Genel olarak oyunu bir çoğumuz biliyor değerlendirmeyi siz oyun severlere bırakıyorum.
Oyunu az önce bitirdim şimdi ise sıra ile bölüm isimleri ve oyun sonundan ss ' ler.
Bölümler
AIR DEFENSE TRENCHES HANGAR PERIMETER INTERIOR HANGAR MCCLANDING SITE OPERATION:ADVANTAGE CANYON PERIMETER DEFENSE STATION AQUEDUCTS AQUEDUCTS ANNEX NEXUS HUB TUNNELS NEXUS HUB STROGG MEDICAL FACILITIES CONSTRUCTION ZONE DISPERSAL FACILITY RECOMPOSITION CENTER PUTRIFICATION CENTER WASTE PROCESSING FACILITY OPERATION:LAST HOPE DATA STORAGE TERMINAL DATA STORAGE SECURITY TRAM HUB STATION TRAM RAIL DATA PROCESSING TERMINAL DATA PROCESSING SECURITY DATA NETWORKING TERMINAL DATA NETWORKING SECURITY NEXUS CORE THE NEXUS: SON BÖLÜM
Son bölümde karşımıza çıkan ilk yaratık uzaktan saldırın yoksa paramparça olmanız içten bile değil
Yok etmemiz gereken bir beyin ve bu platformda karşımıza çıkan yaklaşık 50 ila 80' e yakın yaratıkta mevcut epey uzun sürüyor benden söylemesi
Yaratıklardan en yakışıklı olanı
Platformdaki yaratıklar öldükçe bu beyin gücünü yitiriyor kan kaybı var sanırım acil kan lazım yaratık tamamen ölme aşamasında
Ve elemanımız gemisi ile üssüne dönüyor arkadaşlarının yanında ve son.
Bana sorarsanız oyunun devamı gelecek bunu son bölümde anlıyoruz konuşmalara DİKKAT!!!
İİ be bizd eyarılamış sayılırız Ahmet aabi.Herifi ne biçiyolar ya,kol bacak kesiyolar canlı canlı.
zırh ve can hep tam dolu burada
ben daha 3. bölümdeyim vakit yokki hacı daha feara baKamadık bile yüklü duruyo.. neden ?
çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü;
COD2
vay. son bölümdeymişim.
quote:
Orjinalden alıntı: Will
zırh ve can hep tam dolu burada
bu bölümü hile yapmadan geçen bir babayiğit çıkana kadar zırh ve cephane tam dolu olarak kalıcak
Hile kullanmadan, en zor seçenekte (seçilebilen) bitirdim... Oyunun sonu bence en kolay yerlerden biriydi... Daha fazla zorlayacak birşey beklerdim açıkçası...
Köşelerdeki teleportları kullanarak üst kata çıkmayı denemedin sanırım...
zevkli oyun graik acısında da doom3 aratmıo ama yaratıklarda yapay zeka oldukca düşük ama zevkli oyun multiplayer da var hatta hamachi den cevirenlerde var yanlış hatırlamıosam
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Hile kullanmadan, en zor seçenekte (seçilebilen) bitirdim... Oyunun sonu bence en kolay yerlerden biriydi... Daha fazla zorlayacak birşey beklerdim açıkçası...
Böylesi de güzel
quote:
olum valla sana helal ben son bölümü nası geccem valla 2 saattir öldürüyom yaratıkları banamısın demiyo yaw
Son bölüm çok kolay geldi bana o yaratığa 8-9 fuze atınca geberdi(kafaya) Ondan sonrası kastı Oyun bittikten sonraki konuşmalarda önemli ek paket %100 gelir diye düşünüyorum Sondaki içten gülüşümüz kötü şelerin habercisi
yahu saatlerdir orda yaratık olduruyorum eh insaf yaaa geliyolar hala geliolar boynum sırtım agırdı yok yok yok adamlar gene gelio gene gelio aşağı yukarı ooof offf.......... bak celallendim gene dalıcam elemanların arasına .... :)
yarıyı geçmişim bende hilesiz hurdasız gidiyorum bakalım ama bu tür oyunlara doygunluktanmıdır nedir çok hevesli oynamıyorum açıkçası oyunu q4 olduğu için oynuyorum diyebilirim
Bende bir yerde takıldım. Gelen yaratık da ki adam hemen kaç git burdan diye bağırıyordu. Bu adamı temizlemenin bir taktiği var mı yoksa direk çakıyormuyuz. Ben o kadar saydırdım ölmedi.
bende enaz son bolumde zorlandım. zaten etraftaki adamlarla ugrasmadım . 10 a yakında darkmaterial ammosu vardı kolay oldu. neyse ID software oyunların sonuna genelde bir gizli bölüm koyar quake ve doom serilerinde wardı hep bu seferkini bulamadım bulan varmı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Corporal
Bende bir yerde takıldım. Gelen yaratık da ki adam hemen kaç git burdan diye bağırıyordu. Bu adamı temizlemenin bir taktiği var mı yoksa direk çakıyormuyuz. Ben o kadar saydırdım ölmedi.
Lazerden geçmeden önce adamlar sana roket atar veriyo.Zaten o robotun canıda üstteki barda gözüküyo.Durmadan roketle saydır ve sabit durma sürekli sağ sol hareket et
Son bölüme geldim fakat benim oyunda hata çıktı galiba. 100 tane adam öldürdüm beynin gıdım enerjisi gitmedi. Bu ne iş? Buraya kadar hiç sorun yoktu oyunda. Arkadaşlar ben bu oyunu nasıl bitircem? Bitirmek için bir şifrede bulamadım. Ölümsüz modda 100 kişi temizledim yinede bir tepki olmadı. Boyna adam çıkıyor ama enerji gitmiyor. Acaba kopya oyun diye mi? Ehehheehe. Buraya kadar gel oyunu bitirmek için orijinal alırız artık..
cunku etrafında kalkan var kalkanın hemen ustunde enerji veren bir yapı var onu vurcan ki kalkan kapansın sonra beklemeden beyne dalcan
quote:
Hacu yu rok Hile ile bitirmek harbi oyuncuya yakışmaz
oyunu bugün bitirdim,son bölümde takılan çok kişi var desemmiki saniyeler için bunuda geçin oyun bitsin tabi hilesiz bir şekilde.ama demeyecem.bu arada biçildiğimiz sahne çok harika olmuş içim dışıma çıktı süperdi.