Şimdi Ara

Quadro smart watch s90 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu saati almak istiyorum da kullanan arkadaşlrdan yorum bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu saatle alcatel onetouch watch arasında kaldım, ben alcatel aldım
  • Alcatel Quadro'dan daha iyi gibi duruyor.
    Peki Appscomm C8 Pro hakkında ne dersiniz? Araştırırken böyle bir cihaza da rastladım.
  • dino13 kullanıcısına yanıt
    alcatel saat bugün geldi tek kelimeyle bayıldım hakikaten kaliteli, c8 i bende inceledim ama çin işi gibi geldi bana fiyatıda yüksek, alcatel zaten çok köklü bir marka, iphone 6s plus la kullanıyorum yazılımıda çok güzel, ben apple watch alacaktım ama hem çok gereksiz pahalı hemde köşeli dikdörtgen tasarımı sevmiyorum.
  • ben çok araştırdım huawei Watch aldım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

ben çok araştırdım huawei Watch aldım arkadaşlar

ios desteği varmı nerden aldınız link atabilirmisiniz?
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Tema degistirmek kolay mi peki ve cok tema seceneginiz var mi? Sarj suresı nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trilogyx

Hayirli olsun. Tema degistirmek kolay mi peki ve cok tema seceneginiz var mi? Sarj suresı nasıl?

teşekkürler, pil ömrü ortalama 2 gün, tema desteği var, telefondan değişebiliyor, fotoğraflardan da tema olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

ben çok araştırdım huawei Watch aldım arkadaşlar

ios desteği varmı nerden aldınız link atabilirmisiniz?

var hocam ios desteği
    http://www.amazon.com/Huawei-Stainless-Suture-Leather-Warranty/dp/B013LKLIB0/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1450194784&sr=1-1&keywords=huawei+watch

bu linkten aldım ancak şu anda hem stokda yok hemde fiyatı baya artımış hocam ben 299 dolardan aldım

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    gümrüğe falan takılmıyormu, fiyat yüksek sonuçta
  • quote:

yok hocam gümrük masraflarını amazon fiyat çıkartıyor ödüyorsun herşeyi onlar hallediyor paket sana ulaşıncada eğer gümrükte sorun çıkmadıysa aldıkları gümrük parasını geri iade ediyorlar
  • quote:

quote:

yok hocam gümrük masraflarını amazon fiyat çıkartıyor ödüyorsun herşeyi onlar hallediyor paket sana ulaşıncada eğer gümrükte sorun çıkmadıysa aldıkları gümrük parasını geri iade ediyorlar

Anladım tşk ederim şuanda alınmaz fiyat çok yüksek, biraz bekleyeyim bende alcateli iade hakkım dolmadan iade ettim, aslında güzel saatti ama huawei daha güzelmiş

• quote:

quote:

quote:

Anladım tşk ederim şuanda alınmaz fiyat çok yüksek, biraz bekleyeyim bende alcateli iade hakkım dolmadan iade ettim, aslında güzel saatti ama huawei daha güzelmiş

evet hocam bende çok araştırdım ama alcatel bir tık aşağıda duruyor maalesef siz fiyatları takip edin

• saat çok şık duruyor. aslında moto 360 isterdim ama yurtdışından alışveriş sıkıntılı geldi uğraşmak biraz.
    peki kayış bozulmaya başlayınca herhangi bir saatçiden değiştirmek mümkün olur mu? sanırım biraz kasa çıkıntısı var. diesel kayışı gibi al abi bu olur diyemiyor saatçiler çünkü bazı saatlerde
  • peki kayışı kolay değişecek gibi görünüyor mu? universal bir kayışla saatçiden değiştiremezsek de sıkıntı ? Mesela benim deri kayışlı diesel için saatçiye sipariş vermem gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trilogyx

teşekkürler, pil ömrü ortalama 2 gün, tema desteği var, telefondan değişebiliyor, fotoğraflardan da tema olabiliyor

peki kayışı kolay değişecek gibi görünüyor mu? universal bir kayışla saatçiden değiştiremezsek de sıkıntı ? Mesela benim deri kayışlı diesel için saatçiye önceden sipariş vermem gerekiyor. her saatçide de olmuyor tedarik malesef
  • ekranda hata çıktı aynı şeyi 3 kez göndermişim kirlilik için özür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.