Şimdi Ara

QWERTY klavyeli BlackBerry Passport lanse edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Batsada kurtulsak artık.

Battı mı sana ne faydası olacak merak ediyorum acaba BlackBerry senın rakıbın mi firma batınca senın satışların daha mı çok artacak şu yorumlarıda okuyorum çok ön yargılı bir milletiz bu bir kere daha anladım adam bb10 İşletim sistemini kullanmamış bıle belki adını bile duymamış gelmiş burda ahkam kesiyor yazık ya rekabet her zaman biz tüketicinin lehine olur bır şeyin tekele düşmesi daha mı iyi hem sizin övdugunuz Android İşletim sistemi basit bir el feneri uygulamasına bıle rehbere dosya Yöneticisine ulaşmak ıstıyor uygulamayı kurmak için ızın vermekten başka bir seçeneğin yok ama BlackBerry İşletim sistemi güvenlik hat safa da bilen biliyor anlatmaya gerek yok neyse arkadaşlar sız Androidin kafasını yaşayın herkes de BlackBerry kullanmasın zaten bize özel kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

quote:

Batsada kurtulsak artık.

Battı mı sana ne faydası olacak merak ediyorum acaba BlackBerry senın rakıbın mi firma batınca senın satışların daha mı çok artacak şu yorumlarıda okuyorum çok ön yargılı bir milletiz bu bir kere daha anladım adam bb10 İşletim sistemini kullanmamış bıle belki adını bile duymamış gelmiş burda ahkam kesiyor yazık ya rekabet her zaman biz tüketicinin lehine olur bır şeyin tekele düşmesi daha mı iyi hem sizin övdugunuz Android İşletim sistemi basit bir el feneri uygulamasına bıle rehbere dosya Yöneticisine ulaşmak ıstıyor uygulamayı kurmak için ızın vermekten başka bir seçeneğin yok ama BlackBerry İşletim sistemi güvenlik hat safa da bilen biliyor anlatmaya gerek yok neyse arkadaşlar sız Androidin kafasını yaşayın herkes de BlackBerry kullanmasın zaten bize özel kalsın

Android i ovdugumu, kullandigimi nerden cikardin anlamadim. BB batsa emin ol rekabette bir degisiklik olmaz hicbir seyde tek ele dusmez merak etme cunku zaten rekabet edecek kadar kaale alinacak bir firma degil.

• Batarya süresi yoğun kullanımda 16 saat kadar kullandıktan sonra %35 kalıyormuş. Eylül ayı gelsin de alalım. John Chen iyi iş çıkarıyor vesselam...

• Schnitter kullanıcısına yanıt
    Batsa sana ne faydası olacak İşkence mı cekıyorsun kurtulacaksın birde mesajımı iyi oku şu yorumları okuyorum da dıye başlıyorum yani bıraz genel den bahsediyorum senden değil yok Android olsa çok satar yok bilmem ne bu Android kafası onu anlamış değilim bende Android kullandım ondan rahat şunu dıye bılırım kı berbat bir İşletim sistemi

• Ayrıca düşünüyorum da; Apple, üst düzey malzeme kalitesi olan, 4 çekirdek 2.5 GHz işlemcisi olan, 3 Gb Ram ve 32 GB ROM ile birlikte 128 GB'a kadar arttırılabilir belleği olan, Slimport girişli, 3450 MAh bataryalı, Paratek Anten ve Natural Sound teknolojisi kullanılan, 3 ayrı Stereo ses çıkışı olan, 1440x1440 çözünürlüklü 4.5" ekranı olan, hem de klavyeli, üstelik 13 MP Optik İmaj sabitleme özellikli kamerası olan ve üstüne Çin'de üretilmeyen mobil bir cihaz çıkarsa/üretse kaç para isterdi acaba? Ne dersiniz???

• Işletim Sisteminden bahsetmedim bile ;)

• Bence cihaz çok çok iyi olmuş özellikle ekranı ve pil değeri çok iyi

• Dizaynı bence bi Q10 kadar iyi olmamış ama pil değerleri gayet iyi :) Umarım güzel bi fiyatla piyasaya çıkar da sadece pil için bile alınabilir :) Ama 1500den aşağı olacağını sanmıyorum, hatta 2000'i bile zorlayabilir. Bu da diğer akıllı telefonlara iter sanırım hepimizi :)
  • SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    ne dingil herifsin
    asıl senin gibi mallar güzünden bb eski donanımı koyup telefonu iphone fiyatında kakalamaya çalışıyor

çocukları pistten alın, forumu kirletiyorlar
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    evet bb os 10 serisi hakkında ufacık bir bilgin olmadan yaptığın yorum çok faydalı olmuş.
  • 4.5 inç tam kare ekranın boyutu 4.9 inç 16:9 oranındaki bir ekran ile aynı. Tam olarak Full HD bir ekrandaki kadar da piksel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Tasarım güzel, özellikler doğruysa harika, ama çok ucuza satmadıktan sonra artık Blackberry'in yüzüne bakan olmaz. Keşke BB 10.1'den vazgeçip androide güzel bir tema giydirerek satsa.

Bakıyorsun HTC'ye Apple gibi özel bir işletim sistemi varmış gibi Sense arayüzünü koyup malzeme kalitesini rakiplerinden daha iyi hale getirip elit Android telefon satıyor.

Blackberry, HTC gibi davransaydı durumu daha iyi olabilirdi. Karşısında Nokia gibi ibretlik bir firma varken en azından opisyonel olarak androide izin verse kendini toparlar.

Hiç 10.1 kullandın mı? Kullanıp da android diyorsan yuh diyeceğim de... kilitlenen donan şişen çöken bir sistemle BlackBerry os 10 gibi stabil akıcı kullanıcı dostu işletim sistemi nasıl kıyaslanır hayret...

Hocam Ben BB10.1'e kötü demedim. Android konusunda da haklısınız. Elimdeki android cihazdan biliyorum. Ama piyasada yer edinmesi için revaçta olan bir işletim sistemine geçmesi gerek. Android, iOS ve zorlayarak bir yere gelmeye çalışan Windows Phone'dan başka piyasada ayakta duran işletim sistemi var mı? Tizen, Firefox OS, Ubuntu Touch, Sailfish vs. girişimler de daha olgunlaşmadı. Blackberry'in son kullanıcıya telefon satmak için Android'den başka seçeneği yok gibi. Birkaç yıl önce iOS, Android gibi güzel bir çıkış yapsaydı elbette böyle bir şey demezdim. BB10.1'li cihaz kullanmadım ama daha eski Blackberry cihazlarını görme fırsatım oldu. Güzel işletim sistemi ama şirketin yükselişe geçmesi için bence dediğim gibi bir tercih yapmalı.

Önünüzde Nokia gibi bir örnek var Symbian'da diretti ve hali ortada. Oysa ki Symbian güzel bir işletim sistemiydi. Hala çatır çatır Symbian'lı telefon kullananları görüyorum ama firmanın hatalarından, diğer aksaklıklardan olan oldu. Blackberry bu kadar stabil, kullanıcı dostu olduğu halde ürünlerini satamadıysa sorun başka bir şey o zaman. Reklam yapamadılar, dokunmatiğe zamanında geçemediler vs. . 2007- 2010 arası akıllı davranan şirketler şimdi mobil işletim sistemlerinde liderler. O zaman geçti. Blackberry'in BB10.1 ile bir anda Android ve iOS'u sollayacağını mı düşünüyorsunuz? Lütfen gerçekçi olalım. BB10.1 ne kadar güzel olsa da tutmadığı gerçeği değişmiyor.

Ayrıca bu kadar sert bir uslubla tepki göstermenize gerek yok. Katılmıyorsanız normal bir şekilde söylemeniz yeterli. Yanlışım varsa da şimdiden özür dilerim.

Üslûp tan dolayı özür dilerim fakat z10 ile BlackBerry işletim sistemini sıfırdan yazdı. Artık çok daha kullanışlı ve marketi büyük bir işletim sistemi oldu. Marketi neredeyse googledan büyük oldu çünkü hem BlackBerry world var hem de android marketten direkt uygulama indirilip kurulabiliyor. Ziraat bankası hariç herhangi bir sorun yaşamadım android uygulamalarında. Üstelik müthiş derecede akıcı ve kullanıcı dostu bir arayüzü var eski BlackBerry işletim sistemlerine göre... tavsiyem deneyin.. özellikle fiziksel tuş olmaması ve tamamen parmak hareketleri ile kullanmak çok keyifli.

• Bence tamamen dokunmatik olmalıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Creed

valla hocam şu ana kadar her çeşit telefon kullandım ki şu anda galaxy mega 6.3 kullanıyorum ciddi anlamda büyük o yüzden beni kolay kolay bir telefon büyüklük açısında zorlamaz

ama blackberry passport bence olmuş bir cihaz hele ki amazon store un blackberry e açılması ve apk ların farklı yöntemlerle yüklenmesini üstüne üstlük blackberry os 10.3 ün de passport ile geleceğini düşünürsek şahsen ben ikinci telefon olarak almayı düşünoyorum şimdiden

Hocam mobile1 maeket uygulaması ile google play Store'dan direkt uygulama kurulabiliyor...

• quote:

Batsada kurtulsak artık.

BlackBerry gibi bir markanın batacağını düşünmek en kötü el değiştirir ceo değiştirir... 10 işletim sistemi ile birkaç yıl içinde eski günlerine döner...

• hocam herşeyi bilmek zorunda mıyım
    ben yorum yaptım diye ne olacak? kimse bb almayacak mı?
    yukarda bi dingil yaptığım yorumdan dolayı bana "mal" diye hitap ediyor.
    forum iyice çoluk çocuğun eline düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

ne dingil herifsin
    asıl senin gibi mallar güzünden bb eski donanımı koyup telefonu iphone fiyatında kakalamaya çalışıyor

çocukları pistten alın, forumu kirletiyorlar

Samsung s4 1600 iken Hatice one m7'yi 2000'e anan aldı herhalde

Ben senn gibi embesil değilim.
    aldığım telefonu en az 3-4 sene kullanırım.
    o yüzden sen telefonunla git ergen arkadaşlarına hava at.
    çevremde de fazla dolaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Üslûp tan dolayı özür dilerim fakat z10 ile BlackBerry işletim sistemini sıfırdan yazdı. Artık çok daha kullanışlı ve marketi büyük bir işletim sistemi oldu. Marketi neredeyse googledan büyük oldu çünkü hem BlackBerry world var hem de android marketten direkt uygulama indirilip kurulabiliyor. Ziraat bankası hariç herhangi bir sorun yaşamadım android uygulamalarında. Üstelik müthiş derecede akıcı ve kullanıcı dostu bir arayüzü var eski BlackBerry işletim sistemlerine göre... tavsiyem deneyin.. özellikle fiziksel tuş olmaması ve tamamen parmak hareketleri ile kullanmak çok keyifli.

İşletim sisteminin sıfırdan yazıldığını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

BB Z10'un internetten incelemesini izledim, arayüzde bence eksikler olsa da güzel, kullanımda donma-kasma yok, uygulama izin sistemi en çok beğendiğim şey oldu. Ama dediğim gibi piyasada yer edinmek için ya Android bir alternatif sunacak, ya da fiyatları iddalı olacak. Fiyatı dışında gayet güzel telefonları var. Fiyatları düzeltirse yolu açık.

Ben şahsen ne bir iPhone'a ne de Android bir cihaza 1200 TL'den fazla vermek istemediğim gibi, Blackberry cihazlarına da 1800 veremem. O paraya sistem toplarım benim için daha iyi. F/P bir cihaz çıkarırlarsa olabilir elbet.

Bu arada ilk yorumumda BB10.1'e bir eleştirim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 13 Temmuz 2014; 15:51:30 >

• Telefon bildiğin kare ama mesaj ve yorum delileri için ideal.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.