Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
753
Cevap
50
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar @be-mine bu bahsettiğin network özeliklerin ve fazlasını zaten kullanıyorum fakat, cihaza wifi yi entegre etmek çok mantıklı gelmiyor. Seninde dediğin gibi direk wifi model almak lazım. Bazı modellerde wifi-bluetooth yok. Onlarada yapacak birşey yok.

2-3 Sene önce A-12 vardı piyasada ozaman almamıştım. Şimdi yeniden bazı yerlerde bulunabiliyor. 128 gb sd card ve batocera + tplink wifi usb baya işe yarar bi alet haline geldi. A-13 göremedim Bulan varsa haber versin, hemen alırım. Bu cihazların koleksiyonunu yapıyorum. GB, DS, PSP, Vita .... yüzlerce cihaz var elimde.

Android konsollar sırf işletim sistemi android diye emulatorleri iyi çalıştırmazlar. Bu tip cihazlar genelde pahalı ve güçlü cihazlardır. Fakat f/p tarafında ve out of box experience tarafında sınıfta kalıyorlar. Örnek vermek gerekirse Powkiddy A-12 256mb ram e sahip ve işlemcisi çok iyi değil. Batocera yüklenince ps1 ve altı emulasyonları başalırı şekilde çalıştırıyor. PS2 emulasyonu için x28 almıştım ayarlarını yapmak emu-de, daisho vs. çok yorucu. Steam deck te emudeck kurup içine isoları atıp sw1, ps3 dahil mis gibi çalıştırabiliyorsunuz. Bunun android tarafındaki karşılıkları Razer Kishi, Retroid veya Ayaneo cihazlar. Bunlarda fiyat açısından Steam Deck ile aynı fiyata neredeyse. Bu yüzden anlamsız oluyorlar.

Pandora box 4 tane cihaz var elimde. Bu fonksiyon açısından en iyisi istediğin yere götür oyna. 3 tane 18650 pil var. 12 tane de ben aldım. 3 pille 2-3 saat kadar gidiyor. Ama pandora hem işletim sistemi değiştirme hemde kulanım açısından biraz sorunlu. Oyun listesi yapmak bile başlı başına bir iş. 

Gönderiğin kanala baktım. Genelde mini pc incelemiş japonya da bulunan birisi için ben olsam direk retro işine girerdim. Ben retro game corps ve taki udon takip ediyorum.

• Klon ile orijinal çok farklı değil galiba, wifi olup olmaması çok önemli mi bilgisayardan manuel herhangi bir işletim sistemi yüklenir galiba. Çift çip, tek çip olayı da çok fark etmiyor sanki, psp her türlü fantezi gibi. Gerçi bu fiyat bandında PSP çalıştıran bilen cihaz yok. Herhangi bir satıcıdan alsam pişman olma ihtimalini düşünüyorum trendyol'da kelepir bir şeyler var gibi ama. Cihaz vice city'i de mi ucu ucuna çalıştırıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal ürün diye birşey yok. Orjinal'i birebir taklit eden klonlar var. Orjinali hiç sallamayan klonlar var. Orjinal ürün var diyenlere şunu sorun, bu ürünü kim üretiyor, markası ne, orjinalinin işlemcisi ne? Sallıyorum anbernic markasının r35xx ürünü var. Bunu kopyalasalar ok diyeceğim. R36s çinde herhangi bir firmanın ürettiği cihaz.

PSP her türlü fantazi. Retroid yada Razar Edge gibi güçlü cihazlar almanız lazım. PSP mini oyunlarını kastetmiyorum, gow gibi oyunlar sıkıntılı.

Herhangi bir işletim sistemi yüklenemez, arkos, rocknix, emuelec başta olmak üzere 5-6 dağıtım var. Didğerleri uyumlu değil. Bunlarında aldığınız cihazın ekranına göre olan modları var 

• Psp/Ps1 oyunlarını -ve tabii diğer sistemleri de- oynamak isteyenler direkt Psp ya da daha iyisi Ps Vita alabilir bence. Emülasyon konusunda aktif bir topluluk mevcut bunlarda, çok da iyi modlar çıktı son zamanlarda. Arkadaşımdan ödünç Ps Vita 2000 aldım. Sözde 13 yıllık cihaz ancak şu Çin'in amip gibi bölünerek çoğalan klon cihazlarına on basar gerçekten. Modlanabildiği için fiyatları biraz aldı başını gitti maalesef ancak temiz ve ucuz bulunursa değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Retro oyun oynayacağım diye neredeyse bir bilgisayar gücündeki aletlere 15-20 bin liralar verip alanları da şaşırarak izliyorum.

Şuan en fiyat/performans cihaz nerede ??

• trimui smart pro alın ve keyfinize bakın. r36s vardı sattım bunu aldım çok iyi. gta vice city portmaster ile oynuyorum en ufak donma takılma yok. psp oyunları da keza güncel firmware ve güncel ppsspp ile süper çalışıyor.

@shangrilla_ ps vita iyi ama temizini bulmak zor. Temizine 8-10k isitoyorlar. Steam deck daha mantıklı kalıyor o fiyatlarda çünkü vitada ps1, psp dışında emulasyon sıkıntılı

En F/P cihaz tartışmasız r36s in klon cihazıdır 1-2 hafta öncesine kadar trendyolda 1100 tl ye satılıyordu (2 tane aldım) yine girer indirime illaki , 1100 liraya psp oyunları oynatabilen bir cihaz varsa biri çıksın söylesin kesinlikle en f/p cihaz gidiyosun 3000 lira veriyosun psp oyunları yine kasıyor niye o kadar para vereyim ki god of warı gtayı bilmem neyide telefondan oynarım , 4-5 tane oyun vardır iyi diyebileceğimiz r36s de kasan onuda telefondan oynarım mantıksız o paraları gömmek

10 bin tl falan çok saçma fiyatlar evet. O fiyatlara çipli Nintendo Switch Oled alıyorsun. :) 7 bin civarına da yine çipli Switch Lite var. Reddit'te yabancılar da ağlıyor Psp/Vita'nın fiyatı uçtu diye. Arz-talep-fiyat dengesi evrensel bir mesele. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shangrilla_ -- 16 Ağustos 2025; 16:29:50 >
  • @shangrilla_ zamanında 2 tane fat , 1 tane slim vita almıştım. zamanında dediğimde 2019 civarında aldım üçünüde 300-400 gibi fiyatlardı. Psp leri 100 liraya alıyorduk. Çokda kolay kırılıyorlar. 256 gb lik kartlar taktım hepsine. Ama ps1-psp emu ve kendi oyunları dışında kullanmıyorum. Bu Emulationstation DE çok kolaylığa alıştırdı beni. Pc ye batocera kursam, steam deck e emudeck kursam.... hangi cihazda kullanırsam kullanayım çok iyi bir kullanım sağlıyor. Hele arşivinizi bir kere scrape ettiyseniz pc de paket paket atıyorsunuz.

R36S 1100 lira çok iyi fiyat. Halen en iyi f/p aleti bu. Oğluma aldım oda oynasın diye. Markete girip çıksak daha fazla para harcıyoruz.

Yanlız sadece 1 tane çok dandik bir R36s klonu var onda çok farklı bir çin işletim sistemi var. Türkiyede varmı bilmiyorum ama o bile işe yarar.

Bende x28 diye bir konsol var powkiddy x28 ps2 oyunlarını eh işte mertebesinde açıyor. Android işletim sistemi var. GOW chains of olympos açtım psp de yine kastı. Sanırım psp nin emulasyonu modern sistemlere çok oturmuyor.

Miyo mini+ var. Bu aletin ram i 128mb. Canavar gibi de çalışıyor. Millet bahsetmiş yok 512 olan var yok 2gb olan var. Alakası yok. Ben 98'de ilk cps1 emulasyonu kurmuştum bilgisayara Pentium 166 16 mb ram vardı canavar gibi çalışıyordu.

• Arkadaşlar destek olur musunuz rica etsem?

• Bizim yeğen sorup duruyordu Scroll Kaan'ın incelemesini gördüm ve buradan aldım bende hediye. Ürünü baya inceledim, orjinal ürün ve klon filan değil tek resmi satıcılar ayrıca 2 yıl garantili ve muhatap çinli değil burası.

hiremco | android box &amp; uydu alıcıları – türkiye’nin yerli dijital medya markası
    Data Frog R36S Retro Oyun Konsolu
    https://www.hiremco.com.tr/urun/datafrog-r36s-retro-oyun-konsolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Ağustos 2025; 11:53:0 >

Power'a basıp çektim 🙄

bende psp var da kenarda duruyor cihaz. (bataryası yok) bununla güzel yarınlara yelken açabilir miyim? nereyi okumam gerek? eğer r36s gibi kullanılıyorsa gerçekten işime yarar. teşekkürler

PEKİ

Oyun oynarken tuş kilidine aldım. Döndüğümde açmak için power düğmesine bas çek yaptım açılmadı. Mavi ışık yanıyor sadece, ekranda görüntü yok. Pil sök tak yaptım fln hiç bir şekilde olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.