Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargosu ulaşanlar kervanına bende katıldım. Bir kez daha teşekkürler Quatro Mobile
  • Pili deneyen ve performansi hakkinda bilgi verecek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimoruc

Pili deneyen ve performansi hakkinda bilgi verecek varmi

Aynen benimde merakımı cezbeden bir mevzu, eski pile oranla farkedilir bir değişim oldu mu acaba?
  • quote:

Aynen benimde merakımı cezbeden bir mevzu, eski pile oranla farkedilir bir değişim oldu mu acaba?
  • quote:

• Kargo geldi.pil ve ekran koruyucu banada ulaştı.tekrar Eser beye,Halil beye ve tüm Quatro Mobile Calisanlarina tesekkur ediyorum.Allah yolunuzu acik etsin.herkese hayirli olsun :)
    Saygilar...

• Kendi adıma henüz birşey söylemek için çok erken. Kargolar yeni ulaşıyor. Pilin performansını bulması 4-5 defa tam şarj/deşarj sonrası belli olacaktır. Bu da 3-4 gün sonra yorumları görmeye başlarız bence.
  • Iki kere sarj ettim simdiye kadar,

Artis war mi, ewet war.

Daha bikac defa daha sarj etmeden tam performans wermez ama su anda iyi sayilir.

Misal,

Sabah 07.00 de sarjdan cikarip ise gidiyorum we benim kullanimimla oglen 15.00 ciwari pil yuzdesi 20'lere dusuyordu,

Yeni pil ile yine sabah 07.00 de sarjdan cikarip ise gittim we yine ayni kullanimla su anda saat 17.26 pil yuzdesi 56..

Saygilar

• Bu bataryalar t1461 e uyar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni batarya ekran görüntüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 5 Şubat 2015; 18:08:07 >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki uymuyormuş sormuştum :(
  • Gerekli bilgileri Eser beye ulaştırdığım halde hâla yeni ekran koruyucu ve batarya elime ulaşmadı :(
  • Arkadaslar sayin yetkililer arkadasa tavsiye ile quatro t1461 aldiracagim bunlarada yeni pil verilecekmi cevap bekliyorum pil durumunun kotu oldugunu duymus
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolinci -- 5 Şubat 2015; 20:28:10 >
  • Bugün kargomu aldim. Söz veripte sözünü tutanlara teşekkür ediyorum...

• Yanıt için teşekkür ederim hocam. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi arkadasa sahibinden.com a t1461 siparisini verdim bende yeni pillerden bekliyorum

• erolinci E kullanıcısına yanıt
    t1461 icin yeni pil yok hocam. Bu bataryalar f1453 icin.

• Yeni batarya ve ekran filmini bugün aldım. Quatro firmasına teşekkür ederim. Ekran filmi gerçekten kaliteli. Boyle kaliteli firmalar bizleri mutlu ediyor.

• Ekran filmini ekrana taktim cok güzel oldu. Super oturdu boşluk ve kabarcık kalmadı.

• Bugün öğleden sonra Erkayasan da idim.
    Sağolsunlar, her zamanki gibi çok güzel ağırladılar.

M1453 modeli olan İnew V7 üretim aşamasına giriyormuş. 2 gb ram olması cihaza ayrı bir hava katmış, akıp gidiyor.

Ama can yakıcı cihaz İnew L1 idi. 5.3" ara bir boyutta ekran ve harika ötesi kasa kalitesi ile göz dolduruyordu.

Telefon alacaklar, aldıracaklar aman diyim bekleyin harika cihazlar pek yakında geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.