Şimdi Ara

R10.net googlewebmaster forum Hacklenmiş. 14 temmuz 2010 02:35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar r10da script falan bakıyordum bi anda forum gitti bu kadar büyük forumun böyle birşey yaşaması tuhafıma gitti ğaylaşmak istedim

http://www.resimlet.com/128-r10-hacklendi.htm

• Yazık olmuş siteye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy eXpert -- 14 Temmuz 2010; 5:51:10 >
  • vay be r10 nunda hacklendiğini gördük artık oda hackleniyosa
  • üye girişi yapın herkesi mod yapmışlar
  • Ben olsam Bu geri kafalı hackeri Bilişim suçlarına şikayet ederim nede olsa lisanslı bir forum İnsanların anlamadığı Şu Ne R10 Ne DH Kamu Malı Değil adam Gelir Seni sınırsız banlar 1-2 konu açar şikayet edersin ama yapacak bişey yok herşey site sahibinin vicdanına bağlı belki verdiğin emeklere acır. ama adam sitenin sahibi ha belki senden para kazanıyordur, siteye girdiğinde ama burdada girip girmemek sana kalmış,sen olmazsan başkası olur sanal alemde adammı yok?
  • Adam çok doğru söylemiş. Adamı olanın işi yürüyor aynen böyle. hakkındaki şikayet konusu 20 sayfa olmuş adam nice sonra banlanırken sayısız sorunsuz ticareti olan arkadaşım işini hakkıyla yapmayan adamın parasını 20 tl eksik gönderdi diye uzaklaştırıldı. Kendilerine çeki düzen vermeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser46

Ben olsam Bu geri kafalı hackeri Bilişim suçlarına şikayet ederim nede olsa lisanslı bir forum İnsanların anlamadığı Şu Ne R10 Ne DH Kamu Malı Değil adam Gelir Seni sınırsız banlar 1-2 konu açar şikayet edersin ama yapacak bişey yok herşey site sahibinin vicdanına bağlı belki verdiğin emeklere acır. ama adam sitenin sahibi ha belki senden para kazanıyordur, siteye girdiğinde ama burdada girip girmemek sana kalmış,sen olmazsan başkası olur sanal alemde adammı yok?

ibret alınıyor... %83
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatıram olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

üye girişi yapın herkesi mod yapmışlar

site şu an açılmıyor ?
  • canlı canlı yaşadım
  • orada hosting satan birisini uyarı amaçla başlık açmıştım, açmaz olaydm. başlık daha hızlanmadan slindi. neden? modlara hosting sağlıyormuş. tam bir ergen forumu. dp nin yumurtası olamazlar. çektirip gitsinler ya da adam akıllı bir rakipleri çıksın.
  • R10 un yukarıdaki shell screendeki gibi bir sunucusu yoktur resim fake'dir.Bu hack olayından nemalanmak isteyen bazı arkadaşlar fırsatları kaçırmamış.r10.net sunucularına shell ve benzeri şekillerde ulaşmak mümkün değil.

R10.net 4 yılı aşkın süredir webmasterlara bir şekilde iyi kötü hizmet vermeye çalışan bir oluşum.Biz gönüllü insanlarında yetki ile destek verdiği bu oluşum destekler ile bu noktaya geldi.

Kafasına esenin botnet testi kafasına esenin hack testi yaptığı bir forum haline geldik.Bu hack olayını yapan arkadaş birde girişe mesaj eklemiş.yok forumda kargaşa var yok yöneticiler ilgisiz.Kargaşa falan yok.Laf olsun torba dolsun.Madem açık buldum hackledim bari bi kılıf uydurayım diye yazılmış bir mesaj.Şimdilik zarar vermiyorum demiş herkesi admin olarak atamış.Bu zarar vermediği hali sanırım.

Bunun yanı sıra yaklaşık 4-5 bin online kullanıcının olduğu günde 100lerce konu binlerce mesajın yazıldığı bir forumda elbette sorunlar olabilir.Buna yetki sorunlarıda dahil.(Yukarıda bir arkadaş bu konuda yönetsel bir eleştride bulunmuşda).yaklaşık 4 yıllık adminlik hayatımda bugüne kadar modların bu tip ayrımcılıklar yaptığına tanık olmadım.Bence r10 un yetkisel anlamda eleştrilmesi bazı insanlar için artık bir moda oldu.ortada hiçbir sorun yokken bile artık mutlaka birileri çıkıp r10 da modlar torpil yapıyor diyor.Her üyeyi tatmin etmek zaten mümkün değil.Her üye kendisine göre doğru kendisine göre haklı.

Ayrıca Bazı donanımhaber üyelerinin bu tip illegal girişimleri destekleyen mesajlarıda kaygı vericidir.

Bunun dışında bu hack girişiminde bulunan kişi hakkında gerekli deliller toplanmış olup bu kişi hakkında yarın suç duyurusunda bulunulacaktır.

Bilgilendirmek istedim saygılar.Labidu

• quote:

Orijinalden alıntı: HoBaa1

R10 un yukarıdaki shell screendeki gibi bir sunucusu yoktur resim fake'dir.Bu hack olayından nemalanmak isteyen bazı arkadaşlar fırsatları kaçırmamış.r10.net sunucularına shell ve benzeri şekillerde ulaşmak mümkün değil.

R10.net 4 yılı aşkın süredir webmasterlara bir şekilde iyi kötü hizmet vermeye çalışan bir oluşum.Biz gönüllü insanlarında yetki ile destek verdiği bu oluşum destekler ile bu noktaya geldi.

Kafasına esenin botnet testi kafasına esenin hack testi yaptığı bir forum haline geldik.Bu hack olayını yapan arkadaş birde girişe mesaj eklemiş.yok forumda kargaşa var yok yöneticiler ilgisiz.Kargaşa falan yok.Laf olsun torba dolsun.Madem açık buldum hackledim bari bi kılıf uydurayım diye yazılmış bir mesaj.Şimdilik zarar vermiyorum demiş herkesi admin olarak atamış.Bu zarar vermediği hali sanırım.

Bunun yanı sıra yaklaşık 4-5 bin online kullanıcının olduğu günde 100lerce konu binlerce mesajın yazıldığı bir forumda elbette sorunlar olabilir.Buna yetki sorunlarıda dahil.(Yukarıda bir arkadaş bu konuda yönetsel bir eleştride bulunmuşda).yaklaşık 4 yıllık adminlik hayatımda bugüne kadar modların bu tip ayrımcılıklar yaptığına tanık olmadım.Bence r10 un yetkisel anlamda eleştrilmesi bazı insanlar için artık bir moda oldu.ortada hiçbir sorun yokken bile artık mutlaka birileri çıkıp r10 da modlar torpil yapıyor diyor.Her üyeyi tatmin etmek zaten mümkün değil.Her üye kendisine göre doğru kendisine göre haklı.

Ayrıca Bazı donanımhaber üyelerinin bu tip illegal girişimleri destekleyen mesajlarıda kaygı vericidir.

Bunun dışında bu hack girişiminde bulunan kişi hakkında gerekli deliller toplanmış olup bu kişi hakkında yarın suç duyurusunda bulunulacaktır.

webmaster sitesinde açığın ne işi vaR?

• quote:

Orijinalden alıntı: HoBaa1

R10 un yukarıdaki shell screendeki gibi bir sunucusu yoktur resim fake'dir.Bu hack olayından nemalanmak isteyen bazı arkadaşlar fırsatları kaçırmamış.r10.net sunucularına shell ve benzeri şekillerde ulaşmak mümkün değil.

hangi delil

oraya giren adam çıkmasınıda bilir, kardeşim r10a üye, banlandığı zaman messenger da online mod yada admin varsa rica ediyor açılıyor bunu inkar etmek için bu düzenin yanında olmak gerek, adamın gözüne soksak şunu yine anlamaz radmin bey ve diğer saydıdeğer yöneticileri

• Bu yönde bir deliliniz varsa bunu yapam modun yetkisini alma sözü verebilirim.Deliliniz varsa buyurun hodri meydan.Bu tip ayrımcılık uygulamaları forumda yetki alınma sebebidir.Açık ve net daha nekadar açık olabilirim.r10 ün yönetim yapısı bahsedilen ayrımcılığa müsade edebilecek bir yapıda değil.

r10 da üyeler banlarla ilgili konu açabiliyor.bugüne kadar modlar hakkında açılan az sayıda konuda hepsinde gerekli açıklama yapıldı.Haklı olan bir şikayete rastladığımı söyleyemem.

Bu arada hack işlemi ile ilgili gerekli delil mevcut merak etmeyin.

Ve donanımhaber forumunuda bu amaçla işgal etmeyi pek uygun bulmuyorum açıkcası.
  • dolandırıcıların fink attığı forum değilmi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

dolandırıcıların fink attığı forum değilmi bu

evet dolandırıcıların fink attığı Türkiye ülkesinin bir Türk vatandaşının açtığı, ve dolandırıcıların fink attığı bir Türk sitesi.
  • Ben üye olsam herkes admin olduğuna göre direk panele gider database yedeği alırdım.
  • R10.net zaten öyle kalite bir forum sitesi değil.Oraya takılan bütün webmasterlar aç geziyor.Kimsenin kimseye yararı yok.
  • radmin devamlı kalitesiz forum yöneticileri gibi konuşuyor, üslubu böyle olabilir fakat alelade bir sitenin sahibi olduğunu unutuyor çoğu zaman. Silver, Gold üyeler filan çok kayırılıyor.
    Bir konunu kaldırılmasını istedim, hala kaldırmadılar.

Ek olarak haksız repler havada uçuşuyor, adam ispanya şampiyonluğunda ispanyolca kutlama mesajı yazdım diye -rep vermiş, bu tip gerizekalılar çoğunlukta maalesef. Çokta tın.

radmin böyle demiş, yasal işlem başlatılacakmış falan filan.
    quote:

Gece yarısından sonra saat 02:24'te bir hackleme girişimi olmuştur. Bu sebeble veritabanı bir önceki güne döndürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 14 Temmuz 2010; 18:30:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.