Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_115502235/f_//tm.htm#115502235

Hocam inceden bir başlangıç yaptık. Bende kısmet olursa almayı düşünüyorum. Alırsam ana konuda paylaşım yapacağım. Tahmini beklentim max. 700 Kredi kartı vb indirimler ile 625-650 civarı fiyatlara gelebilir. Bu ilk parti kutu içeriği çok zengin değil ama ikinci partide sanırım daha iyi bir kutu içeriği olabileceği gibi başka sürprizlerde olabilir. Çok az kaldı 1 hafta içinde muhtemelen çıkış onayını BTK dan alır.
  • Geçenlerde bir bakmıştım da konuyu bulamamıştım. iyi olmuş yakışır :) Oradan takipe devam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

Firma sağolsun benim diğer 2 pili de gönderdi.

ayrıca s 1453 plus hakkındaki görüşleriniz nedir? bydublor hocam senden bir ana konu daha bekliyoruz :) Bu telefon çok dikkatimi çekti valla. Fiyatını merak ediyorum.
    Geçen Mesut çevik ve Erdi Özüağ fiyatlara göre telefonlardan bahsettiler hiç Quatro nun adı geçmedi. Şirket bu konuda bir kaç test örneği gönderse de adını daha fazla duyursa keşke. Gerçi şu durumda butik firma oluyor bize özel :) Şimdilik bizim için iyi gibi olsa da bu firmanın ticari hayatının devamını isterim.

Bu arada şu anda en iyi F/P cihazlarından biri F 1453 plus olmuş. 500 TL ye bulunabiliyor.

Ekstradan pil mi satin aldin hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

Firma sağolsun benim diğer 2 pili de gönderdi.

ayrıca s 1453 plus hakkındaki görüşleriniz nedir? bydublor hocam senden bir ana konu daha bekliyoruz :) Bu telefon çok dikkatimi çekti valla. Fiyatını merak ediyorum.
    Geçen Mesut çevik ve Erdi Özüağ fiyatlara göre telefonlardan bahsettiler hiç Quatro nun adı geçmedi. Şirket bu konuda bir kaç test örneği gönderse de adını daha fazla duyursa keşke. Gerçi şu durumda butik firma oluyor bize özel :) Şimdilik bizim için iyi gibi olsa da bu firmanın ticari hayatının devamını isterim.

Bu arada şu anda en iyi F/P cihazlarından biri F 1453 plus olmuş. 500 TL ye bulunabiliyor.

Ekstradan pil mi satin aldin hocam?

yok ben 3 tane t1461 almıştım. Servis sehven 1 tane pil göndermişti. Diğer 2 pili de sonradan gönderdiler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:20 >
  • Color OS Rom benim hoşuma giden bir rom. Belki portlamak istersiniz. Ayrıca Lollipop romlarda tuşların çalıştığı MTK 6582 romlarda yok değil. Belki CM12 vs deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Color OS Rom benim hoşuma giden bir rom. Belki portlamak istersiniz. Ayrıca Lollipop romlarda tuşların çalıştığı MTK 6582 romlarda yok değil. Belki CM12 vs deneyebilirsiniz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.

Alıntıları Göster
    ..arkadaslar birkaç kez yazmıstım daha önce. Telefon iflah olmadı valla 100 tl verene veririm 3. kez servise göndericem ses problemini 2 kere gönderdim yaptık diye geri gönderdiler ama yapamadılar. Pil problemi malum yeni pil yollandı cok değişmedi. HAdi pil bizdendir dedik sineye cektik ama bu ses problemi beni mahvetti. Konusurken ses bir türlü kulak hoparlorune gelmiyor yine göndericem artık yapamazsanız göndermeyin diycem. Şimdi telefon kendi kendine ana kilit bölümüne geciyor bir kaç kez kendi kendini resetledi tüm uygulamalar kayıtlı nolar gitti. Velhasıl kelam bu telefonu kesinlikle önermiyorum ha üst model iyidir veya bu bana denk gelmiştir bilemem memnun olan da olabilir ama ben hiç memnun kalmadım 400 tl çöp şimdi. saygılar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:9:25 >
  • karakartal1977 kullanıcısına yanıt
    Bir akşam pil bitmesine yakın batarya sayfasından ve ekran açık zamanı sayfasından ekran görüntüsünü alıp paylaşır mısınız? Ona göre yardım etmeye çalışalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neosinan

Bir akşam pil bitmesine yakın batarya sayfasından ve ekran açık zamanı sayfasından ekran görüntüsünü alıp paylaşır mısınız? Ona göre yardım etmeye çalışalım.

selamlar mesaj için tşk pil konusunda sorunum cok değil alıstım ama ses konusu mahvetti eğer ona yardım edebilirseniz sevinirim dediğim gibi konusurken ses kulak kısmına gelmiyor ya hariciye alıp konusacaksınız yada kulaklık takacaksınız.
    Anladığım kadarı ile telefonun iç hoparlöründe sorun var değil mi ?

yani ilk mesajınızda ses sorununu ben belki hızlı okumaktan algılayamadım sesin dış hoparlöre çıkmadığı gibi anladıydım. Acaba teknik serviste sorunun iç hoparlör olup olmadığını anlamamış olabilir mi ?

Yoksa yapılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Anladığım kadarı ile telefonun iç hoparlöründe sorun var değil mi ?

yani ilk mesajınızda ses sorununu ben belki hızlı okumaktan algılayamadım sesin dış hoparlöre çıkmadığı gibi anladıydım. Acaba teknik serviste sorunun iç hoparlör olup olmadığını anlamamış olabilir mi ?

Yoksa yapılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum.

selamlar iki kere bu sorun için gönderdim detaylı mektup gibi not yazdım ikisinde de aynı şekilde geri geldi ses kulagınızı dayadıgını hoparlöre gelmiyor artık anlamıyorlar mı anlamak mı istemiyorlar bilemiyorum haftaya birkez daha göndericem durumu size bildiririm. bu arada formatalamak, baska uygulamalar denemek aklınıza ne gelirse denedik yani birkaç 10 sefer ama olmuyor sanırım hardware ile alakalı

Engineering mode taki ses bölümününde değişiklik yapmayı denediniz mi? Ve denediyseniz ne denediniz?

• Firmaya helal olsun söz verdiler pil getirdiler
    Akşam mail atacağım yeni pil için

Yeni pili kullananlar performansı nasıl bilgi verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Firmaya helal olsun söz verdiler pil getirdiler
    Akşam mail atacağım yeni pil için

Yeni pili kullananlar performansı nasıl bilgi verirmisiniz

geyet memnunum oldukça stabil azalıyor ve ve şarjı az daha uzun gidiyor.
  • Eyvallah hocam mail attım servis birimine iletilecek diye cevap geldi
    Bakalım ne zaman gelecek

• Kargo geldi güzel ambalajlama yapılmış
    Kargo ücreti 4.25TL gayet iyi (İstanbul)

• Kırılmaz cam koruyucu lazım hangi telefonun camı uyuyor?

• Hocam şuan piyasada satan var mı bilmiyorum. Telefonal sitesi satıyordu o da sitesinden kaldırmış.

Firmaya destek@quatromobile.com adresinden mail atarsanız size geri döneceklerdir. Bir yönlendirme yaparlar. Belki ellerinde mevcuttur onlar yollar. Ama internette göremedim şuan
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.