Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sarj aleti amper sorununu çok önce dile getirdim ve ürünü aldıgından bu yana 1amper sarj aletiyle günü çok rahat çıkarıyorum orjin sarj aleti ne yazikki kafayı yediriyo telefona bu arada benim kargo henüz gelmedi umarım yarın gelir forumdaki arkadaşlarıma yeni batarya ve ekran koruyucularının hayır getirmesi dilegiyle burdan quatro aylesine ćokk teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modelleri bir an önce piyasaya çıkarında elimdeki takozdan kurtarın beni
  • Ya siz muhtesemsiniz.ne diim soyleyecek sozum yok.iki adet telefonuma iki adet bataryam ve iki adet ekran jelatinim geldi.inanin bunlari yasamamis olsam ve sadece buradaki yazilari okusam kimseye inanmazdim.siz mutlaka cok iyi yerleri hak ediyorsuniz. Tekrar tekrar soyluyorum aldiginiz para ananizin ak sütü gibi helal olsun. Sizleri seviyoruz Quatro ailesi....

• rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Bataryalarınızın üzerine bakarsanız voltaj limiti olarak 4.35V yazdığını görürsünüz.
    Bu ne demektir şarj aletinin çıkış voltajı ile amperinin çarpımı bu değeri geçmemeli.
    Şarj aletleri aşağı yukarı 5v ile 5.5 v arasında çıkış verir.

Evet okudum yazdigini boyle yazmissin kardesim 0.7 amper doldurmaz demedim kolay doldurmaz dedim yani dedigin gibi 3.5 saat simdi 2 amper e gelince ilk 4 sarji 2 amperle yaptiginda 5. Sarjdan sonra yine 1 gunu cikaracaksin 2 ampere uyumlu bu batarya ve cihaz.tabi yeni bataryalari bilmem. asiri yuklemeye gelince emin ol hicbir zarari yok 2 amperin sadece daha hizli doldurur. Ben diger cihazim thl 5000 de sarj sorunu vardi kendi aletinde kendi yaptigim 3.1 amper ve 5 volt sarj cihazi ile sarj ediyorum orj. Sarj aletinden daha randumanli... Bir elektronik teknikeri ve kafama gore icatlarla calistigim icin bu yazdiklarima inan

• Firma sistem günceller gibi pilleri güncelledi ,birde kulaklıklar güncellenirse tesekkürler quatro ,tekrar pil performansıda güzel sözün bittigi yer

• Arkadaşlar firmaya yardımci olmamız olması gerektogi yerde firmanın hiç bir mecburiyeti olmadıgı halde pil ve jilatin gönderdi.ortalma bir hesap yaparsak belki bu firma bu cihazlarda fazla para kazanmadı.Bazı arkadaşlar firmanın iyi niyetinden yaralanmak istiyorlar.bakıyorum çok çok farklı istekler var çok ayip gerçekten.Diger firmalar ortada onlardan isteyin adamlar malını sattiktan sonra onları bulana aşk olsun

• Firmaya çok çok teşekkür ederim.Fatih istanbul'u fethetti. Quatroda Türk halkların kalplerini fethetmeye gelmiş

• Bakiyorumda forum acayip canlanmis bataryaları gelince f1453 plus gelince daha bi fena gündem olur inşallah sony nin samsung un tahtını sallayacak telefon quattrooo

• iletişim bilgilerimi PM ile ilettim herhangi bir dönüş olmadı yakın zamanda olur inşallah

hizmet kalitesi anlayışı, doğru dürüst ticaret nasıl olur, verilen söz nasıl tutulur siz bunu gösterdiniz. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Bol satışlı günler diliyorum.
  • ankarada olupta kargosu gelmeyen oldumu benim kargo gelmedi ya :(
  • Ceplerinden batarya ve ekran koruyucu gönderip kargo ücreti bile ödettirmeyen firmanın arkasında durulur. Hediyeler geldi teşekkürler Quatro...

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Bakiyorumda forum acayip canlanmis bataryaları gelince f1453 plus gelince daha bi fena gündem olur inşallah sony nin samsung un tahtını sallayacak telefon quattrooo

F1453 plus ın özellikleri hakkında bilginiz var mı?

Ben de f1453 almak için beklemedeydim, f/p olursa plus modelini alıyım.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    F1453+ = inev v3+ yani v3 den farkı 2 gb ram ve mtk6592m işlemcisi olacak. Temelde farkları bunlar
  • Oncellikle firmanin satis sonrasi destegi icin cok tesekkur ederim. Ozellikle batarya ve ekran koruyucu cok buyuk bir jestti. Ozellikle eser beyin firma sahibi olmasina ragmen birebir iietisim halinde olmasi cok guzel bir olay tesekkurler quatro bize bizi ozel hissettirdigin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasimoruc -- 5 Şubat 2015; 10:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

F1453+ = inev v3+ yani v3 den farkı 2 gb ram ve mtk6592m işlemcisi olacak. Temelde farkları bunlar

Hımm teşekkürler. İnew v3+ sitesine baktım, kasa aynı kasa. Donanım biraz iyileştirilmiş. Fiyat olarak 40-50 tl gibi fark olacaksa plus modelini alırım. Tekrar teşekkürler.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Kasai arkadasin dedigi gibi ozellikler birde ustune arm mali 700 gpu oldumu tadindan yenmez herhalde :)

• kargoyu soranlar nasıl sorgulama yapıyor anlamadım ? neye göre ?
  • rasimoruc kullanıcısına yanıt
    iNew V3 Plus Octa Core Features:
    CPU: MTK MT6592 Octa Core 1.4GHZ
    GPU: ARM Mali 450-MP4 700MHz
    RAM 2GB,DDR3
    Storage 16GB
    Extend Card Support TF card up to 32GB extended
    Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby
    Service Provide: Unlocked
    Brand:
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 850/2100MHz
    MS mode: WCDMA/GSM
    Shell Material Plastic
    Screen: Capacitive Touchscreen, 1280*720 High-resolution Screen
    Size: 5.0 inch HD 5 Point Capacitive Multi Touch Display / OGS
    Resolution: 1280*720
    Visible Angle: 178°
    Display: IPS
    Daul Camera: Front camera:5.0 mega pixels, rear camera: 16.0 mega CMOS color pixels,Flash light

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 5 Şubat 2015; 11:31:08 >
  • Quatro ailesine sonsuz tesekkurler. Bu sabah batarya ve jelatinimi aldim... Allah yolunuzu acik etsin..

• abduko A kullanıcısına yanıt
    Geneli mng kargo ile geliyor. 444 06 06 dan sorgulama yapabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.