Portekiz kornerleri kötü kullanıyor bence Fernandesi heralde düzgün izlemiyolar ortasaha katkısı ve duran topları kullanmasıyla portekize 90 dakika oynayacak adam neyse Q7 nin girmesini bekliyorum merakla
Quaresma ilk 11'de yok.Portekiz 2-0 önde götürüyor karşılaşmayı dakika daha 30 bile değil.Bu maç 5-6 olur gibime geliyor.İkinci yarı büyük itihmal Ronaldo ya da Nani yerine Quaresma'yı görürürüz.Aslında elinde böyle bir kadro varken solda Quaresma ortada Ronaldo sağda Nani oynayatacaksın.Üçüde hızlı oyuncu zaten ezer geçerler.
Ulan madem oynatmayacan neden çağırıyorsun apar topar ?? Neden Beşiktaş'ı engelliyorsun. Belki Quaresma yok diye berabere kaldık anteple..
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Ulan madem oynatmayacan neden çağırıyorsun apar topar ?? Neden Beşiktaş'ı engelliyorsun. Belki Quaresma yok diye berabere kaldık anteple..
Valla ya
Samanyolu haber digiturk kacinci kanalda ya ? Mac oynaniyomu su anda
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
Samanyolu haber digiturk kacinci kanalda ya ? Mac oynaniyomu su anda
evet beyler digitürk kaçta bu kanal ? ayrıca ikinci yarı başladı mı ?
İkinci yarı birazdan başlayacak.Digitürk bilmem ama Tivibu'dan izliyorum ben.
izledim izlanda 90 larda yinede agirliği olan bi ülkeydi futbolda, san marino ayarına gelmişler üzüldüm.
2. yari q7 nin girmesini bekliyorum, 3-0 garantilediler maçı ronaldoyu dinlendirmek için alabilir oyuna direk.
salı günü danimarka- portekiz maçini kaçirmayı cok onemli maç.
Ronaldo fena vurdu top üst direkte patladı.Bu adam bir başka.
izlanda çaktı helal olsun
Q7 ısınıyor
60 oldu alın şu q7 yi oyuna boşu boşuna maç izliyoz
Haydi şu gurursuz ortamda biraz gurur istiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
izledim izlanda 90 larda yinede agirliği olan bi ülkeydi futbolda, san marino ayarına gelmişler üzüldüm.
2. yari q7 nin girmesini bekliyorum, 3-0 garantilediler maçı ronaldoyu dinlendirmek için alabilir oyuna direk.
Biz de bir Sverisson vardı İzlandalı, iyi oyuncuydu.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
Biz de bir Sverisson vardı İzlandalı, iyi oyuncuydu.
onu bilmiyodum,
bu arada izlandalı oyuncu topuguyla artistik bir şekilde gol attı.,
3-2 !!!!!!!!!!!!!
Maç 3-2 oldu.Bakalım alacak mı Quaresma'yı ?
Q7 girdimi oyuna ?
3-2 Q7 girnez artik
4.5 üstü verdiydim canlıdan geldi sağolsun izlanda