Şimdi Ara

QUAKE 4-OYUN SONU SS LER VE BÖLÜM SIRALAMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak oyunu bir çoğumuz biliyor değerlendirmeyi siz oyun severlere bırakıyorum.

Oyunu az önce bitirdim şimdi ise sıra ile bölüm isimleri ve oyun sonundan ss ' ler.

Bölümler

AIR DEFENSE TRENCHES
    HANGAR PERIMETER
    INTERIOR HANGAR
    MCCLANDING SITE
    OPERATION:ADVANTAGE
    CANYON
    PERIMETER DEFENSE STATION
    AQUEDUCTS
    AQUEDUCTS ANNEX
    NEXUS HUB TUNNELS
    NEXUS HUB
    STROGG MEDICAL FACILITIES
    CONSTRUCTION ZONE
    DISPERSAL FACILITY
    RECOMPOSITION CENTER
    PUTRIFICATION CENTER
    WASTE PROCESSING FACILITY
    OPERATION:LAST HOPE
    DATA STORAGE TERMINAL
    DATA STORAGE SECURITY
    TRAM HUB STATION
    TRAM RAIL
    DATA PROCESSING TERMINAL
    DATA PROCESSING SECURITY
    DATA NETWORKING TERMINAL
    DATA NETWORKING SECURITY
    NEXUS CORE
    THE NEXUS: SON BÖLÜM

Son bölümde karşımıza çıkan ilk yaratık uzaktan saldırın yoksa paramparça olmanız içten bile değil

Yok etmemiz gereken bir beyin ve bu platformda karşımıza çıkan yaklaşık 50 ila 80' e yakın yaratıkta mevcut
    epey uzun sürüyor benden söylemesi

Yaratıklardan en yakışıklı olanı

Platformdaki yaratıklar öldükçe bu beyin gücünü yitiriyor kan kaybı var sanırım acil kan lazım
    yaratık tamamen ölme aşamasında

Ve elemanımız gemisi ile üssüne dönüyor arkadaşlarının yanında ve son.

Bana sorarsanız oyunun devamı gelecek bunu son bölümde anlıyoruz konuşmalara DİKKAT!!!

• İİ be bizd eyarılamış sayılırız Ahmet aabi.Herifi ne biçiyolar ya,kol bacak kesiyolar canlı canlı.
  • zırh ve can hep tam dolu burada
  • ben daha 3. bölümdeyim vakit yokki hacı daha feara baKamadık bile yüklü duruyo..
    neden ?

çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü;

COD2

• vay. son bölümdeymişim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

zırh ve can hep tam dolu burada

bu bölümü hile yapmadan geçen bir babayiğit çıkana kadar zırh ve cephane tam dolu olarak kalıcak
  • Hile kullanmadan, en zor seçenekte (seçilebilen) bitirdim... Oyunun sonu bence en kolay yerlerden biriydi... Daha fazla zorlayacak birşey beklerdim açıkçası...

Köşelerdeki teleportları kullanarak üst kata çıkmayı denemedin sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkli oyun graik acısında da doom3 aratmıo ama yaratıklarda yapay zeka oldukca düşük ama zevkli oyun multiplayer da var hatta hamachi den cevirenlerde var yanlış hatırlamıosam
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Hile kullanmadan, en zor seçenekte (seçilebilen) bitirdim... Oyunun sonu bence en kolay yerlerden biriydi... Daha fazla zorlayacak birşey beklerdim açıkçası...

Böylesi de güzel
  • quote:

Hile kullanmadan, en zor seçenekte (seçilebilen) bitirdim... Oyunun sonu bence en kolay yerlerden biriydi... Daha fazla zorlayacak birşey beklerdim açıkçası...

olum valla sana helal ben son bölümü nası geccem valla 2 saattir öldürüyom yaratıkları banamısın demiyo yaw
  • Son bölüm çok kolay geldi bana o yaratığa 8-9 fuze atınca geberdi(kafaya) Ondan sonrası kastı Oyun bittikten sonraki konuşmalarda önemli ek paket %100 gelir diye düşünüyorum Sondaki içten gülüşümüz kötü şelerin habercisi
  • yahu saatlerdir orda yaratık olduruyorum eh insaf yaaa geliyolar hala geliolar boynum sırtım agırdı yok yok yok adamlar gene gelio gene gelio aşağı yukarı ooof offf.......... bak celallendim gene dalıcam elemanların arasına .... :)
  • yarıyı geçmişim bende hilesiz hurdasız gidiyorum bakalım ama bu tür oyunlara doygunluktanmıdır nedir çok hevesli oynamıyorum açıkçası oyunu q4 olduğu için oynuyorum diyebilirim
  • Bende bir yerde takıldım. Gelen yaratık da ki adam hemen kaç git burdan diye bağırıyordu. Bu adamı temizlemenin bir taktiği var mı yoksa direk çakıyormuyuz. Ben o kadar saydırdım ölmedi.
  • bende enaz son bolumde zorlandım. zaten etraftaki adamlarla ugrasmadım . 10 a yakında darkmaterial ammosu vardı kolay oldu. neyse ID software oyunların sonuna genelde bir gizli bölüm koyar quake ve doom serilerinde wardı hep bu seferkini bulamadım bulan varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corporal

Bende bir yerde takıldım. Gelen yaratık da ki adam hemen kaç git burdan diye bağırıyordu. Bu adamı temizlemenin bir taktiği var mı yoksa direk çakıyormuyuz. Ben o kadar saydırdım ölmedi.

Lazerden geçmeden önce adamlar sana roket atar veriyo.Zaten o robotun canıda üstteki barda gözüküyo.Durmadan roketle saydır ve sabit durma sürekli sağ sol hareket et
  • Son bölüme geldim fakat benim oyunda hata çıktı galiba. 100 tane adam öldürdüm beynin gıdım enerjisi gitmedi. Bu ne iş? Buraya kadar hiç sorun yoktu oyunda. Arkadaşlar ben bu oyunu nasıl bitircem? Bitirmek için bir şifrede bulamadım. Ölümsüz modda 100 kişi temizledim yinede bir tepki olmadı. Boyna adam çıkıyor ama enerji gitmiyor. Acaba kopya oyun diye mi? Ehehheehe. Buraya kadar gel oyunu bitirmek için orijinal alırız artık..
  • cunku etrafında kalkan var
    kalkanın hemen ustunde enerji veren bir yapı var onu vurcan ki kalkan kapansın sonra beklemeden beyne dalcan
  • quote:

Hacu yu rok Hile ile bitirmek harbi oyuncuya yakışmaz
  • oyunu bugün bitirdim,son bölümde takılan çok kişi var desemmiki saniyeler için bunuda geçin oyun bitsin tabi hilesiz bir şekilde.ama demeyecem.bu arada biçildiğimiz sahne çok harika olmuş içim dışıma çıktı süperdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.