Şimdi Ara

Qosmio x870 Ekran Kartı Değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar.
    Toshiba Qosmio x870 marka laptop sahibiyim.(Toshiba Qosmio X870 = NVIDIA GTX 670M 3GB Ekran Kartı'na sahip)
    Geçenlerde bilgisayar kendini kapattı ve geri açamadım. Bilgisayarcıya gösterdik ekran kartının değişmesi gerektiğini ve sadece qosmio serisine özel üretilen ekran kartı ile değişebileceğini söylemiş.
    Bu olay hakkında birkaç sorum var.
    Öncelikle bu ekran kartını nerden bulabilirim. İnternette biraz bakındım ama bulamadım.Ekran kartını nerden temin edebilirim.
    2. si neden sadece qosmio için üretilmiş ekran kartı ile değiştirilebiliyor ? Daha başka bir ekran kartı değişmek mümkün değil mi ?
    Son olarak değişimden sonra performans olarak değişim yaşar mıyım(pozitif veya negatif)?

    Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim



  • Selamlar, ben de aynı sorunu yaşamıştım 2 yıl önce. Ekran kartını değiştirmek yerine çıkarıp on board inteli kullanmıştım ancak şu an daha iyi ekran kartı gerekiyor. Sorunu çözebildiniz mi veya alternatifler neler olabilir?
  • İnternette mxm 3.0 b diye arat benimki 5 sene once yandi aliexpress den 2gb almistim sadece BIOS degistirleri gerekiyor bazen, Turkiyedede bulursun ama genelde ya 2. el yada hurdaya cikmis laptoplardan. Qosmionun asiri problemi oldugu icin olan bir sorun bu. Biraz gec cevap ama umarim cozulur
  • Benimde Qosmio x870-11v laptopım var gtx 670m pc görmüyor hiçbir türlü driver yükleyemiyorum. Yeni bir Gtx 670m ekran kartı nereden bulabilirim var mı yardımcı olabilecek.kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.