Şimdi Ara

Quad serisi işlemci seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar iki işlemci arasında kaldım q9450 35euro ve q9650 65euro sizce aradaki 30€ farka değecek performans verirmi yoksa 9450 ve aradaki fark olan 30 euroya 2*2 4gb ram alsam daha iyi olur mu
    Kasa dell optıplex 780 dt
    Psu 255 watt +80
    Ram 2*2 4 ddr3
    İşlemci e8400
    Harddisk 250gb
    Gtx 750 ti low profil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Q 9450 ali gecin. Ona bile para vermeyin bana kalsa da illahi idareten alacaksaniz onu alin.

Rami de 8 yapabilirsiniz. Anakart ddr3 destekliyotsa 2x4 yaparsiniz yeni anakarta gecerseniz de killanirsinuz ancak her 4 gb ram takilmiyor bu anakartlara dikkat edin. Deneyerek almakta fayda var.

9450 alin 30 E ya pazarlik sunnettir diyin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolasın ozaman 9450 ve 2*2 ram alim en güzeli dediğiniz gibi anakartım 2*4 ü desteklemiyor q9450 almamın nedeni bilgisayarımın oyunlarda bi süre daha idare etmesi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9450 de almadim onun yerine aliexpress ten xeon x3363 17euro + 16 euroyada 2*2 4gb ddr3 ram aldim x3363 geldi bilgisayarima yerlestirdim bios modunuda yukleyince sorunsuzca calisti su an bilgisayar cok iyi oldu ramlerde geldimi toplamda 8gb ile oyunlarda daha rahat edicem cok ekonomik gundelik basit isler ve oyunlar icin gayet yeterli oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.