Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam webtekno bunu hep yapiyor. Artik resmen bi cekilis kitlesi olustu orada. Bir de site daha çok ergenlere hitap ediyor. Onlar da bu tür işlere çok meraklilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de merak ettim bu telefonu teshir olarak nerede bulabilirim?

internet disinda satilan yerler var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes ceklise katilmak icin facebookta siteyi paylastiklari icin, ergenlerde bu isleri sevdigi icin cok normal

• Orasını bilemiyorum. Bilenler yardımcı olacaktır. Bu arada t1461 370 lere düşmüş acaba daha düşer mi ?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Tam dediğiniz tarzda bir yorumu 2-3 sayfa önce yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

O zaman teshirde bulma sansimiz yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Bulunduğunuz şehirde NT magazasi varsa onlarda olması lazim oradan bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Bulunduğunuz şehirde NT magazasi varsa onlarda olması lazim oradan bakabilirsiniz

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

olumsuz herkeste böyle bir sorun yok. Telefonun hoparlör sesi kısık geliyor diye herhangi bir işlem yaptınız mı play storedan mobileunce yukleyerek ? Yapmadıysanız ve hışırtı sorununuz varsa teknik servisle irtibata geçiniz.

Merkez servisle irtibata geçebilirsiniz 0224 273 33 33

Nasıl bi ayar yapabiliriz program la.

• Yaklasik 6 aydir kullaniyorum 21 tane tanidiklarimiz aldi bi sıkınti yok discovry satti arkadasim m1453 aldi sarj soketi kirilacak piskolojisi sona erdi teknik ekip on numara insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 51yusuf

quote:

olumsuz herkeste böyle bir sorun yok. Telefonun hoparlör sesi kısık geliyor diye herhangi bir işlem yaptınız mı play storedan mobileunce yukleyerek ? Yapmadıysanız ve hışırtı sorununuz varsa teknik servisle irtibata geçiniz.

Burası son seste ise kısarak deneyebilirsiniz. ama benim tercihim servise göndermeniz.

Google Market ten Ücretsiz olan Mobileuncle tools indirin
    ProgRamı açın
    Engineer Moda girin
    Engineer Mode MTK ya girin
    Üst menüden (sürükleyerek) Hardware Testing e gelin
    Audio yu seçin
    Normal Mode u seçin
    Type Kısmından SPH seçin
    alttaki level dereceleri ses derecesi en yüksek ses ayarı için level 6 yı seçin
    Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ses çok gelirse kısarsınız]
    Set diyerek kaydedin.
    Telefonu yeniden başlatın. Ses sorunu çözülecektir.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Turko_67

Orasını bilemiyorum. Bilenler yardımcı olacaktır. Bu arada t1461 370 lere düşmüş acaba daha düşer mi ?

Hocam dolar böyle iken pek düşeceğini sanmam ayrıca şuan bence piyasa için gayet iyi uzaktan biraz kötü gibi görünsede kullanmış biri olarak söylüyorum gayet stabil, hızlı bir cihaz zaten firmada muhteşem.hatta 370ten bile ucuza albilirsiniz ben cihazı 320tl ye almıştım.yani kısacası 500tl altına alınabilecek çok iyi telefon t1461.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Hocam driver güncelleştirmesini yaptım ama ısrarla telefon sürekli giriş-çıkış yapıyor pc'ye güncellemeyi yapmak istiyorum bu sorunun başka çözümü var mıdır?
  • Vodoo84 kullanıcısına yanıt
    Farklı bir kablo yada farklı bir usb girişi denediniz mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 51yusuf

quote:

Burası son seste ise kısarak deneyebilirsiniz. ama benim tercihim servise göndermeniz.

Google Market ten Ücretsiz olan Mobileuncle tools indirin
    ProgRamı açın
    Engineer Moda girin
    Engineer Mode MTK ya girin
    Üst menüden (sürükleyerek) Hardware Testing e gelin
    Audio yu seçin
    Normal Mode u seçin
    Type Kısmından SPH seçin
    alttaki level dereceleri ses derecesi en yüksek ses ayarı için level 6 yı seçin
    Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ses çok gelirse kısarsınız]
    Set diyerek kaydedin.
    Telefonu yeniden başlatın. Ses sorunu çözülecektir.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

Hocam eyvallah fakat sanırım bu öndeki hoparlör ayarı ben normal hoparlör den bahsediyorum dışa ses veren. Video oynatırken falan bi hışlama var

• Cevap için çok teşekkürler. Hocam insan işsiz kalinca uç kuruşun hesabını yapıyor. Atanabilsem hiç dert olmayacakta. İşte maalesef Vodafone smart mini ile idare ediyoruz.165 ppi resmen pikseller tek tek sayılıyor. T1461 tam bana göre ama taksit yasağı elimi kolumu bağlıyor.

• Burdan Quatro mobile ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. F1453 ümü düşme sonucu sağ alüminyum kenar Yuvasından çıktı ve çitasında da çatlak vardı. Servise pazartesi gönderdim. Perşembe elimde oldu telefon. Yanında da hediye batarya flipcover kılıf ve tamir sırasında çıkarttkları kırılmaz ekran jelatinin yerine aynı jelatinden göndermişler. Tekrar tekrar çok teşekürler. :)

• Daha önce arkadaşıma aldırdığım telefon bazen bir işlem esnasında bazen kendi kendine ekran kararıyordu. Bu nedenle servise yollamıştık, serviste 1 hafta kaldı (biz istedik bu kadar uzun kalmasını) yeni bir batarya ile tekrar yolladılar sağolsunlar ve 1 hafta oldu daha hiç sorun çıkmadı.

Serviste telefonumuzla ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.