Şimdi Ara

Quad Core Q6600 vs. AMD FX6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şunu sizlere sormak istiyorum değerli dh üyeleri bu işlemcilerden hangisi daha performanslıdır ? tavsiyeniz hangisidir ?

• Hocam q6600 nerden baksan 5-6 senelik işlemci.
    fx6100 güncel. Alır yürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Merhabalar;

Şunu sizlere sormak istiyorum değerli dh üyeleri bu işlemcilerden hangisi daha performanslıdır ? tavsiyeniz hangisidir ?

FX 6100 biraz daha performanslıdır.

eğer Q6600'den FX 6100'e geçmeyi düşünüyorsanız ama pek değmez. Core i3 3220 ya da bir FX 6300 daha iyi bir upgrade tercihi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Merhabalar;

eğer Q6600'den FX 6100'e geçmeyi düşünüyorsanız ama pek değmez. Core i3 3220 ya da bir FX 6300 daha iyi bir upgrade tercihi olacaktır.

Hayır hocam ben AMD ye asla geçmem hangisi olursa olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Hocam q6600 nerden baksan 5-6 senelik işlemci.
    fx6100 güncel. Alır yürür

q6600 zamanın işlemcisi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamelemre

İkisi arasında FX-6100 tabi ki.

q6600 ün gideri nasıl ? ben kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapabildiğin kadar overclock yaparak yani en az 3.0ghz seviyesinde kullanırsan Q6600 halen işini görür, şimdilik masraf yapma derim, eğer yeni sokete geçmek istersen de FX6300 ya da i5 tabanlı sistem kurmanı öenririm, bunun dışında i3 ve ilk nesil FX işlemcilere bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Yapabildiğin kadar overclock yaparak yani en az 3.0ghz seviyesinde kullanırsan Q6600 halen işini görür, şimdilik masraf yapma derim, eğer yeni sokete geçmek istersen de FX6300 ya da i5 tabanlı sistem kurmanı öenririm, bunun dışında i3 ve ilk nesil FX işlemcilere bakma.

zaten 3.00GHz de kullanıyordumda en son bios pilini sökmem gerekti sonrada yapmadım oc
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Merhabalar;

Hayır hocam ben AMD ye asla geçmem hangisi olursa olsun

Önyargılı davranma arkadaşım :)

i3 3220 ya da bütçen müsaitse direk i5 3570k alırsın daha iyi

• Elinde Q6600 varsa 3.0Ghz+ hızlara çıkarıp devam edersin.
    Ama her türlü FX6100 alır yani. Arada 5 sene olsun o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Şubat 2013; 12:05:42 >
  • kardeş q6600 varsa fx6100'e gerek yok.Aralarında çok fazlasıyla performans farkı da yok zaten.bütçe yetersizse core i3 3220 yeterli ise core i5 3570KRAL al işini gör. AMD çok fazlasıyla çekirdek üretiyor ancak çekirdekleri inteldeki gibi nitelikli değil.gelecekteki uygulamalarda iş yapar derler ama aldırma çünkü o zamanda başka işlemci çıkarırlar.Anlayacağın anı yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

kardeş q6600 varsa fx6100'e gerek yok.Aralarında çok fazlasıyla performans farkı da yok zaten.bütçe yetersizse core i3 3220 yeterli ise core i5 3570KRAL al işini gör. AMD çok fazlasıyla çekirdek üretiyor ancak çekirdekleri inteldeki gibi nitelikli değil.gelecekteki uygulamalarda iş yapar derler ama aldırma çünkü o zamanda başka işlemci çıkarırlar.Anlayacağın anı yaşa

kalsın o zaman quad core q6600 diğer hocalarımında dediği gibi overclock yapar kullanırım

• FX 6100 Alır.
  • quote:

quote:

kardeş q6600 varsa fx6100'e gerek yok.Aralarında çok fazlasıyla performans farkı da yok zaten.bütçe yetersizse core i3 3220 yeterli ise core i5 3570KRAL al işini gör. AMD çok fazlasıyla çekirdek üretiyor ancak çekirdekleri inteldeki gibi nitelikli değil.gelecekteki uygulamalarda iş yapar derler ama aldırma çünkü o zamanda başka işlemci çıkarırlar.Anlayacağın anı yaşa

kalsın o zaman quad core q6600 diğer hocalarımında dediği gibi overclock yapar kullanırım

kullandığın ekran kartın imzandaki gt220 ise işlemciyi değil ekran kartını güncelleştir. o ekran kartına i7 alsanda fayda etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

quote:

kullandığın ekran kartın imzandaki gt220 ise işlemciyi değil ekran kartını güncelleştir. o ekran kartına i7 alsanda fayda etmez.

ekran kartını yazın alabilirim anca hocam para olursa 7850 alıcam olmazsa 6870 düşünüyorum

• Peki sayın hocamalrım anakart değiştrimesem bulabilirsem core 2 extreme x6800 gibi bir işlemci nasıl olur ?
  • Daha kötü bir işlemciye mi geçmek istiyorsun? Çift çekirdek o hiç bakma, öldü artık onlar. İlk nesil C2D'lar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Daha kötü bir işlemciye mi geçmek istiyorsun? Çift çekirdek o hiç bakma, öldü artık onlar. İlk nesil C2D'lar.

Onlar hakkında fazla bilgim yok daha iyi zannediyordum
  • Q6600 = Phenom II X4 820
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.