Şimdi Ara

R.I.P Yerine H.İ.Y yada A.R.E Denilse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vuque

quote:

Orijinalden alıntı: Jukama

A.T.A. Olsun Allah Tahsilatını Affetsin

adam vergi, kredi kartı veya tefeci borcu yüzünden ölmüşse tahsilatını, diğer sebeplerle ölmüşse taksiratını denir

• quote:

Neden böyle dedin şimdi karşıt görüş damlayacak yok Türkçe eski bir dil değil hesaplasan 1500 yıl diyecek.

Ne diyorsun sen! Türkçenin 10 000 yıllık tarihi var yapmayalım lütfen. Araştır biraz. Oktay Sinanoğlu dedi bunu. Atatürk'ün de böyle çalışmaları var. Lütfen!!
    Yazma amacıma gelince; burada yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Türkçe gibi köklü bir dile baş harflerinden kelime oluşturmak yakışmaz. İngilizceyi ondan kullanmamamız gerek, Türkçe gibi köklü, zengin bir dil varken.
  • Niye kısaltma gereği duyuyonuz biri mi kovalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT-R

quote:

Neden böyle dedin şimdi karşıt görüş damlayacak yok Türkçe eski bir dil değil hesaplasan 1500 yıl diyecek.

Ne diyorsun sen! Türkçenin 10 000 yıllık tarihi var yapmayalım lütfen. Araştır biraz. Oktay Sinanoğlu dedi bunu. Atatürk'ün de böyle çalışmaları var. Lütfen!!
    Yazma amacıma gelince; burada yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Türkçe gibi köklü bir dile baş harflerinden kelime oluşturmak yakışmaz. İngilizceyi ondan kullanmamamız gerek, Türkçe gibi köklü, zengin bir dil varken.

Offff... Yahu Türkçeyi övüyorsun ama okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Bari cümlemi doğru düzgün okusaydın ben senin savunduğun fikre karşıyım demedim, 'Neden böyle yazdın karşıt görüşler doluşacak' dedim. Biliyoruz Türkçenin, Öntürkçe dahil olmak üzere kaç yıllık olduğunu...... Bari okuyup anlayamıyorsun fikri savunma en azından o fikre zarar vermemiş olursun.

NOT: İngilizlerin yazıldığı gibi okunan yeni bir dil üzerinde çalışma yaptığını biliyor muydunuz? Dilinizin kıymetini bilin

Değiştirildi; imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 25 Mayıs 2010; 15:43:34 >

• youtube ta rastladığım michael jackson yorumlarından biri;

R.I.P (Allah Rahmet Eğlesin)
  • Adam haklı beyler.
  • Acımız çok büyük. gözlük büyük ulan
  • Bazı konularda abartıya kaçmamak lazım zaten öyle herkezin R.İ.P dediğide yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron
    Bazı konularda abartıya kaçmamak lazım zaten öyle herkezin R.İ.P dediğide yok

+209
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Requescat in Peace

Requescat in Paca olacak İtalyancası öyle.
  • T.B.O

'Toprağı bol olsun.'
  • "Neden böyle dedin şimdi karşıt görüş damlayacak yok Türkçe eski bir dil değil hesaplasan 1500 yıl diyecek." Bu cümleden ne anlıyorsun? Noktalama hatasından dolayı farklı anlamlar çıkabilir. Açık bir durum. İstersen bir kaç farklı anlam yazabilirim. Neyi kastettiğin belli olmuyor tam. Tabii o anda üstünde durarak da okumadığım için ve tabii açık olmamasından dolayı farklı bir şey anlamış olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Requescat in Peace

birileri assassins creed çok oynamış

Requescat in Pace olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.