Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En acilinden bir sorum var size.Mobileuncle ile Audio/headset modundaki ayarları kurcaladım biraz. tabiki sadece Sph ve mic i kurcaladım fakat konuştuğum kişiler kendi seslerini duyabildiğini söyledi.yani bi nevi onların konuşmaları kendilerine yankı olarak geri gelmeye başladı.

şuan bana lazım olan bunun çözümü veya stok romdaki audio/headset modundaki mic ve Sph değerleri, yardımcı olabilecek varmı?
  • Quatro Mobile'nin resmi online satıs sitesi olan Telefon al'da tüm modeller için stokta yok görünüyor. Biz pil beklerken firmada başka problemlerde var galiba. İnşallah bizim piller gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emelek53 kullanıcısına yanıt
    Telefonal.com sitesi firmanin resmi online satis sitesi degil. Orasi f1453 plus modelinden onceki modellerin ana bayisi. Orasida kendilerine ait satis yaptiklari site. Ellerindeki stoklar bitmis ise bitmistir. Yoksa baska bir sey gelmesin akliniza ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kapatıp açınca twitter ve faceden yeninden hesap açmamı istiyor. Sizde de bu şekilde mi?
  • Bizim pillerin durumu nedir acaba? Benim batarya olmeye basladi, yogun kullanan biriyim. 3 4 aydir sorun yoktu ama 2 haftadir durum kotu. Yuzde 40 ta pil aniden bitmeye basliyo ekran suresi 2 saatlere geriledi. Yakin zamanda gelmezse aliex ten almak zorunda kalabilirim :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @h0c@ Evt bende de Twitter da öyle bir problem var.Ancak facebook kullanmadığım için bişy diyemem onun hakkında.

Ayrıca xda da mediatek cihazlar için lollipop rom port etme guide î yapmışlar. İlgilenenler için link;
    http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-how-to-port-lollipop-based-roms-t3223938

• Performansı iyi pil gelecekte bende isterim takipteyim :)

Uygulama hafıza kartına kuruluysa kapatıp açınca tekrar giriş yapmanız gerekir

• Vay be helal olsun arkadaşlar fiyatlandırma ve dınanım mükemmel olmuş androide ilk kez
    başlayanlar için mükemmel bir seçenek olabilir.
    Ben hala Samsung galaxy youngdayım o zmnlar 500 lira para vermiştik adamlar hala 500 liraya çöp telefonlar çıkarıyor Quatro ise hakkatrn iyi iş yapıyor
    Elimde 800 liraya kadar bütçe var Quatronun kamerası orta halli,4gli ve bataryası iyi olan modrli varmıdır?
    Şu aralar lenovo A7000 düşünüyorumda.

• kty28 kullanıcısına yanıt
    Şuan söylediğiniz özelliklerde telefonu yeni yıl içerisinde muhtemelen çıkacak. Şuan ki modelleri içerisinde 4gli modeli bulunmuyor. Bütçeniz 800e kadar mevcutsa a7000 yerine yeniden stoğa giren p70i tercih edin derim.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Hocam belki haklı olabilirsiniz ama P70in kamerasını öyle bir kötülediler ki istesem de alamam artık.Hem A7000e Android M gelecekmiş.P70e geleceğinden şüpheliyim.

kamera olarak quatronun f plus m1453 tellerinden kötü oldugunu bende netteki orneklerde gordum. a7000 ne android m verecekse p70 abisine fazlasi ile veri diye geliyor bana.

Android m icin p70 den vazgecilmez bence. 2 3 aya stoklari bitmezse bende 1461 den p70e gecicem ins

• Açıklamalar:

- Windows 7 İşletim sistemi olan bir bilgisayar kullanınız.
    - Telefonunuz için gerekli olan MT65xx driverlarının bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olunuz.
    - Telefonunuzun Geliştirici seçeneklerinden Usb hata ayıklama kutusunu işaretleyiniz.
    - Flashtool programında MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açtığında sorun yaşayanlar. Rom dosyası içerisindeki MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açıp en üst satırdaki BIRDTOOLMINVER[3.0] kısmını silip kaydedip kapasın. Flashtool programında tekrar açtığınızda bir sorun yaşamazsınız.

Needrom Quatromobile Rom listesi.
    http://www.needrom.com/author/quatromobile

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Bu batarya işi ne oldu acaba merak ediyoruz. Bir açıklama yapabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zkose41

Bu batarya işi ne oldu acaba merak ediyoruz. Bir açıklama yapabilir misiniz?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:6:9 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu garanti aşaması nasıl olucak arkadaşlar dokunmatik bu sıralar baya can sıkmaya başladı. mesaj yazarken felan baya sıkıntı çıkarıyor. Tamam mng kargoya gidip numarayı verip gönderecezde bu ürünün arızasını nasıl söyleceğiz. kutusuylamı göndericez tam olarak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    Kendiniz ister orjinal kutusunda, isterseniz kargo taşımasında sorun yaşamayacak bir kutu içerisine koyarak telefonun sorununu bir kağıda yazıyorsunuz. Faturanızın bir fotokopisi ile birlikte MNG kargoya Firmanın Müşteri numarası ile teslim ediyorsunuz. Ücretsiz olarak gönderimi yapılıyor. Daha güncel bilgi almak isterseniz facebook.com/quatromobile firmanın resmi sayfasına özel mesaj atabilir yada 0224 273 33 33 nolu telefonu arayabilirsiniz.
    Yazdım ama 3 gündür cevap veren olmadı faturanın aslını göndermiyormuyuz fotokopi şart mı ?
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    İsterseniz aslını gönderin. Facebook hesabına özel mesaj olarak yazdıysanız cevap verirler. Konu altında bir mesaja cevap yazdıysanız gözden kaçmış olabilir.
    Özelden yazmıştım ama neyse olmadı birde telefonla tekrar arar öyle söylerim yardımın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.