Şimdi Ara

Quicktime'da fragman kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fragmanlara bastığım zaman explorer üzerinden izletiyor.Onları bilgisayara kaydetmenin bir yolu var mı???Save as source var fakat o hiç aktif olmuyor...

• araclar/i.sec./ayarlar(genel sek.)/dosya gorun. cıkan sayfada ouicktime simgesi bulunan dosyayı masa ustune surukle bırak
  • anlamadım
  • ya bende bikaç kere denemiştim ama olmadı,dostum biraz daha açıklar mısın?
  • ya işte kısacası geçici internet klasöründeki dosyayı masaüstüne kaydediosun.Fakat bunu yapacağına dosyayı farklı kaydet yöntemi ile de kaydedebilirsin ki?Fakat bazı sitelerde bu internet klasörüne atmıyor ve kopyalayamıyosun.Mesela ben Fragman.tv adresine üyeyim.Her yeni film geldiğinde önceden fragmanları geliyor ve izleyebiliyorum fakat kaydedemiyorum.Önce çıkan pencerede üyelik şifremi girmem gerekiyor sonra izlememe izin veriyor kaydetmeme değil.

Eğer imleci izleyeceğin fragmanın üztüne getirdiğinde pencerenin sol altında url olarak htm uzantılı bişey çıkıyosa onu kaydetmenin bi yolu yok benim bildiğim kadarıyla fakat uzantısı mov ise kesinlikle kaydedebilirsin...
  • www.movie-update.com
    Çok güzel bi site , fragman için bir numara. Direkt kaydediyor. Başka bişeyle uğraşmanıza gerek yok.
  • temporary internet files klasorundeki fragmanı masaustune at işte yada arkadasların dediği gibi fragman sitelerinden alabilirsiniz bu sitelerde 3GPP varmı arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Opera İçin Video Downloader
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.