Şimdi Ara

QUAKE 4 SORUNU... YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün quake 4ü aldım. yükledim. fakat oyuna giriyom ama 3-4 saniye sonra kendi beni oyundan atıyo. dirk masaüstüne dönüyor.. bu neden olabilir arkadaşlar?? şimdiden tşkkrler..

• ya hiç kimsenin bu konu hakkında fikri yokmu şimdi??
  • oyunun sistem grafik ayarlarını biraz düşür internet bağlantını kapat interneti algılamasın farklı bir c**** dene
    tekrar kurup dene ekran kartı sürücüsünü güncelle baska bi sey aklıma gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADALMAZ -- 24 Şubat 2006; 22:50:35 >
  • valla yaptım ama yine olmadı ya
  • valla ben çok kişiden cvp alırım zannediyordum ama kimse bu oyuna pek dikkat etmiyo galiba..... kaç gün ooldu.. 1 kişiden cvp geldi ya.. en sonunda kırıp atıcam cdyi
  • Arkadaşlar bu Quake 4 ü açıyorum fakat bana oyunun tanıtımından sonra CD-Key ini soruyor. Oyunu yğklerken girdiğim şifreyi yazıyorum kabul etmiyor... Bu sorunu nasıl halledebilirim fikri olan varsa paylaşsın lütfen... Şimdiden teşekkürler...
  • illegal bi durum söz konusu ama quake4 oynamak için kayıt defterinden bir ayar gerekli galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir problemi sanırım patchlerini yükleyip halledebilirsin sanırım ama kendi resmi sitesindeki forumda ararsan belki bu konuda daha yardımcı olabilirler.
  • Cd key olayını biliyorum bana da olmuştu oyuna girerken interneti kes o zaman olması lazım bide bi yerden başka bi şifre bul istersen öle dene ama oyuna girerken mutlaka interneti kes ben öle yaptım bitirdim oyunu...:D son bölüm çok kazıktı warya...:D
  • aynı olay benimde başıma gelmişti,kurulumu yapmaya başlamadan önce internet bağlantısını kes,kurulumu tamamla,sorunsuz oynanıyor,kurulum sırasında internet bağlı ise oyunu açarken cd-key istiyor ve ne kadar farklı key yazarsan yaz kabul etmez o key leri
  • Sistem özelliklerin nedir?
  • bana da multiplayer cd-ey i lazım oyunu oynayıp bitirdim

ama online oynamaya çalıştıgımda cd-key istiyor

özel mesaj atarsanız sevinirim.
  • p4 2.8 gh 256 fx 5500 ekran kartı 768 ram yetmezmi bu özellikler???
  • oynamak için yeterli,ayarları düşük tutarsın biraz ama oynarsın neticede

REQUIEM sana pm attım bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayek -- 4 Mart 2006; 12:25:02 >
  • vazgeç oyundan açamazsın.
  • neden açamam kardeş??
  • dostum büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklanıyor çunku bende eski sistemimde öyle sorun yaşıyordum quake 4 de yani ha birde cd keylerini warezlere bakarsanız bulursunuz
  • vay bee o internet kapalıyken yüklemek hakkaten o key problemini çözüyo bravo hocam
  • valla benimki korsan
    torrenten yükledim
    serial verdim
    oyunu kurdum
    crack attım

ama

ilk oyuna girince bişe soruyodu cd key diye
    denedim denedim olmadı ama sildim tekrar kurdum düzeldi
    tek bir sorum var multi oynayamıyorum
    sanırım sorun da güncel versionda olmaması
    onu da yaparsam işallah düzelir
  • Cd key olan var mı?

Eskileri yaad ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.