Şimdi Ara

Queen Lana'thel 3D Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Patchle gelicek olan raidin bossları test serverında bir bir denenmeye basladı. Modelleme acısından beğendiğim su ana kadar olanlarda Queen Lana'thel(The BloodQueen). Aşagıdaki video da 3D modelemesini gorebilirsiniz. Bana gore illidan stormrage birlikte cok güzel bi ikili oluşturabilirlerdi

http://www.youtube.com/watch?v=D0WF8a3U-9c

Bu da kendisiyle karşılacağımız romantik salon :D
     Queen Lana'thel 3D Modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirici -- 29 Ekim 2009; 11:24:55 >

• Harika olmuş ya
  • kiss of death : Queen Lana'thel chooses a random player and flirts with him/her. After 5 sec boss drops a kiss of death on player and player gets a debuff called ''heartbreake' that reduces all stats by %50.

böyle bossa böyle bir şey yakışır herhalde:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 29 Ekim 2009; 13:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edepsiz_Komedya

kiss of death : Queen Lana'thel chooses a random player and flirts with him/her. After 5 sec boss drops a kiss of death on player and player gets a debuff called ''heartbreake' that reduces all stats by %50.

böyle bossa böyle bir şey yakışır herhalde:P

bir oyuncunun duygularıyla bu kadar oynanmaz ki

• Mekan güzel de bossu pek beğenmedim
  • güzel olduğu kadar küstah bir boss
  • DMC3 te bir boss vardı kadın, çok benzerlik gösteriyor mekan, skiller falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekan güzel ama boss daha güzel olmuş.
  • Kimki bu zorla yeni acc aldırıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Mekan güzel de bossu pek beğenmedim

Bende beğenmedim, BloodElf modeli üstüne tbc den kalma bi gear ve bi çift kanat yapmışlar ne orjinal nede uğraşılmış duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.