Şimdi Ara

Quest Helper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Paladin oldum ve bana Quest Helper Lazım Nereden Bulabilirim...

• Benim bu addon hakkında merak ettiğim bir konu daha var. wotlk gelince ne olacak?
    umarım iyi bir şekilde update olurda lvl80'e kadar rahat bir şekilde level atlarız. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    yani wotlk beta aşamasında bu addon çalışıyormuydu yada wotlk için update olmuşmuydu?
  • Bu addon'un mantığı oyunculardan gelen data'nın addon'a eklenmesi şeklinde. Yani oyuncular oyun oynarken addon'u kapatmadıkları sürece addon'a yeni questlerin bilgileri eklenmeye devam edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Bu addon'un mantığı oyunculardan gelen data'nın addon'a eklenmesi şeklinde. Yani oyuncular oyun oynarken addon'u kapatmadıkları sürece addon'a yeni questlerin bilgileri eklenmeye devam edecektir.

Sürekli online bir şekilde update olan addon değil benim bildiğim kadarıyla, ancak bu demek değil ki WotlK'da kullanamıycağız Beta'ya katılıp da bu dataları toplayan insanlar var onların sayesinde bir süre bir çok eksiği olmasına rağmen kullanabilicez, ancak TBC geldiğinde birçok addon ya tarih oldu yada yeni gruplar tarafından daha iyileri çıkartıldı o kadar bel bağlamayın bu eski addonlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Bu addon'un mantığı oyunculardan gelen data'nın addon'a eklenmesi şeklinde. Yani oyuncular oyun oynarken addon'u kapatmadıkları sürece addon'a yeni questlerin bilgileri eklenmeye devam edecektir.

Sürekli online bir şekilde update olan addon değil benim bildiğim kadarıyla, ancak bu demek değil ki WotlK'da kullanamıycağız Beta'ya katılıp da bu dataları toplayan insanlar var onların sayesinde bir süre bir çok eksiği olmasına rağmen kullanabilicez, ancak TBC geldiğinde birçok addon ya tarih oldu yada yeni gruplar tarafından daha iyileri çıkartıldı o kadar bel bağlamayın bu eski addonlara.

Sürekli online update olmuyor zaten. Addon güncellendikçe yeni gelen veriler eklenmiş oluyor. Şu an aradım fakat bulamadım, addon'un yazarının "Questhelper WotLK questlerini de destekleyecek mi?" şeklindeki bir soruya "Oyuncular veri göndermeye devam ettiği sürece WotLK questleri de desteklenecek." cevabı vardı.

• Questhelper bazen tüm questleri eksiksiz görüntülemesine ragmen, bazende kafayı yiyebiliyor...

Ayrıca toplanan datalar otomatik toplanıp manuel olarak yollandıgı icin WOTLKda cok birşey beklememenizi tavsiye ediyorum.. Çoğu insan görevleri yapıp işi bittikten sonra topladıgı dataları yollamayacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtem Event The End
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sürekli online update olmuyor zaten. Addon güncellendikçe yeni gelen veriler eklenmiş oluyor. Şu an aradım fakat bulamadım, addon'un yazarının "Questhelper WotLK questlerini de destekleyecek mi?" şeklindeki bir soruya "Oyuncular veri göndermeye devam ettiği sürece WotLK questleri de desteklenecek." cevabı vardı.

Ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım :) , sen add-on açık kaldığı sürece demişsin sanki açık kaldığı sürece veri upload'ı yapıyormuş der gibi oldu, add-on'un ayarlarında nasıl bilgi gönderileceği açıklanıyor zaten.

• Carbonite gibi imba bir addon varken kim questhelper kullanır anlamıyorum.
  • carbonite nasıl bir sey anlatırmısın biraz? questhelper kadar kullanıslımı?
  • quote:

Ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım :) , sen add-on açık kaldığı sürece demişsin sanki açık kaldığı sürece veri upload'ı yapıyormuş der gibi oldu, add-on'un ayarlarında nasıl bilgi gönderileceği açıklanıyor zaten.

O şekilde anlaşıldıysa özür dilerim. Dediğiniz gibi veriler otomatik upload olmuyor. Kullanıcılar isterlerse gönderiyorlar.

Carbonite hakkında, kullananlar Quest Helper'dan çok daha iyi olduğunu söylüyorlar.
  • Bende duymuştum Carbonite daha iyi diyorlar. valla şu an işteyim bir bilen çıkıp anlatırsa Carbonite'in nasıl birşey olgugunu çok makbule geçer
  • http://www.carboniteaddon.com/

full ve quest sürümleri var. karşılaştırmaları sitede. Full versiyonu için ücret istiyolar tabi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.