Bildirim
R11 için LPG Kiti önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mesutguvenc isimli arkadasa ulasın atiker taktırın derim ben. -
bu arada araç karbüratörlüdür -
quote:
Orjinalden alıntı: desci
bu arada araç karbüratörlüdür
Zaten karburatorlu oldugu icin direk atiker dedim. En ucuzu o hemen hemen de italyan kalitesinde. Sorun cıkmaz. -
öğrenciysen otomobil ne gerek? bin işte otobüse paranı daha yararlı işlere harca. ilerde kendi paranı kazanınca alırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: engink
öğrenciysen otomobil ne gerek? bin işte otobüse paranı daha yararlı işlere harca. ilerde kendi paranı kazanınca alırsın.
okula gidebilmek için 1 otobüs 1 metro 1 dolmusa binmem gerekiyor. git gel zaten 7-8 ytl ve 3 saati buluyor. sen günün 3 saatini yolda geçirmek isteyebilirsin, o da senin düşüncen
zaten melih amca (seçimleri kazanırsa) metro ve otobüsleri de mutlaka düşünecektir, 2 ytl falan olur galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desci -- 22 Mart 2009; 22:11:08 > -
Ankaranın neresinde oturuyorsunuz ve okulunuz nerede acaba? Merak ettim de. -
tek tercih lavato yada omevela taktır tavsiye ederim -
ankarada size şimşekotogazı öneririm.
mustafa yada hüseyinle bir görüşün.
Merkez San. Sitesi 35. Cad. No:39
Tel: 0 312 394 22 15 Fax: 0 312 394 22 16
İvedik(İvogsan)/ANKARA -
sevgili arkadaşım atikeri tavsiye ederim
***ÜSTÜN OTO SERVİSİ***/
BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ
ALTINERİ BULVARI NO: 172 ANKARA YENİMAHALLE
0 312 354 05 07
mesut güvenç ile irtibata gecerseniz yardımcı olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: desci
Arkadaşlar 93 model renault rainbow 1600cc için LPG kiti ve Ankara'da takan yetkili bayi önerilerinizi bekliyorum. Öğrenci adamız, bu benzinin insafı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 28 Mart 2009; 23:34:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X