ARkadaşlar rapidden sınırsız indirebilme ve bekleme sorununu halleden varmı? Lütfen modeme reset demetin )ondan ziyade farklı bir yöntemi olan arkadaş var mı. çok uğrAştım bu konuda ama bir baltaya sap olamadım:D
evet var. ama fazla kişi bilmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
evet var. ama fazla kişi bilmiyor
:) kardeş bana söylesene fazla kişi olmaz ki :) istersen msn vereyim ordan tarif et :)
arkadaşım ip no değiştirme programlarını deneyebilirsin ben yurtta kaldığım için öyle bi lüksüm yok o yüzden program ismi veremiycem ama bulması zor bişey değil
quote:
Orjinalden alıntı: Fe Ty
arkadaşım ip no değiştirme programlarını deneyebilirsin ben yurtta kaldığım için öyle bi lüksüm yok o yüzden program ismi veremiycem ama bulması zor bişey değil
Arkadaşım inanki çok program denedim.İp adresi değiştirme yolunuda denedim olmadı. YA da ben yapamadım.!!!
burdan tarif edeyim. rapid share.com'a giriyorsun. join premium yazan yere tıklayıp formu dolduruyorsun. süresiz sınırsız indirmeye başlıyorsun.
quote:
burdan tarif edeyim. rapid share.com'a giriyorsun. join premium yazan yere tıklayıp formu dolduruyorsun. süresiz sınırsız indirmeye başlıyorsun.
Arkadaşlar daha yardım eden olmadı ama bu bana çok acil lazım lütfen...
bunu bulduğunu idda eden çok kişi var ama başarabilen yok henüz.Yani şehir efsanesi gibi..Yok galiiba çözümü.Tek yol bas modeme reseti.
herkesin maddi durumunu bilemem ama rapidshare 1 aylık 13 YTL gibi bir rakam.bence fazla bir para değil.rapidshare ile işi olan bence hesap alsın uğraşmasın modem başlatmayla beklemeyle falan.
herkese kolay gelsin....
quote:
...ama gerçek bu . Kimse başka yol aramasın. Denilenler, yazılanlar, çizilenler hurafe !!!
gerçekten premium almak en mantıklısı. 13 ytl aman aman bi para değil. 3 paket sigara parası( içen için) zaten 1 aylık üyelik yetiyor. ilk başta saldırıyorsun aç gibi onu indireyim bunu indireyim. sonra indirecek bir şey bulamıyorsun
Dostum modemi kapat tekrar aç ip değişsin indir yeter yav
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme