Şimdi Ara

!!!Qualcomm MWC 2010 Gövde gösterisi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son dönemde bir çok mobil iletişim firması gözlerimizi ufak şeyleri büyütüp reklam kampanyaları ile büyülemeye çalışırken dünyaca ünlü mobil işlemci ve teknoloji çözümleme firması Qualcomm un 2010 dünya mobil kongresinde yaptığı gövde gösterisini ve teknolojinin nasıl jenerasyon atladığını ben böyle gösteririm der gibi yaptığı tanıtımı size sunuyorum. bu videoda bir yandan android işletim sisteminin neler yapabildiğinden tutunda bir mobil cihazın ekranının nasıl PİP sistemi ile 4 e bölündüğünü aynı zamanda 4 ekranında nasıl birbirinden ayrı olarak komutlarla kontrol edildiğini göreceğiz unutmadan içlerindeki yazılımlar beta aynı zamanda cihazların dış kasaları geçici yani stand için uydurulmuş artık hangi firma bu cihazlara nasıl bir kasa uydurarak piyasaya sunar onu gelecek zamanda göreceğiz birde unutmadan en önemli özellik ekran işlemcisinin yapabildikleri gerçekten bir nevi mucize diyebiliriz adamlar yapmış bizede bravo demek düşüyor bu cihazlar bir çok mobil firmanın tahtını temelinden feci sallayacağa benziyor saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.