Şimdi Ara

Quest = Rare Skill Book ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yüksek lvl biri yardım ederse cok sevinirim

ben bu görevde bi noktaya geldim ve orda takıldım. xtal summit te snow bear ları kestim ve 5 kalp topladım summitteki blacsmith bunları ( kalpleri ) birine vereceksin dedi. tabii kim olduğu belli değil. ama kime gittiysem almıo görevin o noktasında takıldım kaldım.

gittiğim yerler :

DC : tüm NPC ler guardlar, farmer , stable , ( CM ye gecis adamında quest yazmıo )

Highlands : tavern , physican, ( bi de haritanın en altında bi kız var adını unuttum onda da bu quest yok )

Venom : tavern , physican ( cave of ruin de bu quest yok )

SS : tavern ( CI ya geciste quest yok )

SP : NPC ler , guardlar ( CI ya geciste quest yok )

Centrel Isle : tavern ( ısınlanma noktalarında quest yok )

BM : burdaki adamlarda da ilk ve orta kattakilerde bu quest yok

Stone Valley : burdaki guardta da bu quest yok

SV : tavern ( corpslara tıklanmı o )

Fiction D : NPClerde görev yok , Savas meydanına gecis adamlarında quest yok, muso SP ve GB ye gecis adamalarında quest yok

CM : tüm quardlar , bankalar , tavern , blacksmith

Crimson Sky : burdakilerde de bu quest yok

Mudo : tavern

TV : tavernde bu quest yok

C Summit : tüm NPC ler quardlar

DT : tavernde bu görev yok

RDL : tavernde bu görev yok

Great Mine : burda hiç bisi yok

................................................................................

Simdi ben nereye gitmemişim ? :)))

• 82 LVL RARE SKİLL GÖREVİ UZUN Bİ GÖREV SANIRIM 9 AŞAMALI Bİ GÖREVDİ,HANGSİNDE OLDUGUNU YAZARSAN TAM OLARAK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM.SON GÖREV ULTİMATE TRUTH OLMASI LAZIM ONUMU YAPTIN YOKSA İLK GÖREV THE BEGİNNİGMİ ?
  • İlk önce DC de npc lerden biri sana bi liste verecek bana farmer çıkmıştı. Sonra summitteki taverne gidip elindeki itemi vereceksin. Ardından 5 adet great snow bear dan düşen itemi topluyacan ve DC deki sana verilen listedeki itemleri tavenlerden satın alarak gene summitteki taverne gidip vereceksin. onun için DC de verilen listeyi bi yere not et. Hatırladığım kadarıyla 50 adet item isteyecek. Burda ufak bi ipucu o 50 adet itemden birinin sayısını yanlış yazmışlar ginseng idi sanırım ama sen içinde ginseng yazısı geçen itemlerden 20 adet al.
  • ok saol baba buldum ya bana o görevi SP den CI ya gecis yolundaki adam verdi

evet 50 - 52 sey istio onları aldım ama ayıları 300 - 400 tane kestim bisi düsmedi. bi de o adamı bulunca bana mavi bi item verdi o nolcak ? onu mu CS tavernine vercem ?

cok zor bi görev ya. ilk defa bu kadar bi görevde zorlanıyorum 3 gündür ugrasıom bisi olmadı.

kötü olan o 50 mal isteyen adamın bana dediği malları okudum not aldım yazdım ama onları kime verceğimi okumadım
  • tamam o itemi aldıysan şimdi summitteki taverne gidip 5 adet topladığın itemi vereceksin önce. Mavi item rare book yapmada kullanılan item. Sonra 5 Great snow Bear kalbiydi sanırım onu topluyacan ve o istediği 50-52 itemle beraber gene summitteki taverne gidecen. Görev boyunca sana 3 item verecek onlarda üstünde bulunsun. o 3 itemle ve rare doc la kitap yapılıyor.

Bu arada daha işin zor kısmına gelmedin :) Kale içindeki bossları kestirecek sana tek başına kesmen biraz zor olacak çünkü kendilerini healliyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostman1 -- 14 Mayıs 2008; 11:51:40 >
  • Bir de itemlerin bazıları lotlardan çıkan itemler. Onlara dikkat etmen lazım. Mesela, charm of return ve charm of return(case). Topladığın itemlerden bu tarz olanların yanında (case) yazmamasına dikkat edersin.
  • evet heallediklerini biliyorum... bu arada surda takıldım

great snow bearları kestim 5 parca malı topladım. lesson of sky itemini de yanıma aldım ve o 50 itemi de yanıma aldım. summitte taverne gittim ama itemi görmüyor. lütfen kontrol edin bisi diodu hatırlamıom. veremiyorum yani

bu nasıl olcak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Unique İtem Upgrade
    20 yıl önce açıldı
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alastis kardeşim bende yeni başladım bu göreve ve ilk bölümde crystaldeki linen shop sorular soruyo cevapları biliyormusun acaba.gret panter dişi ve dersi götürüyorum 5 er adet,soruları bilemeyence 1 er tanesini alıyor.tekrar kesmek zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hate_u2 -- 17 Mayıs 2008; 15:52:46 >
  • hate_u2 senin oyundaki adın hateu2 değil mi ?

cevaplar söle : 2 - 4 - 4 - 1 ya da en sonuncusu 2 de olabilir tam hatırlayamıyorum ama önce 1 i dene büyük ihtimalle o. oyunda ben seni cok görüyorum bi daha görürsem konusuruz

kale icindeki greatlardan bi tane öldürdüm simdi sıra kılıclı greatı öldürmekte. bitio sonunda ya

pysican bi arkadas var allahtan o cok yardımcı oluo. o paralıo ben kesiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alastiss -- 18 Mayıs 2008; 1:33:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.