Bildirim
Quaresma ws C.Ronaldo (Çalım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk başta dalga konusu sandım da imzaya bakınca ciddi olduğunu anladım, ama hocam yapmayın böyle şeyler ya, inanın varya bunu Türkiye dışında başka hiçbiyerde duyamazsınız.
Adam avrupada Ronaldinho ile kıyaslanıyor Türkiyede Quaresma. Tabi bu lafımda yanlış anlaşılmasın Ronaldinho tabiki çok daha iyi, Ronaldo'da Quaresma'dan çok daha iyi.
Zaten kendi koyduğun videolarda bile bariz fark var Q7'nin 2. videosu tamamen boş zaten Üstteki video'da 2 çalımının birkaç kere tekrarını koymuşlar. CR'nin ilk videosu olayı bitirmiş onuda koyduğun iyi oldu önceden seyretmemiştim. -
karşılaştırma tabiki saçma ama video seçimlerinde q7'ye büyük haksızlık var -
ronaldoyu fazla abartmayın. messiye rakip çıkartılabilecek en yakın oyuncu o olduğu için ismi ön planda tutuluyor ve iyi bir pazarlama ürünü. onun dışında futbol dünyasına kattığı pek bi şey yok. yardım vs. yapıyor bu ara gözüme girdi kerata ama. eskisi gibi kıl kapmıyorum.
-
1000 Q7 < Ronaldo -
Şu geldi aklıma 2'si ne güzelde yardırıyordu zamanında vallahi savunmacılar illallah ediyordu ulen Q7 neden bozarsin ki kendini Q7'de bi numaradır bu işte fiziksel üstünlüğüde yok Ronaldo genelde süratinden yararlanıyor ama onun gibi dribbling yapanda yok kısacası Q7'nin ki biraz daha şova kaçıyor ah unutmadım İnönüde o sağ çizgide kimlere neler yapmadı ki ...
-
quaresma kendi başına takım ama ronaldo iyi takımda oynamassa çok bişey yapamıyor -
Yav he he şuan realde ws olsaydı hiç böle konuşamazdın -
quote:
Orijinalden alıntı: -Vendetta
quaresma kendi başına takım ama ronaldo iyi takımda oynamassa çok bişey yapamıyor
-
quote:
quaresma kendi başına takım ama ronaldo iyi takımda oynamassa çok bişey yapamıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
quote:
adam kendi başına uefada bize tur atlattı almeida ya yaptığı asistler nankörsünüz olum ligin kalitesi artmıştı o gelince -
quote:
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
quote:
/>
Hulk reyiz
konuya gelirsek ;
Hll knk
böyle bir iddiaya ciddi birşey yazılamaz kusura bakmayın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
quote:
adam kendi başına uefada bize tur atlattı almeida ya yaptığı asistler nankörsünüz olum ligin kalitesi artmıştı o gelince
hocam bende beşiktaşlıyımda şu yazdıklarınla sadece kendini güldürüyorsun.uefada bi tur atlattı diye tek başına takımmı oluyor.hemde sırf almeidaya yaptığı asistlerden dolayı.quaresma gelince ligin kalitesi artmış olabilirde geldiği ligde türkiye ligi.ronaldo premier ligden la ligaya geçince bütün dengeler değişti o nereye giderse insanlarda onu takip ettiği için ilgi artıyor. ronaldonun manchesterda real madridde atlatmdıgı tek başına yenmediği takım kalmadı chelsea barça arsenal manuaklına kim geliyorsa.neyse neden bu kadar uzun yazdım blmiyorum ama ronaldoyla quaresmayı bu tip bakımlardan karşılaştırarak sadece komik duruma düşersin.benden sana tavsiye
işsiz insancık zeusta ronaldoya ürün felan demiş.he he kazanmadıgı başarısı kalmamış senede 60 gol atan birisi ürünbunlar yazdıklarına inanıyorlarmı acaba yada yazdıklarını okuyunca ulan ben napıyorum diyip kendilerinden felan utanmıyorlarmı merak ediyorum.
-
Hep bunlar Maccabi Tel Aviv maçı yüzünden mi -
basit düşünüyosunuz quaresma real de olsa messi yle kıyaslanırdı ronaldo da naniyle -
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
ronaldoyu fazla abartmayın. messiye rakip çıkartılabilecek en yakın oyuncu o olduğu için ismi ön planda tutuluyor ve iyi bir pazarlama ürünü. onun dışında futbol dünyasına kattığı pek bi şey yok. yardım vs. yapıyor bu ara gözüme girdi kerata ama.eskisi gibi kıl kapmıyorum.
Asıl Messiyi fazla abartıyorlar. Tamam yetenekli ona sözüm yokta dünyada Messinin yaptıklarını yapabilecek birçok oyuncu var. Mesela Ribery, bu adamı koy bakalım barcelonanın hücum hattının en uç noktasına. Ribery'nin messi kadar göz önünde olmamasının tek sebebi Barça gibi 3 sezon boyunca dünyaya damga vurmuş bir takımın bir numaralı hücum oyuncusu olmaması. Neymar'ı göreceğiz bu sene, Messiden çok daha fazlası olacak bence. Ronaldo'yu hiçbir oyuncuyla kıyasa sokmayın bu adam farklı birşey. İlk videonun speed kısmını izle anlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaydurugububak -- 25 Temmuz 2013; 20:13:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LickUP
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
ronaldoyu fazla abartmayın. messiye rakip çıkartılabilecek en yakın oyuncu o olduğu için ismi ön planda tutuluyor ve iyi bir pazarlama ürünü. onun dışında futbol dünyasına kattığı pek bi şey yok. yardım vs. yapıyor bu ara gözüme girdi kerata ama.eskisi gibi kıl kapmıyorum.
Asıl Messiyi fazla abartıyorlar. Tamam yetenekli ona sözüm yokta dünyada Messinin yaptıklarını yapabilecek birçok oyuncu var. Mesela Ribery, bu adamı koy bakalım barcelonanın hücum hattının en uç noktasına. Ribery'nin messi kadar göz önünde olmamasının tek sebebi Barça gibi 3 sezon boyunca dünyaya damga vurmuş bir takımın bir numaralı hücum oyuncusu olmaması. Neymar'ı göreceğiz bu sene, Messiden çok daha fazlası olacak bence. Ronaldo'yu hiçbir oyuncuyla kıyasa sokmayın bu adam farklı birşey. İlk videonun speed kısmını izle anlarsın.
size böyle bi adam gelmedi diye kıskanıyosunuz
beşiktaş fener macından 1 0 kazanmıstık 2 yıl oldu adam orda zigleri mal durumuna düşürüp orta açmıştı almeida gol attı o şpkla zigler kovuldu hasan geldi sonra geri geldi
-
ronaldo da zaten öyle çok net bi çalım yeteneği kalmadı fiziği geliştirdikçe tekniği zayıfladı gücü ve hızı sayesinde adam geçiyo c.ronaldo çalım istiyosanız r9 un veya ronaldinhonun videolarını izleyin he şuanda en iyi çalım atan kim derseniz açık ara messi kusura bakmasın kimse -
quote:
Orijinalden alıntı: yusei
ronaldo da zaten öyle çok net bi çalım yeteneği kalmadı fiziği geliştirdikçe tekniği zayıfladı gücü ve hızı sayesinde adam geçiyo c.ronaldo çalım istiyosanız r9 un veya ronaldinhonun videolarını izleyin he şuanda en iyi çalım atan kim derseniz açık ara messi kusura bakmasın kimse
bende ondan bahsediyorum quaresma çok daha kıvrak ve zeki
Benzer içerikler
- sert şut nasıl çekilir
- son 20 yılda avrupa"da en çok puan toplayan türk takımı
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- underrated futbolcular
- football manager 2024 ücretsiz
- trt 1 frekans yeni
- süper lig maçları nereden izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X