Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.402
Cevap
96
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Elektronik alet bu sonuçta. Bu servisler anakart değişimi için neden müşterileri bekletiyorlar anlam veremiyorum. Anakart telefonun en pahalı bölümü, geriye kalan ise kapaklar. Anakart değişene kadar yeni telefon verseler de insanlarda madur olmassa diye düşünüyorum.
  • Telefonum servisden 2 hafta 3 gün sonra elime ulaştı yan demir çıtalar yere düşmesi sonucu ezilmiş 20 tl talep ettiler alt üst çıta arka kapak değişmiş telefonu sıfırladilar sandım çok güzel olmuş ellerine sağlık şarji az gidiyordu batarya değişmiş şarj soketi tırnakları tamir edilmiş şarj kablosu veekran filmi hediye edilmiş teşekkürler erkayasan ilk günkü aşk ile çalışıyorsunuz maşallah subhanallah 4.5 g destekli telefon gelse de yenilesek :-D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony61 kullanıcısına yanıt
    Sizde haklısınız da Şimdi erkayasanın şöyle bir sıkıntısı var :D Montajını yaptıkları telefonları komple toptancıya satıyorlar. Ellerinde de muhtemelen servis telefonu adı altında telefon kalıyor ve onlarda yeri geldiğinde kullanıcılara gidiyor ve sıfır olmamış oluyor. Biraz ellerinde stok yapmaları lazım telefon bırakmaları lazım. Zaten dediğiniz gibi telefonda kullanıcıya en çok masraf çıkartan parçalar anakart ve ekran.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Bende ticaret yapan birisi olarak şu cevabı vereyim hocam. Kısaca o fiyata satamazlar ki bu hizmet kalitesine bu fiyat gerçekten inanılmaz. Burada çemkiren arkadaşlar diğer markalara gidip ufak bir sıkıntı yaşasınlar bakalım ne olacak. Böyle giderse yani bu şımarılıkla bu hizmet bence yürütülemez. Ayıp adamlara haklarını yiyoruz.. Artık benden tavsiye isterlerse az ürün diyorum hak etmiyoruz insan olarak ne yazıkki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Hocam, Konuşulacak çok şey var madem laf geldi azcık yazim :D

    - Şimdi Quatronun özellikle F, M ve F Plus modelleri ile fiyat performansta tatmin edici bir kamerası var. Hal böyle olunca Firmanın çoğunluklu yaş ortalaması 14-19 aralığında olmaya başladı.
    - Daha üst yaşlarda kullanan arkadaşlarda yok değil tabi.
    - Şimdi genç kardeşlerimizin belki çoğunun ilk telefonu oluyor. Bizim türklere has müthiş bir özelliğimiz var o da Telefonu alınca zannediyoruz ki firmayı alıyoruz. Firma bizim gibi zannediyoruz.
    - Bir sorun olduğu zaman firma her işi gücü bıraksın benim sorunumu çözsün düşüncesine sahibiz.
    - Sonuçta firmada Eser Bey ve Halil Bey başta olmak üzere çok olumlu pozitif yardımcı olmaya çalışan insanlar. Kaç defa forumda yada internette denk geldiğimizde bu durum hakkında serzenişte bulundum. Yine bize has İyiliği su istimal etmek bişilerin bişilerine su kaçırmak gibi bir özelliğimiz var istisnaları yine ayrı tutmak lazım.
    - Firmanın kendisini idame edebilmesi için belli başlı finansal çıkarlarını gözetmesi lazım. Sonuçta bir şirket vergisi, çalışanı vs bir dünya kalem gelir gideri mevcut. Bu yüzden de telefonlarını tek seferde elden bir toptancıya çıkartıp vermelerini kendilerine stok bırakmamalarınıda anlarım. İmalatçı sıfatından dolayı bir çok avantajıda yok değil aslında.
    - Şimdi firmanın en büyük handikaplarından biri garanti şartlarında belirtilen azami tamir süresinden önce işlemleri tamamlamalarıydı. Bu nasıl handikap derseniz bazen elde olmayan nedenler ile cihazlar beklemek zorunda kalıyor. Nedeni eldeki yedek parçanın gümrükte takılması ile alakalı olarak. Hani zaten yapabilecekleri bir şey varsa ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Servis telefonu gönderme (ki bunda da son kullanıcıda geri göndermede sorun yaşanıldığı oluyor), aksesuar jestleri, gerekirse alt modele ust model anakartı yapıştırma vs vs .

    Neyse ya bilmiyorum sonuçta insanlar para veriyor ve haliylede beklentileri oluyor. Onlarada çok bişi dememek lazım. Sadece diyebileceğim güzel haberler alıp verirken telefonu kullanmak nasip olsun. Sorunsuz bir şekilde.




  • m 1453 kullanıyorum. güncelleme uyarısı geldi. güncellemeye çalıştım. tel açılmıyor. yazılımdan filan pek anladığım söylenemez. ne yapmam gerek acaba? yardım lütfen...
  • eskidji58 E kullanıcısına yanıt
    Telefon açılmıyor ve bilgisayarla da pek aranız yoksa yazılım atmak ile teknik servise gönderiniz.

    0224 273 33 33 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.
  • pc ile aram iyi sayılır ama telefonda root filan pek uğraşmadım. servise göndermeden yapabilirsem benim için daha iyi olacak.
  • eskidji58 E kullanıcısına yanıt
    yeniden rom atmanız lazım stok romu ki pc telefonu görürse atabilirsiniz, yada teknik servise göndermeniz lazım onlar sizin için yeniden stok rom yukleyecekler. Bilgisayardan anlıyorum ve kurcalamak istiyorum biraz derseniz.

    Orjinal Stock rom burada ücretsiz üye olup tüm partları indirip klasöre çıkarmanız lazım.http://www.needrom.com/download/quatro-mobile-m1453-rom-v1-0-7/

    ama daha öncesinde bilgisayarınızda mt65xx driverlarını yüklemeniz lazım. Onun içinde buraya göz atınız.

    http://www.cokbasit.org/mtmtk-65xx-usb-driver-windows-7de-nasil-kurulur-mtk65xx-driver-indir.html




  • yardımlarınız için teşekkür ediyorum by dublor. ancak benim tel kablosunda prb var sanırım. Çünkü tel ile pc bağladığımda 1-2 sn tel pc de görüyor. sonra kayboluyor. Başka pc de denedim gene aynı. Başka kablo kullandım sonuç değişmedi. başka ne yapabilirim bilmiyorum.
  • eskidji58 E kullanıcısına yanıt
    Başka yapabileceğiniz bir şey sanırım servise göndermek olacak.

    Aslında işlem adımları şu şekilde

    1- Needromdan indirdiğiniz Dosyaları Klasöre çıkartın.

    2- Needromdan indirdiğiniz Flashtool Programını klasöre çıkartın.

    3- Flashtool Klasörünün içerisindeki FlashTool uygulamasını açın.

    4- Programda Load Scatter Butonuna basın. Bilgisayara indirdiğiniz ve Klasöre çıkardığınız Rom Klasörünün İçindeki MT6582 scatter dosyasını açın.

    5- Download Tuşuna basın.

    6- Telefonu kapalı bir şekilde PC ye bağlayın.

    7- Şayet Program Telefonu görebilirse driverda vs de sorun yoksa yükleme yapmaya başlayacaktır. En sonunda da Yeşil OK işareti çıkar. Ondan sonra Pcden çıkarmanız lazım.

    Tercih edilen sistem Win7, mt65xx driverlar yüklü olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 18 Aralık 2015; 19:06:50 >
  • Eylülden beri f1453+ kullanmaktayim, masallah telefon cayır cayır calismakta, gosterdigim arkadaslar bu ozellikleri bu fiyata gorunce sok yasiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskidji58

    m 1453 kullanıyorum. güncelleme uyarısı geldi. güncellemeye çalıştım. tel açılmıyor. yazılımdan filan pek anladığım söylenemez. ne yapmam gerek acaba? yardım lütfen...

    benimde başıma geldi aynen bu yazılım gelince ne yapacayız güncelleme sorunlu saolsunlar yeniden yüklediler room mudur nedir bu bozuk güncelleşmeyi kapatmaları lazım yada engellemeleri lazım sıf bu yüzden genele yayılacak bosuna gönderim oluyor kargo parası veriliyor gelirken
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Bu güncellemeler genele açılmadan önce farklı kullanıcılarda deneniyor. Sorun çıkmadığı takdirde yayınlanıyor ama nedense bazı telefonlarda sorun çıkıyor. Etrafımdaki insanlarda sorun yaşayan olmadı. Ama internette okuduğum yazılarda arkadaşların başına maalesef böyle bir sorun gelmiş.
  • telefonum geldi arkadaşlar.ellerinde sanırım board olmadığı için bekletmişler.neyse ki yenisiyle değişmi,ş ve sorunsuz.yalnız güncelleme geldi ve yükleme yapamıyor.ekran güncellemde kaldı.servise tekrar yollayacaktım ama ben romu needrom dan indirdim driverleri kurdum ve flash tool ile yeniden stokromu yükledim.telefon eski haline geldi.güncelleme düzelinceye kadar bekleyeceğim acelesi yok.bu arada firmaya da teşekkür ediyorum.biraz veryansın etmiştim ama adamlar ciddiler.yapıp yolladılar sonuçta.
  • tarik_35 T kullanıcısına yanıt
    telefonunuzun sorunu çözüldüğüne sevindim. iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde eşimin quatro t1461 i 20 gundur serviste hala gelmedi.servisi ariyorum operatore baglaniyor sonra caliyor caliyor cevap yok veya ben denk getiremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatro m1453 kullanıcısıyım da telefon arama yapmıyo aramada gelmiyo bende bunun farkındada olmuyorum kapatıp açmam gerekiyo telefonu neden böyle ?
  • Şebeke problemi olabilir. farkli bir sim kart ile deneyin bakalim ayni sorun mevcut mu? mevcut ise teknik servis ile irtibata gecin.

    bu arada imeinizi de kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralini bozmak gibi olmasin daha cok bekleyebilirsin,

    Sanirim erkayasan da sorun var. 6 kasimda aldigim t1461 toplam 3 gun kullanabildim ve hala telefon serviste.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.