Şimdi Ara

R&b müzik yapmak istiyorum ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R&b OKUMAK İSTİYORUM yalnız nerden başlıyacma hiç bilmiyorum örnek veriyim şanışerin nakaratları gibi okumak istiyorum nerden başlamalıyım acaba çalışmaya . ? not nota bilgim felan yok . ...

• şarkıyı aç winamptan (özellikle winamp olması gerek) sonra o şarkının sözlerini bul bi kere adamdan dinle bi kere kendin söle işte böle okumuş olursun xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laqrima

şarkıyı aç winamptan (özellikle winamp olması gerek) sonra o şarkının sözlerini bul bi kere adamdan dinle bi kere kendin söle işte böle okumuş olursun xD

öyle istemiyorum onun bunun şarkısını okumak istmeiyorum sadece tarzda okumayı öğrenip kendi sözlerimi r&B olarak okumak istiyorum.
    linkteki şarkının nakaratı gibi okumayı öğrenmek istiyorum.
    http://www.i-zlesene.com/video/muzik-saniser-bela-gonlumun-konaklari-bombos/616942

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Mayıs 2009; 17:13:00 >

• boşver zenci gırtlağı olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

boşver zenci gırtlağı olması lazım

bence alakası yok sesi eğitmekten geçiyorda olay ama nerden başlamam lazım onu hiç bilmiyorum . malum işsizim parada veremiyorum evde kendim ne yapabilirim ne çalışsam faydası olur felan boş zamanım bolken böyle güzel bi sanatı öğrenmek istiyorum fırsattan .
  • Şanışer en basit şarkısını bile öyle bi okuyor ki.. Bu şarkı, Belki 1-2, Bir Avuç Cennet 1-2, Affet, kısaca Günlüğüm EP'yi indirin Myspace sayfasında linkini koymuş;

www.myspace.com/saniser
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

bence alakası yok sesi eğitmekten geçiyorda olay ama nerden başlamam lazım onu hiç bilmiyorum . malum işsizim parada veremiyorum evde kendim ne yapabilirim ne çalışsam faydası olur felan boş zamanım bolken böyle güzel bi sanatı öğrenmek istiyorum fırsattan .

beyaz erkek bi rnb sanatçısı gösterirmisin bana ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şanışer işte yapıyo adam güzelce . sarışın ama boyarız saçını esmer olur

• R&B'nin kraliçesi Rihanna.Bence şimdilik bizimkilerde iş yok.
  • beyler ben kim iyi söylüyor demiyorum ben nasıl yapabilirim r&b vocal , nerden başlamam lazım gelip bana zenci gırlağı yada rihanna diyorsunuz ben çalışmak istiyorum yol gösterin de şu boş zamanlaırmı böyle çoktandır yapmak istediğim müzik tarzını öğrenmekle geçiriyim istiyorum
  • yukarı . up

• quote:

quote:

quote:

quote:

şanışer işte yapıyo adam güzelce . sarışın ama boyarız saçını esmer olur

şanışer mi
    hiç dinlemedim ama o herif rap yapmaya çalışıyo
    alakası yok rnb le

• Metallica - The Day That Never Comes kesinlikle tavsiye ederim R&B olmasa bile.Dinleyince insan kendini "bu adamlar 45 yaşını geçi helal olsun" demekten alamıyorum kendimi.Kusura bakmayın konunun dışına çıktım.
  • cadocx

ben rapini demiyorum zaten sadece nakaratlarını diyorum rapini boşver nakaratta bak sen bende o style yapmak istiyorum ama işte bilimçsizim nerden başlıyacam çalışmaya bilmiyorum .. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Mayıs 2009; 21:50:15 >
  • quote:

cadocx

ben rapini demiyorum zaten sadece nakaratlarını diyorum rapini boşver nakaratta bak sen bende o style yapmak istiyorum ama işte bilimçsizim nerden başlıyacam çalışmaya bilmiyorum .. ..

hayatımda hiç dinlemedim ama arada rnb diye bi şey söz konusu olamaz en fazla yavaş söylüyordur onada kendisi rnb diyosa
  • quote:

quote:

cadocx

hayatımda hiç dinlemedim ama arada rnb diye bi şey söz konusu olamaz en fazla yavaş söylüyordur onada kendisi rnb diyosa

hele şükür buldum konuyu taşmışlar neyse ya şanışer nakaratta ne tarz söylüyorsa bende o style yapmak istiyorum r&B yada değil fark etmez yani tartışmaya gerek yok ..

saygılar .

• quote:

Orjinalden alıntı: Black.Sabbath

Metallica - The Day That Never Comes kesinlikle tavsiye ederim R&B olmasa bile.Dinleyince insan kendini "bu adamlar 45 yaşını geçi helal olsun" demekten alamıyorum kendimi.Kusura bakmayın konunun dışına çıktım.

olsun güzel bir çıkış olmuş.
  • quote:

cadocx

rap yapmak doğuştan gelen bir yetenek. eskinin ozanları işte şimdi kabuk değiştirmiş rapçiler diyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.