bulamadım. boot.ini ve kernel ve system dosyalarını 7ziple açıp baktım ama çok da anladığım mevzular değil bulamadım nihayetinde. Sorum şu; bu cihaza mini linux distrolardan biri kurulabilir mi ya da içerisine oyun atabilmek için ne yapmak lazım. (2. sd slotu okuması için bi seçenek yok, hatta options diye bi koleksiyon yok sadece standart settings bölümü var orası da kısıtlı, otg de çalışmıyor wifi desteği, tethering vs de yok)

• Bizim cihaz için flash oynatıcı çıktı iyi mi. Yerli eski yapım oyunlara kolayından kapı açılmış gibi oldu. Swf formatında Miniclip oyunları çıkarda, bizimkilerin yaptığı oyunları bulabilecek miyiz bakalım
    reddit
    From the R36S community on Reddit: [Update] Ruffle for R36S (DarkOS): Huge performance boost, graphical fixes, and a new UI with a built-in Keymap Editor!
    https://www.reddit.com/r/R36S/s/rGo2PkzqoR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aeozbay A kullanıcısına yanıt

Evet alıp kullanmaya hazır. Valla 2 tane aldım üzerindeki sd'lerle hala sorun yok oynuyor çocuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • merhabalar

ben de yazlıkta sıkılınca oynamalık konsol bakıyordum, switch vs. derken dün akşam hiremco'dan siparişi geçtim :)

snes, mame oyunlarını hep sevmişimdir. gençliğimizi verdik atari salonlarında 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.