Şimdi Ara

Quadra Plan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanalarda Quadra Plan diye bir şey duymaya başladım fazla bir bilgim yok ama network markettingle ilgili olduğunu öğrendim bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilrmi ? teşkkrüler

• quote:

Orijinalden alıntı: ANARKH91

Merhaba arkadaşlar son zamanalarda Quadra Plan diye bir şey duymaya başladım fazla bir bilgim yok ama network markettingle ilgili olduğunu öğrendim bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilrmi ? teşkkrüler

Quadra Planı Nedir?
    Agel’ in bizlere sunmuş olduğu mükemmel iş fırsatı; bu sektöre yıllarını vermiş
    deneyimli ve başarılı şirket kurucuları sayesinde, kazanç planı sıfırdan tasarlanmış ve dünyada eşi benzeri olmayan QUADRA PLAN adında yeni bir kazanç planı
    hazırlanmıştır.
    Dünyadaki tüm ağ pazarlama sektöründeki kazanç planları incelenmiş, dezavantajlı
    kısımları atılmış, diğer sistemlerde olmayan yenilikçi eşi benzeri olmayan yeni bir
    matematiksel plan geliştirilmiştir.
    Sistemde SATIS YAPMA ZORUNLULUĞU YOKTUR. Her ay bir şeyler satmak zorunda değilsiniz.
    Dünyada ilk defa satış yapmadan da kazanabileceğiniz yeni bir kazanç planı
    yaratılmıştır.
    Bu yüzdende kişiler, daha yeni sisteme dahil olmalarına karşın ilk 2- 3 ay içinde çok hızlı bir şekilde yüksek kazançlar elde etmeye başlamışlardır

• Bu yazıya bende ulaştım fakat istediğim bilgileri detaylı olarak vermiyor para kazanma aşamalarını,prim vs yinede ilgilendiğiniz için teşekkürler Eğerr bu işin içinde olup yada herhangi bir kaynaktan bilgi edinmiş arkadaşlar varsa lütfen aydınlatsın çok mrk ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANARKH91 -- 27 Mayıs 2012; 4:58:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.