Şimdi Ara

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu telefon 1000tl olsa telefonum olduğu halde alırım cunku gayet güzel bir telefon ama bence bu telefon 1500-2000 arası bir fiyattan gelcek ülkemize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tasarimini begendim piyasaya cikmasini bekliyorum. uygulama sikintisi da yok android uygulamalarinin hepsini calistiriyormis misssss gibiiii
    http://www.youtube.com/watch?v=LS5n4UhlF4Y

• Birazdaha genisletseler arka cebe girmeyecek.

• ne zaman satışa sunulacak eylül de mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super olmus bu telefon, aklim kaldi surekli bakiyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kare güzel olmuş ama cepe girmez elle tutulmaz acaip bişi olmuş bu.. Hayırlısı be gülümm
  • Obama, Blackberry Z10 kullanıyo diye BB Z10 alanlar umarım buna da göz dikmezler... :)
  • BlackBerry os yi çözemedim karışık ama çok şık

• Farkli tarzlar yenilikler herzaman iyidir bu tele buyuk diyenler q10 un bir ust modeli q clasik alternatif olarak dusunebilir zaten ozelikleri hemen ayni ve cokta sık duruyor. Ve blackverry os mukemmel bir isletim sistemine sahip ben butun isletim sistemlerini kullandim ama en keyif vereni os ondan sonra ios wp ve android geliyor bana gore tabiki tercih meselesi bu telefon cok buyuk diyenler q10 kulandiysa eminim buda cok keyif vericektir

• türkiyeye ne zaman girecek arkadaşlar ?
  • Tasarımı gerçekten çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

türkiyeye ne zaman girecek arkadaşlar ?

Eylulde resmi olarak tanitilacak hocam, muhtemelen kısa bir sonra da satisa sunulur. Sahsen cok begendim bu telefonu . Bircok yabanci forumlara baktim hic kotu bir yoruma rastlamadim dahasi her yorum begeni niteligindeydi. Sanirim bu model tutulacak cidden ama soz konusu Turkiye fiyatlandirmasi nasil olur bilmiyorum. Yabancilar 400 euro diyende var 650-700 dolar diyende tabi onlara gore ... Buyuk diyen arkadaslara milletin elinde Z ultra var 6.4 inch ve kasasi 7 inclik tabletle ayni adamlar bunu kullaniyor insaf yahu.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

türkiyeye ne zaman girecek arkadaşlar ?

Eylulde resmi olarak tanitilacak hocam, muhtemelen kısa bir sonra da satisa sunulur. Sahsen cok begendim bu telefonu . Bircok yabanci forumlara baktim hic kotu bir yoruma rastlamadim dahasi her yorum begeni niteligindeydi. Sanirim bu model tutulacak cidden ama soz konusu Turkiye fiyatlandirmasi nasil olur bilmiyorum. Yabancilar 400 euro diyende var 650-700 dolar diyende tabi onlara gore ... Buyuk diyen arkadaslara milletin elinde Z ultra var 6.4 inch ve kasasi 7 inclik tabletle ayni adamlar bunu kullaniyor insaf yahu.!

baba kimin ne dedıgı onemlı degıl bence tasarım harika cihazın .
    ayrıca bataryanın kapasitesi çok memnun edici
    bunun yanı sıra ben öyle herkesın elınde olan cıhazları sevmıyorum .
    bb bence olagandışı bı tarz yaratmış , benim gibi kimsede olmasın sadece bende ve nadir bi cihaz olsun takıntısı için harika bi tercih

• beklemedeyiz bakalım , mevcut nokia e6 telefonumu yedeğe almanın vakti yaklaşıyor artık :)
  • çok güzel bi cihaz inşallah hesaplı olur da kullanma fırsatımız olur. z10 alacağım sabredemezzsem bu telefonun çıkışını

• harika bir tasarım olmuş merakla bekliyorum farklı tasarımları herzaman severim. blackberry kalitesinide bilenler bilir zaten bilmeyenler çamur atarlar siz şarjı 5 ssat bile idare edemeyen samsunglarla uğraşmaya devam edin android beyinler....
  • blackberry ayağına sıkmaya devam ediyor.Bu nedir ya
  • BLACKBERRY Passport amazon üyeliği nasıl alabilirim bilen varmı kullanıcı almak için bilgilerii dolduruyorum daha sonra tekrar deneyin diyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jobbss2707

BLACKBERRY Passport amazon üyeliği nasıl alabilirim bilen varmı kullanıcı almak için bilgilerii dolduruyorum daha sonra tekrar deneyin diyo ?

hocam öyle yapacağınıza direk pc üzerinden amazon.com'a girip üye olun. aynı üyelikle passport ta ki amazon uygulamasına girin. bu kadar kolay
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.