Bildirim
R1700, i7 6700k arasında kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6700'nin önü kapalı. Bir kere, "Yarın" dediğin anda tercihin 1600 olmalı. -
Sadece oyun içinse ve upgrade düşünmüyorsanız 6700k, gelecekte upgrade düşünüyorsanız r7 1700 alın.
Bu arada ortalama üstü bir soğutucu ile OC yapacaksanı r7 1700 alıp 4 ghz e çekin. Sizi mutlu etmeye yetecektir. Stokla kullanırsanız rahatlıla 3.8 e çekersininiz büyük ihtimal.
Ryzende yüksek frekanslı ram seçmeyi unutmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johan Elmander
Sadece oyun içinse ve upgrade düşünmüyorsanız 6700k, gelecekte upgrade düşünüyorsanız r7 1700 alın.
Bu arada ortalama üstü bir soğutucu ile OC yapacaksanı r7 1700 alıp 4 ghz e çekin. Sizi mutlu etmeye yetecektir. Stokla kullanırsanız rahatlıla 3.8 e çekersininiz büyük ihtimal.
Hocam benchmarklara bakıyorum ryzen bazı oyunlarda 30 fps gibi drop veriyor. Ben de ryzen düşünüyorum ama aklımı karıştırıyor bu. Bios güncellemsleri ve oc ile fark kapanır mı? 3000 mhz 2x8 ram düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanKoala
quote:
Orijinalden alıntı: Johan Elmander
Hocam benchmarklara bakıyorum ryzen bazı oyunlarda 30 fps gibi drop veriyor. Ben de ryzen düşünüyorum ama aklımı karıştırıyor bu. Bios güncellemsleri ve oc ile fark kapanır mı? 3000 mhz 2x8 ram düşünüyorum.
bileşenleri iyi seçtin mi hiç mi hiç pişman olmasın bu işlemciden ok
-
Yetmez, 900-900 ayrı ayrı Ryzen 5 1600 ve 3200C14 belleğe vereceksiniz; 3200C12 olarak kullanacaksınız. Ondan sonra sorun kalmıyor. -
Oyun oynayacaksan 6700k almak daha mantıklı, ryzen gelcekte geceçek vs bunlar hikaye . Aynı masallar phenom x6lar, fx ler için de dendi Bugün de ryzen için söyleniyor. Gelecekte falan geçmez , olay tamamen mimariyle ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: serhdemir
Oyun oynayacaksan 6700k almak daha mantıklı, ryzen gelcekte geceçek vs bunlar hikaye . Aynı masallar phenom x6lar, fx ler için de dendi Bugün de ryzen için söyleniyor. Gelecekte falan geçmez , olay tamamen mimariyle ilgili.
kullanmadığım bir işlemci hakkında konuşman mantıksız bana hikaye geliyor
kullandığım hiç bir birleşen hakkında yorum yapmam yapanıda tiye almam ok -
Ben biraz daha benchmark araştırayim. Ryzena kayıyorum. Teşekkürler herkese
Bu arada 3500 4000 civarı nakit var beyler. Amazon düşüneyim mi? Ne kadar kâr ederim?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilek
quote:
kullandığım hiç bir birleşen hakkında yorum yapmam yapanıda tiye almam ok
Tanışıyormuyuz kardeşşş , sana cevap yazdığımı hatırlamıyorum, yoksa mete'nin feyki misin
sadece işkembeden sallama burda hem inteli hemde amd yi aynı anda kullananlar var benim gibi sadece sallama dedim
bol keseden atmayın milleti bu şekilde yanıltmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 21 Haziran 2017; 21:20:46 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
kullandığım hiç bir birleşen hakkında yorum yapmam yapanıda tiye almam ok
Tanışıyormuyuz kardeşşş , sana cevap yazdığımı hatırlamıyorum, yoksa mete'nin feyki misin
sadece işkembeden sallama burda hem inteli hemde amd yi aynı anda kullananlar var benim gibi sadece sallama dedim
bol keseden atmayın milleti bu şekilde yanıltmayın
Vaay aynı anda iki işlemciyi kullanıyosun , gerçekten büyük marifet
-
marifet dürüst konuşmakla olur
konuştugunuz konu degıl kımınle konustugunuz konu önemlidir.
boş konuşanla işim olmaz bir daha sana cevap vermeyecegim meydan boş salla -
Kendisi sertifikasız güç kaynağı kullanmak gibi gösterdiği cesaret örnekleriyle kazandığı üstün icraat madalyalarını gururla sergileyen bir bireydir. -
Garantisiz kalırsın. Yurt içinden aldığın takdirde üretici garantin oluyor. Seni üretim hatasına karşı koruyor, birkaç senelik hataya karşı değil. Gidip distribütörden yerine getirmesini bekleyebiliyorsun. Yurtdışından olunca aldığın kanaldan iade etmen gerekiyor. -
quote:
marifet dürüst konuşmakla olur
konuştugunuz konu degıl kımınle konustugunuz konu önemlidir.
boş konuşanla işim olmaz bir daha sana cevap vermeyecegim meydan boş salla
2 tane İntel sistem olaydı,iyiydi.
Ryzen deme tüylerim diken diken oluyor.
Ne de güzel oluyordu söğüşlenmek,bu Amd tadımızı kaçırdı.
-
evet üstad Allah'tan sizin gibi insanlar var formda yazılarınızı okuyorum insanlara dürüst bir şekilde cevap vermeniz taktire şayandır
buraya gelip temiz kalple birşeyler soran arkadaşlar dürüst cevap vermek çok önemlidir insanları yanlış yönnendirmek hem o insanın moralini bozar hemde harcadıgı para hiçe gider yazıktır günahtır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Kendisi sertifikasız güç kaynağı kullanmak gibi gösterdiği cesaret örnekleriyle kazandığı üstün icraat madalyalarını gururla sergileyen bir bireydir.
Güç kaynaklarının yapısını öğren de gel mete -
Adam adamdır, olmasa da pulu; eşek eşektir, olmasa da çulu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 21 Haziran 2017; 22:15:42 > -
Sizin sözünüzün ağırlığı var. İşimiz zor, sitemizde içerik üretilirken bile algı operasyonu yapılıyor. Öncelikle ekran kartı öneriliyor, işlemci önerileceğine; halbuki ekran kartı zayıf diye çalışmayan bilgisayar yok. Kalite değil, performans algısıyla davranılıyor. Daha sonra iki seneye kalmadan ıskartaya çıkan sistemlere tanıklık ediyoruz.
Benzer içerikler
- itopya indirim kodu
- i5 mi i7 mi
- ryzen 5 5500 vs 5600
- tray işlemci nedir
- vt-d nedir
- majorana 1
- kirin 9010
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- tpm 2.0
- snapdragon 888
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X