Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 haftalık m1453 kullanıcısıyım, benim sorum sensörlerle ilgili;
    Cpu-Z programi ile baktığımda cihazın sensörlerinin bazılarında hiç bir veri görünmüyor. (Cihazı hareket ettirdiğim zaman da dahil olmak üzere)
    Lightda da bazen hiç veri görünmezken, göründüğü zamanda sürekli 40 lux değeri görünüyor. (Farklı ışıklı ortamlarda denedim)
    Bu normal midir?
    Cihazda sıkıntı varsa ne yapmam gerekli ?

Ekte sensörlerle ilgili resim bulunmakta.
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asparuhan -- 19 Mayıs 2015; 16:48:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asparuhan

S.A. Arkadaşlar,

2 haftalık m1453 kullanıcısıyım, benim sorum sensörlerle ilgili;
    Cpu-Z programi ile baktığımda cihazın sensörlerinin bazılarında hiç bir veri görünmüyor. (Cihazı hareket ettirdiğim zaman da dahil olmak üzere)
    Lightda da bazen hiç veri görünmezken, göründüğü zamanda sürekli 40 lux değeri görünüyor. (Farklı ışıklı ortamlarda denedim)
    Bu normal midir?
    Cihazda sıkıntı varsa ne yapmam gerekli ?

Ekte sensörlerle ilgili resim bulunmakta.

sensörlerle alakalı son güncellemeden sonra kullanıcıların sıkıntıları olmaya başladı sanırım. isterseniz ana servis ile irtibata geçin. Firmada bu durumu masaya yatırıp yeni bir güncelleme ile varsa böyle bir sorun çözüme kavuşturacaktır diye düşünüyorum.

• Asparuhan kullanıcısına yanıt
    Cihazinizin sensorleri calisiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Konuşma sırasında telefonun ekranı sönmüyor. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor. Ama bir süre sonra tekrar aynısı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Aynı sorun bende de var. Konuşma sırasında telefonun ekranı sönmüyor. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor. Ama bir süre sonra tekrar aynısı oluyor.

M modelinde de biri ile konuşurken telefonu kulağınızdan ayırdığınızda (yakınlık sensörü) ekran ışığı bazen yanıyor bazen yanmıyor. Sensörler sanırım şuan sıkıntılı.

• Aynen öyle. Ekran açılmayınca güç tuşuna basıp ekra nı açıyorum. Güncelleme şart.

• Birde şöyle bir sorun var. Telefon hafızasında olan bir dosyayı hafıza kartına atamıyorum. Orijinal dosya yöneticisi ile atılıyor ama başka bir dosya yöneticisi ile atılmıyor. Neden acaba????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 19 Mayıs 2015; 20:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Birde şöyle bir sorun var. Telefon hafızasında olan bir dosyayı hafıza kartına atamıyorum. Orijinal dosya yöneticisi ile atılıyor ama başka bir dosya yöneticisi ile atılmıyor. Neden acaba????

google kitkat sürümünde 3.parti yazılımların root haricinde dahili hafıza sd kart arası veri transferini kısıtlamış. Mesela yine forumda hasan nasrallah arkadaşımızda 3.parti bir kamera uygulaması ile sd karta kayıt yapamıyordu. Ancak telefonun kendi uygulamalarında bu durum biraz farklı

• Android 4.4 üçüncü parti uygulamaların dış sd karta yazmasına izin vermez diyor,
    Türkçe'si kendi dosya yöneticisi kullanacaksın.
  • kendi uygulamasında resimler gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 19 Mayıs 2015; 22:01:42 >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    kendi dosya yoneticisinde mı resimleri göremiyorsun ?
    Bence resimleri görüntülemek için Quickpic yükleyin ya da root yapıp dosya yöneticilerine yazma izni verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 20 Mayıs 2015; 0:45:44 >
  • Evet öyle kendi yöneticisinde resimler gözükmüyor. Hangisini silmek gerektiğini bilmiyorum.

dosya yöneticisinde resim önizleme yokmuş. Dikkat etmedim ama Normalde zaten galeride resimler gözüküyor değil mi ? Silmek istediğin resime basılı tut seçili hale getir, ardından diğer sileceğin resimleri tek tıkla seçip toplu olarak silme işlemi gerçekleştirebilirsin. Neden Dosya yöneticisinden silme ihtiyacı hissediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

dosya yöneticisinde resim önizleme yokmuş. Dikkat etmedim ama Normalde zaten galeride resimler gözüküyor değil mi ? Silmek istediğin resime basılı tut seçili hale getir, ardından diğer sileceğin resimleri tek tıkla seçip toplu olarak silme işlemi gerçekleştirebilirsin. Neden Dosya yöneticisinden silme ihtiyacı hissediyorsun ?

Şöyle anlatayım. Bir resimden iki tane var bir tanesi sinin boyutu 2 MB iken diğeri 20 KB. Bu 20 KB olan resmi silmek istiyorum ama galeriden tek tek boyutuna bakıp silmek biraz zor birşey toplu olarak silmek gerek. Bu yüzden dosya yöneticisinden silmek istiyorum.

O zaman farklı bir yol önerim. Telefonu bilgisayara bağlıyorsun. Resim klasörünün içindeki dosyaları masaüstünde oluşturduğun bir klasöre kes yapıştır yap. Liste dizilişini ayrıntılara göre yapıp boyuta göre sıralıyorsun :D Ardından düşük boyutluları komple sil sonra resimler klasörüne geri yükle :D.

Not: Boyuta göre sıraladıktan sonra önzileme seçeneğini büyük resim olarak seçersen sildiğin resmide görebilirsin. Zaten boyuta göre sıralanmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

O zaman farklı bir yol önerim. Telefonu bilgisayara bağlıyorsun. Resim klasörünün içindeki dosyaları masaüstünde oluşturduğun bir klasöre kes yapıştır yap. Liste dizilişini ayrıntılara göre yapıp boyuta göre sıralıyorsun :D Ardından düşük boyutluları komple sil sonra resimler klasörüne geri yükle :D.

Not: Boyuta göre sıraladıktan sonra önzileme seçeneğini büyük resim olarak seçersen sildiğin resmide görebilirsin. Zaten boyuta göre sıralanmış olur.

Tamam teşekkür ederim.

o fotograf boyutları ne oyle atu cak google kamerayı cek 3 mp ile hem görüntü gayet yeterli hem boyultar 0.5 mb civarı.
  • bu gün bende bir f1453 sparişi verdim. gitti gidiyorda kredi kartına 50 tl puan + %05 gitti gidiyor indirimiyle 471,55 TL ye geldi. bakalım nasıl beğenecekmiyim.
  • zirve_85 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Güzel günlerde güzel haberler alırken verirken kullanırsınız inş. Şunu belirtmek istiyorum orta segmentte satılan markası ne olursa olsun her telefonda illaki küçük büyük sorunlar var. Aldığınız telefonda kusursuz değil ama orta segmentte insanları tatmin edebilecek bir telefon. tekraren hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.