Şimdi Ara

R.o.G Supreme FX II 7.1 6 Kanal Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde R.o.G Supreme FX II 7.1 6 Kanal Ses Kartı var Anakartım ile beraber verdiler. Kart çok kaliteli Logitech Z-5500 ile 1 gün kullandım ve gayet iyi performans aldım. İlgilenenler bilir bu kartın en büyük özelliklerinden biri ise Pci 1 Slotuna takılıyor olması.

Resim Örnektir ! Fotoğraf makinam servisten geldiğinde detaylı resimler eklenicek.

Kartın ayriyetten driver cd' si yok anakart ile beraber verdikleri için, ses kartının driveri anakart driver' larının bulunduğu cd' içinde. Ses kartının driverini başka bir cd' ye kopyalamayı başarırsam cd kartın yanında verilecektir.

Kartı satma taraftarı değilim ama Sıvı soğutma topluyorum haliyle nakite ihtiyacım var. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.

Fiyat = 50 Ytl PAZARLIK Düşünülebilir.

İsterseniz bu linktende başka bir fiyata göz atabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/asus_striker_ii_ile_uretilen_supremefx_ii_ses_kartiWQQaXQQ10698289WQQpXQQdisplayitem&keyword=supreme%20fx

edit : Fiyat Düştü. 75 Ytl -> 50 Ytl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna_Firat -- 13 Aralık 2008; 14:46:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kendi fikrim anakart yanında verilen ses karti icin 75 cok o fiyata anakart var

hem senin anakartin fiyati ikinci elide cok dustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuna_Firat
    R.o.G Supreme FX II 7.1 6 Kanal Ses Kartı var Anakartım ile beraber verdiler. Kart çok kaliteli Logitech Z-5500 ile 1 gün kullandım ve gayet iyi performans aldım. İlgilenenler bilir bu kartın en büyük özelliklerinden biri ise Pci 1 Slotuna takılıyor olması.

Bu kartı z5500 ile kullanmış olamazsın çünkü ses kartları veya chipleri analog ses verir; bazı ses kartları da optik/koaksiyel çıkış için köprü işlevi yaparlar. bu kartta o köprüler de yoktur. z5500ün kendi ses kartı vardır ve doğrudan optik/koaksiyel çıkışlara bağlanıyor.
    (z5500, g580, 9940b gibi dijital dekodere sahip hoparlörler kullanıp da x-fi gibi pahalı ses kartlarına para verenler, kusura bakmasınlar, bu ses kartları, dijital sinyali anakarttan alıp olduğu gibi dışarı verirler, hiç bir işlem yapmazlar.)

Ayrıca bu ses kartı, öyle her pci express x1 slotuna takılamaz. asus anakartlarda bulunan, siyah renkli, audio için rezerve edilmiş pinleri bulunan, özel bir pci-express x1 slotuna takılmaları gerekiyor. (bunun tek istisnası, msi 780i diamond üzerinde bulunan x-fi xtreme ses kartı, her şekilde kullanılabilir)

özel slot ile normal slot farkı, aşağıdaki resimde:

Bu kart, sadece elindeki supremeFX II ses kartı bozulmuş olan asus kullanıcılarına yarar. zaten o durumda da adam gider çizgi elektronikten bedava temin eder.

Bir diğer nokta da, bu ses kartı çok ihtişamlı görünmesine rağmen; basit bir realtek ses yongasına sahiptir (adi1988b). Gigabyte anakartların çoğundaki (alt seviye anakartlarında bile) onboard ses yongası bile bundan çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 13 Aralık 2008; 10:53:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

R.o.G Supreme FX II 7.1 6 Kanal Ses Kartı var Anakartım ile beraber verdiler. Kart çok kaliteli Logitech Z-5500 ile 1 gün kullandım ve gayet iyi performans aldım. İlgilenenler bilir bu kartın en büyük özelliklerinden biri ise Pci 1 Slotuna takılıyor olması.

Bu kartı z5500 ile kullanmış olamazsın çünkü ses kartları veya chipleri analog ses verir; bazı ses kartları da optik/koaksiyel çıkış için köprü işlevi yaparlar. bu kartta o köprüler de yoktur. z5500ün kendi ses kartı vardır ve doğrudan optik/koaksiyel çıkışlara bağlanıyor.
    (z5500, g580, 9940b gibi dijital dekodere sahip hoparlörler kullanıp da x-fi gibi pahalı ses kartlarına para verenler, kusura bakmasınlar, bu ses kartları, dijital sinyali anakarttan alıp olduğu gibi dışarı verirler, hiç bir işlem yapmazlar.)

Ayrıca bu ses kartı, öyle her pci express x1 slotuna takılamaz. asus anakartlarda bulunan, siyah renkli, audio için rezerve edilmiş pinleri bulunan, özel bir pci-express x1 slotuna takılmaları gerekiyor. (bunun tek istisnası, msi 780i diamond üzerinde bulunan x-fi xtreme ses kartı, her şekilde kullanılabilir)

Bu kart, sadece elindeki supremeFX II ses kartı bozulmuş olan asus kullanıcılarına yarar. zaten o durumda da adam gider çizgi elektronikten bedava temin eder.

Bir diğer nokta da, bu ses kartı çok ihtişamlı görünmesine rağmen; basit bir realtek ses yongasına sahiptir (adi1988b). Gigabyte anakartların çoğundaki (alt seviye anakartlarında bile) onboard ses yongası bile bundan çok daha kaliteli.

• quote:

Kimse kusura bakmıyor ki zaten. Bu biliniyor. Vistadan önce çıkmış x-fi serisi vistada çözmediği için çözme işi saydığın hop. dekodere kalıyor. Yalnız bu ses kartı dts, dd çözüyorsa işin rengi değişir. sanırım kullanıcı ikisinden birini seçebiliyor. x-fi titanium seirisinde dts, dd aktif mesela. Önceki x-fi serisinde de dts ve dd xp altında aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 13 Aralık 2008; 11:08:04 >
  • quote:

quote:

Merhabalar öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Demişsinizki kartı Z5500 ile kullanamazsın... Z5500 Sadece Optik veya Koaksiyel bağlantıyımı içeriyor ? anlam veremedim. Kartı test maksatlı anakartıma takıp,
    resimdeki işaretlediğim portlar ile kullanılan 3' lü kablo ile sistem ve kart arasında bağlantıyı kurdum ve yaklaşık 15 - 20 dakika boyunca her tür müzik ile test ettim ve gayet başarılı bir sonuç elde ettim.

Gelelim Kartın Gigabyte gibi anakartlardaki performansına, inanın çok fazla Gigabyte anakart kullandım aralarındaki fark gayet açık ve net. En azından ben öyle algıladım. İlanda da söyledim ya satmaya niyetli değilim acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim fiyat hakkında bilgilenmemi sağladınız. Fiyat düşmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna_Firat -- 13 Aralık 2008; 13:30:55 >

• Kart yeniden satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna_Firat -- 5 Ağustos 2009; 8:06:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.