Şimdi Ara

qvo6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, az evvel bir pdf dosyası indirirken bulaştı. Ne yaparsam yapayım atamadım. İnternete bakıyorum Denetim Masası'ndan qvo6 ile ilgili şeyleri bulup kaldırın diyor ama ben de qvo6 ile ilgili birşey gözükmüyor orada. Ek olarak Yandex geldi ama o da Denetim Masası'nda gözükmüyor. Tarayıcıların özelliklerinden belli bir kısmı silip anasayfayı google.com olarak düzelttim. Gerçi masaüstündeki simgelerinden yaptığım için midir bilmiyorum, ekranın altındaki IE simgesinden internete girmek isteyince gene qvo6.com olarak açılıyor ötekiler normal. Asıl tarayıcım Chrome'du onu siliverdim daha en başta.

Şimdi makine normal duruyor ama işkilleniyorum. Spyhunter indirdim, 360 küsür tane tehdit algıladı ama silmek için satın almamı istedi ben de direk kaldırdım mecburen. Felaket kuşkuda kaldım. Kimi demiş, tarayıcınızdan Araçlar'a girip Eklentiler'den halledebilirsiniz falan diye; ki bende orası da olmuyor. Oradan da gözükmüyor. Tamamen kaldırmak için ne yapmam lazım? Daha önce burada açılmış konuya göz attım ama pek parlak bir sonuç elde edemedim.

Teşekkürler.

• - Bu programın yönlendirmelerinden şikayetçi iseniz bu virüsten kurtulmaya Programları Ekle/Bırak listesinden başlayabilirsiniz. Bunun için Başlat’a tıklatın. >Ayarlar>Kontrol Paneli>Programları Ekle/Bırak. Burada Qov6.com ile akalı dosyaları bulup Kaldır’ı seçin.

Buna ek olarak tarayıcılarınızı düzeltmek için;

Internet Explorer;

- IE> Araçlar> Eklentileri Yönet> Araç çubukları ve uzantılar . Burada Qov6 i bulun ve kaldırın. IE yi yeniden açın>Araçlar> İnternet seçenekleri> Genel sekme. Buraya Google ya da başka bir arama motorunu ayarlayın.

Mozilla Firefox;

- Firefox> Araçlar> Eklentiler> Uzantılar. Burada Qov6 i bulun ve kaldırın. Şimdi Araçlar> Seçenekler> Genel> Başlat. Burada boş sayfa gösteri ya da istediğiniz bir arama motorunu seçin.

Google Chrome;

- Chrome menüsünü seçin. Araçlar> Uzantılarç Burada Qov6.com uzantısını bulun ve geri dönüşüm kutusuna yollayıp kurtulun. Buna ek olarak wench ikonuna tıklayın ve ayarlardan “Arama motorlarını yönet”i seçin ve istediğiniz bir arama motorunu ayarlayın. Sonra başlatma kısmına gidin ve yeni bir sekmede oş bir sayfa açıldığından emin olun.

- Dikkat! Unutmamanız gereken en önemli şey bilgisayarınızı güncel bir anti-spyware ile kontrol etmek olmalıdır. Bunun için Defender Pro Ultimate Security Suite, SpyHunter ı ya da başka güncel bir programı kullanmanızı öneriyorum.

• - Eklemeyi unutmuşum.

- SpyHunter Qvo6 sökücü program internette mevcut. Qvo6'yı otomatik kaldırmak için; buradaki dosyayı indirin ve kurun.
  • Mesajımda söylediğim gibi, Ekle/Kaldır kısmında bulamıyorum. İkincisi, diğer adımların hemen hemen aynılarını yaptım ama kuşkularım var. Spyhunter'ı aynı yerden indirdim, evet, fakat satın almamı istiyor ve satın almadan da Fix Thread yapmayı kabul etmiyor.
  • Başka görüşü olan var mı? Mühim baya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİMO NEBULİZATÖR
    geçen ay açıldı
    AirDrop💵
    7 ay önce açıldı
    OpenVMS
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.