Şimdi Ara

r10 hesabı olanlar ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
9
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufsk

Düzelme olayı zor beyler. Ellerinde 7 ay öncenin yedeği var ve suçu Radore'ye atıyorlar. Harddisk ellerinde tek tek veri kurtartma merkezlerini dolaşıyorlar. 50 bin lira istiyor bu yerlerde ve tamamen düzeleceğini vaad etmiyorlar.

Kaynak ?
  • Beyler durum ciddi galiba , yukardaki arkadaşın yorumu doğru olabilir

http://friendfeed.com/labidu/534f534f/r10-net-db-sine-yaplan-saldr-sonucu-user-tablosu
  • Anlamıyorum ki R10 gibi sadece web siteleriyle ilgilenilen kişilerin oluşturduğu bir forum nasıl hacklenebilir... Oldu ki veriler kurtarılamadı , çoğu kullanıcı silindi , benim o kadar emeğim ne olacak?
  • Aslında iyi oldu birazda. Yönetim kuralları sadece kendi adamlarını korumak için uyguluyordu.
  • adam çok güzel açıklamış

"bu ülkenin en büyük sorunu da bu işte. elin oğlu 10 bin doları basıp 1 dolar kazanmayacağı projeye yatırım yapıyor, bizimkiler kazandığı 100 bin doların 10 dolarını projenin devamlılığı için kullanmıyor. "nasıl olsa tuttu, gelsin paralar" hesabı..."

Labidu

"r10.net ile alakalı çok soru var o yüzden genel bir yazı yazdım.Şuan beklemekten başka bir çare yok.Veri kurtarma merkezi harddiski inceliyor.kötü senaryoya hazırlıklı olmak lazım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 1 Ağustos 2012; 22:33:36 >
  • Bir ara çok uğraştım,üye olamadım.Şu anda fırsat verilse yine denerim şansımı.Çok davetiye istedim-gerçi belki bende vermezdim sonuçta bende tehlikeye giriyorum davetiye verince-vermedi kimse.

Özetle İnşallah sorun hallolur ve insanlar yarım bıraktıkları işlerine kayıpsız şekilde tekrar devam eder.
  • ulan bende noldu diyordum birşey olmasa bari
    düzenleme: listede de varmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar19694 -- 1 Ağustos 2012; 22:21:31 >
  • R 10 nedir arkadaşlar ?
  • way anasını ya :( lan ben ordan çok güzel para kazanıyodum :/

dipnot: koskoca yazılımla ilgilenen bir site ve hala hazır script kullanıcak kadar beyin fakiriymiş yöneticiler bunu anladık
    kıçı kırık joomla mybb vs gibi sitelerin yöneticileri bile artık hazır kullanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

ulan bende noldu diyordum birşey olmasa bari
    düzenleme: listede de varmışız

Listede ki olay tamamen yalan.Bebenin teki Google önbellekten siteye girip o an ki online kullanıcı listesini kopyalamış.
  • quote:

Foruma eklenen bir eklenti kaynaklý sql açýðý yüzünden Forum USER tablosu TRUNCATE edilmiþtir.
    Bulunan kod açýðý giderilmiþtir. Yakýn tarihli eski database yedekleri en kýsa zamanda tekrar yüklenecektir.
  • pff hergün giriyodum ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 1 Ağustos 2012; 22:34:16 >
  • o kadar da iyi dilekte bulundum. bir insan evladı görmez mi o mesajımı da özel mesaj atıp gel kardeş ben davetiye atayım demez mi? adaletsiz bu dünya.(Hala umutluyum bu işten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsaNumlz -- 1 Ağustos 2012; 22:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Düzelme olayı zor beyler. Ellerinde 7 ay öncenin yedeği var ve suçu Radore'ye atıyorlar. Harddisk ellerinde tek tek veri kurtartma merkezlerini dolaşıyorlar. 50 bin lira istiyor bu yerlerde ve tamamen düzeleceğini vaad etmiyorlar.

Kaynak ?

Hocam kaynak labidunun friendfeed mesajı ve o mesajın altındaki kendi anlık yorumları. 40bin lira vereceklerini sanmıyorum veritabanı için. Verilse bile kurtarılma olasılığı düşükmüş. Linux sistem ve üzerine başka dosyalar yazıldığı için.
  • quote:

Bana ulaşan bilgide bu yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydeee... haspel kader aldığımız üyelikte nanay oldu
  • Her ne kadar üye olamadım diye kızsamda yazık olmuş onca emeğe,umarım bir şekilde kurtarırlar.
  • R10.net db'sine yapılan saldırı sonucu "user" tablosu boşaltıldı.(verilerin birinin eline geçtiği koca bir yalan) Kaygı verici olan şuki Datacenter'de Yedekleme yapan hard disk 7 ay önce dolmuş,Yani yedeklemede yapılmamış.Ve dc de kimsenin ? haberi yok.Şimdi Hard disk bir veri kurtarma merkezinde umarım silinen datalara ulaşılabilir.

Kaynak;
    http://friendfeed.com/labidu
  • benden parayla davetiye alan arkadaşlara üzüldüm doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

R10.net db'sine yapılan saldırı sonucu "user" tablosu boşaltıldı.(verilerin birinin eline geçtiği koca bir yalan) Kaygı verici olan şuki Datacenter'de Yedekleme yapan hard disk 7 ay önce dolmuş,Yani yedeklemede yapılmamış.Ve dc de kimsenin ? haberi yok.Şimdi Hard disk bir veri kurtarma merkezinde umarım silinen datalara ulaşılabilir.

Kaynak;
    http://friendfeed.com/labidu

Hocam eğer dediğin gibiyse r10.net biter. Çünkü neredeyse en kötü senaryo ile 7 ay öncesinin yedeği alınmış. Kaç kişinin itrader konu vs her şeyi giderse eski günlerine dönmesi zor olabilir. Zaten bir de murat aydın vakası var r10 müdavimleri bilir valla iyice sarpa sarar inşallah veriler kurtulur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.