Selam arkadaşlar Ben bu Quake 4 ' ü kurdum ama bir türlü oyuna başlayamadım yaa yani hata veriyor ..
işte arkadaşalr böyle bi hata ile karşılaşıyom yaaa...
evet arkadaşlar şimdi ben neyi yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim..özelden vaya buraya aciil cvp verirseniz sevinirim şimdiden herekese teşekkür ederim....
" Internet bağlantınız varsa ya kablosunu çekin ya da internet bağlantısını pasif (disable) hale getirin. Ya da kullandığınız firewall yardımıyla "quake4.exe"yi bloke edin. "
Oyunu yüklediğim cd de bir txt dosyasında yukarıdaki yazı vardı ilgisi olabilirmi bilmiyorum.Ayrıca pm oolarak bir link gönderiyorum.Oyun klasöründeki ilgili dosya ile değiştirip deneyebilirsin.
teşekkürler bu yun internete bağlantısı varken oynanmıyo mi ki
Büyük ihtimalle aldığın oyun bozuk.
ayni sorunu bende yasiyorum fakat yukaridaki 2. resimdeki ekran bende cikmiyor !
B. CD Key and Copy Protection
1. Installation and the CD Key: When installing QUAKE 4 you will be prompted to enter your CD authentication key. The authentication key appears on the disk packaging, or on the back of the manual. It is important that you enter the key string in its entirety exactly as it appears as printed. The QUAKE 4 Master Server verifies the CD key each time you connect for online play.
2. The game tells me my CD key is invalid: The number one problem with CD keys is mistyping. Double and triple check the characters you have entered.
3. Some common sense about your CD key: Each CD key is unique - protect it from loss or theft by keeping a copy of it in a safe place. Without it, you cannot reinstall the game or play online. You may hear of so-called "CD Key generators" being available for illicit download on the Internet. They do not work as advertised, and often attempt to steal legitimate keys off your machine, reveal personal information or install viruses, worms and/or trojan horses on your machine. Do not download and/or use them under any circumstances.
bu yazilarin tam manasi nedir
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarisli
Selam arkadaşlar Ben bu Quake 4 ' ü kurdum ama bir türlü oyuna başlayamadım yaa yani hata veriyor ..
işte arkadaşalr böyle bi hata ile karşılaşıyom yaaa...
evet arkadaşlar şimdi ben neyi yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim..özelden vaya buraya aciil cvp verirseniz sevinirim şimdiden herekese teşekkür ederim....
sorunun nedeni restartlamak gerekliymis oyunu kurduktan sonra fakat, net baglantisi acikken cdkey istiyor 60 a yakin girdim hepsi kullanimda diyor !
Oyunun Uninstall et,sonra baştan kur ama bu sefer ilk ekranda "Punkbuster" kurulsunmu kutucuğu geldiğinde "No" seçeneğini tılla böylelik oyun açılırken Quake 4 serverlarına bağlanmadan açılır,böylelikle Serial hatalı vs gibi bir hata vermez
sil bastan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme