Şimdi Ara

R harfini söyleyememek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
34.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de söyleyemiyorum. Bazen öğretmenlere bir şey anlatırken takılıyorum ve utanıyorum.
  • Bunu bende söyliyemiyorum resmen V diyorum ama bazende söylediğimi fark ediyorum çok tuhaf bişey
  • Merhaba arkadaşlar bende eskiden söyleyemiyordum. Bir gün bir kız beni r harfini söyleyemiyorsun diye rencide etmişti. O gündür bu gündür r harfi ile ilgili tekerlemeler, ne bileyim onun için dersleri vardı. Onlara çalışarak artık herkes gibi normal söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enbuas9

Merhaba arkadaşlar bende eskiden söyleyemiyordum. Bir gün bir kız beni r harfini söyleyemiyorsun diye rencide etmişti. O gündür bu gündür r harfi ile ilgili tekerlemeler, ne bileyim onun için dersleri vardı. Onlara çalışarak artık herkes gibi normal söylüyorum.

Yaşınız kaç ve ne tür tekerlemeler,derslere çalıştınız? Ne kadar süre çalıştınız hangi yolu izlediniz? Bu konu hakkında bilgi vermeniz bize yardımcı olacaktır.
  • Dostum yaşım 15 ergenlik dönemimden önce bu sorun vardı bende yaklaşık olarak 3 ay içinde bol bol "R" harfi geçen tekerlemeler söylüyordum öyle belirli bi tekerleme değil. R ile ilgili dinlemeler yapıyordum. Tabi hemen R diye söyleyemedim yavaş yavaş söylediğimi hissetmeye başladım ve ergenlik dönemimden sonrada şuan tam söylüyorum. Öyle 1-2 çalışıp olmuyor diye asla yılmayın. Kendinize güvenin ben başarabilirim söyleceğim derseniz gerçekten zamanla dil r harfini söylemek için dönüyor.
  • aynı sorun bende de var aslında bazen söylüyorum ama mesela fen dersinde r çarkı gibi sorular çıkıyo parmak kaldırmamaya çalışyıorum ama hoca zorla beni kaldırıyo.hangi doktora gidiceğim bir bilgisi olan var mı
  • benim yaşım 13 bende r harfini söyleyemiorum arkadaşlarım cok gıcıklar hepdalga geçiolar doktorada gidemiorum oturdugum yere cok uzak evden nasıl çalısabilirim nababilirim öneriniz varmı? lütfen cevaplayın yardım edin
  • Hayalbaz93 kullanıcısına yanıt
    evet senin için ve tüm r harfini söyleyemenler için çok kötü bi drum bu bende söyliyemiorum sana eğer istanbuldaysan serkan bengisu adında bi doktor var ona giteni tavsiye ederim @Hayalbaz93
  • quote:

Orijinalden alıntı: idilpapatya

evet senin için ve tüm r harfini söyleyemenler için çok kötü bi drum bu bende söyliyemiorum sana eğer istanbuldaysan serkan bengisu adında bi doktor var ona giteni tavsiye ederim @Hayalbaz93

Peki ucreti ne kadar serkan bengisu ucreti? Ne gibi teknikler uyguluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caiz2005 kullanıcısına yanıt
    ücretini bilmiorum benim oturdugum yere baya uzak hiç gitmedim ama prof dr onu biliorum iyi bi doktor imkanı olanın gitmesini tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: idilpapatya

ücretini bilmiorum benim oturdugum yere baya uzak hiç gitmedim ama prof dr onu biliorum iyi bi doktor imkanı olanın gitmesini tavsiye ediyorum

Hic gitmedim diyorsun. Peki giden birini taniyor musun? Olumlu sonuc alan var mi? Bize bu bilgiler lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ya illaki vardır doktor prof seni anlıyorum aynı durumdayım bende ama illaki böyle sorun olan ergenlik çağında olanlar gitmesi gerekio uzmana sen kaç yasındasın
  • idilpapatya İ kullanıcısına yanıt
    Ergenligi geceli cok oldu. 27 yasindayim. Bu doktoru evvelden arastirdim fakat pahali olabilecegi dusuncesiyle vazgectim. Emin olamadim bir turlu. Sende cozum bulamadin galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    yaşın 27 geç kalmış değilsin aslında yasın geçtiği için bir uzmana gitmen gerekiyor cunku konuşmayı bilioyrsn yazı yazıosun hani evde kendi kendine alıcagın yol az olur ama bir uzmanla calısırsan daha iyi olur serkan bengisuyu öneriorum eğer bir bayanla çalışabilirsen bildiğim başka bir uzmanda var ama 27 yasında oldugun için mutlaka bir uzmanla çalışmalısın
  • bende söyleyemiyorum 16 yaşındayım ve kızım. erkeklere sempatik geldiğini pek sanmiyorum. normalde takmazdim ama hedefimde hava harp okulu var ve bir sekilde duzeltmem lazim yokmu çaresi bunun yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.