|
Qualcomm 2nm sürecine geçiyor: Snapdragon 8 Elite Gen 6 detaylandı
-
-
telefonda ne yapıp da bu işlemciye ihtiyaç duyuyorsunuz? son derece ciddiyim
_____________________________ -
Bence de artık bu mobil çipset pazarının suyu çıktı. Telefonda olan uygulamalar bence 2 yıllık amiral çipsetlerin bile yarısını zorlayamaz o derece saçma bir hal aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
pcde en azından 5070 ile 5090ın arasında fark var ve anlayabiliyorsun
İnsanlar çoğu şeyi İHTİYAÇ duyduğu için yapmıyor,insanlar programlanıyor yapılması istenen şeylere,neyi isterlerse onu yaptırıyorlar,sağlam bir BİLGİSİ ve İMANI olanlar hariç.!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçen gün Snapdragon 805 / Adreno 420 li Note Edge cihazımı depoda buldum, faturasına göre 2014 sonuna doğru almışım. Güncel OS desteği (4.4 kitkat yüklü) ve azıcık daha rami olsa (3gb ama 8gb olsa) taş gibi hala , Elite Gen 6 nın yapıp da onun yapamayacağı hiçbir şey yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cok güzel işlemci ..
-
selamlar oyun oynuyorum telefonda şu şekilde emülatör kurup birkaç oyun deneyimleyip sonuçları paylaşır mısınız acaba? gerçkten elite gen 6 bile değil elite gen 5 kadar bile oynatsa yeter benim için :) boşuna para vermeyelim yeni modellere eğer sonuçlar benzerse
Mesela Gamehub ile, PC oyunlarını oynayabilirsiniz telefonda ya da tablette emülatör ile de olsa yani bir ara switch ve psp oyunlarını da oynuyorduk hala ara ara oynarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D -
Merhaba. Bu bilgiden sonra, elimdeki Xiaomi 15'i satıp Note Edge'e geçmeye karar verdim. Cihazınız satılık mı? Satılıksa kaça bırakırsınız? Teşekkürler.
Şu haberin uzerine kim niye yeni telefon alsın? Almayi düşündüğüm tel eski bile ????
-
Olay sadece teknik değil ki. Ekonomik olarak da guncel sd 5-2 işlemcili teller şu an %50 değer kaybetti bile. Kim niye alsın? Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Selamlar, kitkatın desteklediği emülatör apk varsa adını yazın test edeyim :) Ama çok net hatırlıyorum, kitkat güncel bir sistemken Gta Sandreas oynamışlığım var bu cihazda..
quote:
Orijinalden alıntı: gnsncMerhaba. Bu bilgiden sonra, elimdeki Xiaomi 15'i satıp Note Edge'e geçmeye karar verdim. Cihazınız satılık mı? Satılıksa kaça bırakırsınız? Teşekkürler.
Orijinal kutulu ve hiçbir aksesuarı jilatininden çıkmadı + üretilen ilk edge ekranlı cihaz bu yüzden satmayı düşünmüyorum ama sarı sitede satan elbet vardır :)
Apk yüklemem o kadar delirmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
APK değil ki google Chrome mağazasında da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı