Şimdi Ara

Quan Zhi Gao Shou 2017 (Çince)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KONUSU

Glory isimli online oyunda Ye Xiu profesyonel oyuncular arasındadır. Ne var ki çeşitli sebeplerden ötürü takımdan atılır. Profesyonel oyuncular sahnesinden inmesinden sonra ise internet kafede bir iş bulur. Glory oyununun 10. sunucusu açıldığı vakit kendisini bir kez daha oyuna atar. 10 yıllık tecrübe ve yaşadıkları ile zirveye giden yolu tekrar adımlıyordur.

Edit:Konuyu 2.kez baştan güncelledim daha güzel durdu :D

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Haziran 2017; 15:5:54 >

• 5. Bölüm ne zaman çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

5. Bölüm ne zaman çıkacak

Bugün gelicek aksilik olmazsa en geç yarın sabaha doğru olur

Bu arada seriyi sevdiniz mi çince olması etkiledi mi seyir zevkinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 28 Nisan 2017; 19:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

5. Bölüm ne zaman çıkacak

Bugün gelicek aksilik olmazsa en geç yarın sabaha doğru olur

Bu arada seriyi sevdiniz mi çince olması etkiledi mi seyir zevkinizi

O kadar laçka gelmedi bana gayet iyiydi. Kings avatarıda takip ediyorum o da iyi.
  • Ye xiu kim ye hiu kim iyice birbirine karıştı.Her hafta kim kimdi diye bi duraksıyorum.Tüm bölümler yayınlansın öyle izleyecem valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severek izliyoruz !
  • Başlangıcı yaptım görsel şölen desek yalan olmaz sanırım :D

Edit:Güncelim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Mayıs 2017; 11:0:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre sonra alışıyorsun ama bi Japonca değil tabi ki.
  • Fragmanına bakınca,Çince biraz garip geliyor. Umarım alışmam kısa sürer yoksa bitse bile,güzel de olsa izlemeyebilirim.
  • Quard kullanıcısına yanıt
    ilk benim de kulağımı fena tırmaladı da, sonra 3. bölüm gibi alışım. japonlar gibi kaliteli seslendirme sanatçıları bekleme ama izlenmeyecek duruma sokmuyor. çince japoncanın yanında biraz keskin kaçıyor. gerçi ben dragonball serisinin japonca dublajını sevememiş adamım.

anlayacağın konunun akışı, hikaye ve karakter işlenişi gaye iyi olduğundan çince işi aklına bile gelmiyor.
  • Gerçekten çince bu tarz seriler arada çıkmalı,ama tepki sahneleri çok yapmacık keşke zorlama olmasaydı gerçi ondan puan kırılmaz

2017 ilkbahar serilerinin en iyisi bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Haziran 2017; 2:26:45 >
  • efsane aga en iyi oyun animesi kesinlikle 2 bölüm izledim bunu yazıyorum

Cg fazla kullanmasalar iyi ağır çekim gibi oluyo, snk 2. Sezondaki böyle yapmışlar üzdü

• SAO'nun çok abartıldığını düşünen,Overlord'u beğenen ve Konosuba'yı çok seven birisi olarak.Tavsiye eder misin hocam?
    NOT:Özellikle sana soruyorum çünkü genelde bir çok seriye göz atıyorsun,bir bilgi verirsin diye.
  • Uldyssian kullanıcısına yanıt
    Beğenmemek için bi sebep yok dostum ya,nasıl desem takılacağın 2 nokta olabilir en fazla

Birincisi çince olması kaldı ki çok çabuk alışıyorsun hafif ön yargı olabilir onu kesinlikle kır

Ikincisi çince öyle bi dil ki japoncadan sonra çok duygusuz geliyor mesela çok az da olsa şaka sahneleri var ama güzel değil

Izlemeni kesinlikle tavsiye ederim hattaha imkanın varsa hd olarak indirip/izlemenden yanayım

Efsane çizimi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 14 Temmuz 2017; 16:16:22 >
  • ingilizce dublajlısı yok mu , çince çok tuhaf geliyor
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Çinliler bu işe deli para dökmüş sponsordan geçilmiyor

Şuan için hiç bir şekilde dil olarak alternatif yok sadece Çince
  • Henüz ilk bölümü izledim ama oyun içinde geçen animelerden en büyük farklılığı ''Profesyonel Oyunculuk'' yada kısaca E-Spor'u içinde barındırması.Çince beni çok fazla rahatsız etmedi sadece r'leri bir değişik söylüyorlar.Ayrıca animasyonlar gerçekten göz alıcı görünüyor neredeyse Shinkai Makoto filmlerindeki kadar diyeceğim ama o zaman abartmış olurum.Seri bittiğinde daha detaylı bir şey yazarım ama ilk bölüm oldukça tatmin ediciydi.
  • Seri finalini verdi

Gerçekten güzeldi,ama şöyle bi durum var şu anime japonca olsaydı çok daha güzel ve ilgi duyan kitlenin daha fazla olması içten bile değildi,zaten duygusuz gelen bi dil tepkilerde kötü olduğundan puan oradan kırılıyor yinede ilkbahar serilerinden ilk 3'e oynar

Görüşürüz Lord Grim

• 2.sezonu ne zaman gelir acaba, umarım çok sürmez.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    sanırım 2018 içinde gelecek. üstelik küçük çaplı bir turnuva olacağı söyleniyor. eğer yorumlar doğruysa 4. veya 5. sezonda büyük turnuvayı görbiliriz. bugün unutmazsam internetteki bilgileri bir toparlayıp buraya eklerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.