Ricardo Quaresma'nın Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için fazla kilolarını verdiği ve kendisini kanıtlamaya kararlı olduğu belirtildi
Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'na gitmek isteyen yıldız futbolcu ekstra çalışmalarla normal kilosuna döndü. Ayrıca Q7'nin idmanlardaki hırsı ve azmi de F.Bahçe maçı öncesi teknik heyeti sevindiriyor.
Vatan'ın haberine göre, Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin uzağında kalan Quaresma'yı ligin bitmesine kısa bir süre kala hırs bastı. Ancak Q7'nin idmanlardaki insan üstü performansının sebebi Beşiktaş'ın Süper Final'de kalan maçlarında kendini göstererek Avrupa Şampiyonası'na katılan Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini garantiye almak.
Sezon içinde yaşadığı uzun sakatlık dönemindeki tedavisini ülkesinde geçiren Q7, İstanbul'a geri döndüğünde yaklaşık 7 kiloluk fazlasıyla herkesin dikkatini çekmiş ve bu nedenle tepkilerin hedefi olmuştu.
Beşiktaş'ın sıkınlı günler geçirdiği dönemde uzun süre kilolarını veremeyen ve bu durum performansına da yansıyan yıldız futbolcu takımın başına Tayfur Havutçu'nun gelmesiyle milli takımı da düşünerek vites yükseltti. Yardımcı antrenör Roland Koch yaptığı yüklemeler ve günde çift idman programı, Quaresma'nın normal kilolarına dönmesini sağladı.
Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'na seçilmesi durumunda bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyen Q7, idmanlarda adeta kendini milli takıma hazırlıyor. Portekizli futbolcunun bu hırsı ve azminin meyvelerini Beşiktaş'ın da hafta sonu oynanacak F.Bahçe maçında toplaması bekleniyor. Hafta içi yapılan tüm idmanlarda oldukça neşeli olan, sanki kafasındaki tüm soru işaretlerini arkasında bırakan Quaresma'nın da pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisini iple çektiği ifade edildi.
Bıraksın bu işleri. Bütün sezon boyunca neredeydi acaba?
quote:
Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'na gitmek isteyen yıldız futbolcu ekstra çalışmalarla normal kilosuna döndü. Ayrıca Q7'nin idmanlardaki hırsı ve azmi de F.Bahçe maçı öncesi teknik heyeti sevindiriyor.
Nasıl bir teknik heyetimiz varsa futbolcu her boku yeyip ellerine şeker verse sevinip sözleşme uzatacaklar... Profesyonel bir yönetimi ne zaman göreceğiz acaba...
Kimse de demiyor ki aga bu kaynak nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Monsteray.
quote:
Nasıl bir teknik heyetimiz varsa futbolcu her boku yeyip ellerine şeker verse sevinip sözleşme uzatacaklar... Profesyonel bir yönetimi ne zaman göreceğiz acaba...
Haberde yazan ve gerçek olmayan bi durumdan dolayı yeni yönetimi eleştirmek, çok büyük bi haksızlık.
Her maç öncesi artık gerçek Quaresma'yı göreceksiniz diyen futbolcuya Ricardo Quaresma denir.
bu q7, istese dunyanin sayili yildizlarindan olurdu. ama istemiyor adam'da disiplin ve basarili olma hirsi yok.
q7 bizde olsaydı fatih terim adam ederdi ve büyük katkı saglardı.
keşkee
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
keşkee
colin kazım ondanmı gitti
@baris68 Katılıyorum.En azından Ronaldo kadar hırs olsa daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.Ayrıca oyuncuyu teknik direktörün adam edebileceğine de inanmıyorum.En basit örnek Melo'dur. Fatih Terim anca yerlileri adam eder o kadar
quote:
quote:
Hadi kaynağı geçtim inanmış olabilirsin habere ama teknik heyetten yönetime nasıl salladın onu hiç anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mandrollen
@baris68 Katılıyorum.En azından Ronaldo kadar hırs olsa daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.Ayrıca oyuncuyu teknik direktörün adam edebileceğine de inanmıyorum.En basit örnek Melo'dur. Fatih Terim anca yerlileri adam eder o kadar
"En azından Ronaldo kadar hırs" nedir hocam ya Adamı şuanki seviyesine getiren en önemli şey o hırsı zaten. Q7de öyle hırs olsa Barça'da kalırdı ve şuan Messi mi Quaresma mı diye tartışıyor olurduk
quote:
Orijinalden alıntı: Night Stalker
quote:
Orijinalden alıntı: Mandrollen
"En azından Ronaldo kadar hırs" nedir hocam ya Adamı şuanki seviyesine getiren en önemli şey o hırsı zaten. Q7de öyle hırs olsa Barça'da kalırdı ve şuan Messi mi Quaresma mı diye tartışıyor olurduk
Ya anladın işte hocam yetenek var ama,hırs yok Bu tip futbolcuları sevmiyorum işte,doğuştan farklılar ama bunu kullanmaktan acizler/istemiyorlar.
Yarın gelir bize patlar,sonra evine bomba atarım onun.
quote:
keşkee
Quaresma'yı Mourinho adam edemedi Fatih Terim mi edecek?
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
quote:
quote:
Haberde yazan ve gerçek olmayan bi durumdan dolayı yeni yönetimi eleştirmek, çok büyük bi haksızlık.
quote:
Orijinalden alıntı: Waidmann
quote:
quote:
Hadi kaynağı geçtim inanmış olabilirsin habere ama teknik heyetten yönetime nasıl salladın onu hiç anlamadım.
Sangre, Kaynağa gerek var mı sizce? yönetimin son icraatı olan takım otobüsünün verilmesinde ki amaç? takıma para mı kazandırdı?
Waidmann, teknik heyetin mutlu olması yönetime nasıl yansır anlatmaya gerek yok, quaresma satılacak dendi inandık bekliyoruz. Artık gevşekliği kaldıracak bir ortam yok. Her şey kuralına göre olmalı bir an önce sorunlardan kurtulup "takım" kurulmalı. Profesyonel olamadı Beşiktaş hiçbir zaman bunu hepimiz biliyoruz belki tüpçüden önceki yönetimler finans yönünden iyiydi ama meyvesini toplayamıyorduk.
Portekiz teknik direktoru bento adamsa bu quaresma'yi milli takima almaz
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
keşkee
colin kazım ondanmı gitti
Headshot
quaresma'da büyük değişim vol 123523475689236
hak eden biri varsa o da fernandes'dir.
Bu adam ıyı oynarsa teknık heyetı tabıkı sevindirecek baska ne yapacaktı ki ? adamı 7.5 mılyon euro saymısın ancak ıyı oynarsa bu adam dan kar edılır dıger turlu zarardan baska bısey olmaz umarım euro 2012 de kadro ya girer zarar etmekten bıktık artık ...