Şimdi Ara

qtek 200 explerer problemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • internet explerer bazı sayfaları tam acmıyo mesela türkcelin mesaj sayfası maillerime bakıp sms atamıyorum baska bir programmı kullunuym yama mı var acaba ne tevsiye edersiniz ben bi de program nerdem indiririm lınk varmıdır acaba

• ahaha mesajımı okudumdada f kalvye tuhafmış hakkaten :D
    sorunu çözdüm bi flash player yükledim bi çok yer halloldu ama turkcellin mesajlarım sayfası hallolmadı .
    opera denedim gene olmadı ama MİNİMO varki mozillanın ppc versiyonu tekte açtı ve wi-fi netteyken turkcelin sayfasında beleş mesajını attı valla helal olsun
  • Özellikle ilk kez PDA alanlar tahminimce reklamların da abartması sonucunda IE'nin Pocket PC sürümüyle PC'de yapılabilen herşeyi yapmayı bekliyorlar ama maalesef gerçekler acı değilse de biraz baharatlı.

Özellikle karmaşık java scriptler, asp ve php uzantılı bazı sayfalarda asla çözüm yok. Grafik butonlar çalışmadığı için mesajınız gitmiyor veya bir resme tıklıyorsunuz ama ilgili siteye geçmiyor vb vb.

Bazı sitelerin pda versiyonlarını denemek işimizi görmeyi sağlıyorsa da cep bilgisayarındaki verim her zaman dizüstülerden geri ve maalesef geri kalacak. 3kg'ya karşı 150 gramla da bu kadar oluyor herhalde...
    Exper NC84A, i7, 1080p, ATI-HD5650
    iPhone 4S 16gb Black iOS 5.1
    New iPad 16gb + iPad 2 16gb
    Nikon D200, Nikkor 24-85mm f/2.8-4.0D, Sigma 135-400mm 4.5-5.6DG, Nikkor 50mm f/1.8
    Nikon D40, Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6G ED II
    Nikon SB-800 Speedlight
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.