Şimdi Ara

QNote Android Tablet Almalımıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosanın turuncu indiriminde gördüm QNote Android 4.0 Tablet 179TL.Fiyatı çok iyi

Bana da yolculuklarda falan kullanacağım oyun,müzik ve internet kullanımı için bir tablet lazımdı.

Özellikleri Android 4.0 icecram işletim sistemi
    7'' ekran,
    1.2 GHz işlemci
    512Mb Ram
    4GB hafıza

Ne dersiniz,kullanan var mıdır?Tavsiye eder misiniz??

başka ne özellikleri var???

Ben bu tableti kullanıyorum. Teknosa' dan 219 TL. ye aldı . 179 da kesinlikle kaçmaz bence..
    Oyun, film, internet, mail tüm işimi görüyor.. Performansı beni şaşırttı açıkçası..
    Cihaza baya program, uyun falan attım, extradan 16 gb. hafıza kartı taktım. 32 ye kadar takılabiliyor.. cihaza o kadar yüklenmeme rağmen bana mısın demedi
    Bu arada Team Wiever programını kurdum. Uzaktan bilgisayarımı bile kontrol ediyorum hemde tık demeden..
    Yüklediğim oyunlardan oynarken foto çekip birazdan paylaşırım en azından fikriniz olur..

• tam istediğim özellikler, hız ve kapasite arıyorum ben, biraz tez canlıyım da

e fiyatı da çok uygun geldi, yarın gidip bir de kendim deniyim cihazı,

son soru: ekra özellikleri nasıl? dokunmatiği hassas mı?

Ben çok memnun kaldım.. Ama 219 verdim şimdi 179 bence kaçmaz...

Orijinalden alıntı: cicow

tam istediğim özellikler, hız ve kapasite arıyorum ben, biraz tez canlıyım da

e fiyatı da çok uygun geldi, yarın gidip bir de kendim deniyim cihazı,

son soru: ekra özellikleri nasıl? dokunmatiği hassas mı?
    İşte tablet almanın vakti geldi o zaman

Nautilus Teknosa'da bulabilir miyim, stok olur mu acaba yoksa sabah erkenden mi gitmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenstar

İşte tablet almanın vakti geldi o zaman

Nautilus Teknosa'da bulabilir miyim, stok olur mu acaba yoksa sabah erkenden mi gitmek lazım

Alıntıları Göster
    Bence vardır hocam Nautilus büyük mağaza ama fiyat 179 olunca sanki sabah erken gitsen daha iyi olur ..

Sonuçta kampanya yapmış adamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhans5

Bence vardır hocam Nautilus büyük mağaza ama fiyat 179 olunca sanki sabah erken gitsen daha iyi olur ..

Sonuçta kampanya yapmış adamlar

Alıntıları Göster
    Özellikleri hakkında çok bilgi yok galiba, yanında bir şey veriyorlar mı o da belli değil, esasında düşünüyorum şöyle bir şey.

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Özellikleri hakkında çok bilgi yok galiba, yanında bir şey veriyorlar mı o da belli değil, esasında düşünüyorum şöyle bir şey.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için,sanırım alacağım

Burdan bakabilirsin,

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/739/125042817/qnote_qn7000_7_tablet_pc

yanında bir şey vermiyolar sanırım ama bu fiyata daha başka bişey olmaz sanki

• Hocam ben de düşünüyorum böyle bir şey ama ne kadar iyidir onu bilmiyorum, başka yerde zaten bilgisi yok, ekran özelliği filan yazmamışlar.

Şu ikisinden birini düşünüyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-c508-8gb-7-tablet-klavyeli-kilif-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301296&categoryId=3008012
    http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-nanopad-plus-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd760715&categoryId=3008012

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam ben de düşünüyorum böyle bir şey ama ne kadar iyidir onu bilmiyorum, başka yerde zaten bilgisi yok, ekran özelliği filan yazmamışlar.

Şu ikisinden birini düşünüyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-c508-8gb-7-tablet-klavyeli-kilif-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301296&categoryId=3008012
    http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-nanopad-plus-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd760715&categoryId=3008012
    Ben aldım geldim 179 liraya. Para değil bu fiyata. Ekran çözünürlüğü biraz zayıf kalıyor ama fiyatına göre diğer özelliikler çok iyi. Bu fiyata bu tableti kaçırmayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Ben aldım geldim 179 liraya. Para değil bu fiyata. Ekran çözünürlüğü biraz zayıf kalıyor ama fiyatına göre diğer özelliikler çok iyi. Bu fiyata bu tableti kaçırmayın bence.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün sabah bende gittim aldım bi tane. Geçen hafta polypad 7208 almıştım inanın poly nin ekran çözünürlüğü haricinde bu ürün ondan daha iyi. Ben hem plastik kalitesini sevdim hem tasarımını hem ekranını. Dokunmatiği gayet hassas. Benim en çok sevdiğim özelliği direk usb girişi. mini usb kablosu kullanmaya gerek yok bütün usb cihazları takabilyorsunuz sanırım ben 3g modem denemedim ama 32 gb lık flash direk açtı ve bluray filmi izletti takılmadan. Zayıf tarafı şarjı %35 şarj yaklaşık 1 saat gitti. belki bi kaç şarjdan sonra düzelir bir müddet. Isınma sorunu çok az da var. elininizde hissedebiliyorsunuz sıcaklığı oyun falan oynarken. Bende bi kere angry birds de dondu başka bi sorun olmadı. Interneti ortalama. Yani 179 liraya gayet uygun bir ürün. Polyi uygun bir fiyata satabilirsem yoluma bu tabletle devam etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupuygun

arkadaşlar bugün sabah bende gittim aldım bi tane. Geçen hafta polypad 7208 almıştım inanın poly nin ekran çözünürlüğü haricinde bu ürün ondan daha iyi. Ben hem plastik kalitesini sevdim hem tasarımını hem ekranını. Dokunmatiği gayet hassas. Benim en çok sevdiğim özelliği direk usb girişi. mini usb kablosu kullanmaya gerek yok bütün usb cihazları takabilyorsunuz sanırım ben 3g modem denemedim ama 32 gb lık flash direk açtı ve bluray filmi izletti takılmadan. Zayıf tarafı şarjı %35 şarj yaklaşık 1 saat gitti. belki bi kaç şarjdan sonra düzelir bir müddet. Isınma sorunu çok az da var. elininizde hissedebiliyorsunuz sıcaklığı oyun falan oynarken. Bende bi kere angry birds de dondu başka bi sorun olmadı. Interneti ortalama. Yani 179 liraya gayet uygun bir ürün. Polyi uygun bir fiyata satabilirsem yoluma bu tabletle devam etmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-nanopad-plus-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd760715&categoryId=3008012&SKU=BD760715

188 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesky2621

http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-nanopad-plus-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd760715&categoryId=3008012&SKU=BD760715

188 TL

Alıntıları Göster
    ben de aldım gazı gittim arkadaşlar:) çok şaşırdım performansına, arkadaşımın tabletiyle dürtmatik diye dalga geçiyordum, ondan hallice olur sanıyordum ama, cidden çok iyi dokunmatiği,

bütün haftasonu zevkle kullandım, dizi, film falan izliyorum, oyun oynayıp, internette geziniyorum, valla çok eğlenceli,

hepinize tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicow

ben de aldım gazı gittim arkadaşlar:) çok şaşırdım performansına, arkadaşımın tabletiyle dürtmatik diye dalga geçiyordum, ondan hallice olur sanıyordum ama, cidden çok iyi dokunmatiği,

bütün haftasonu zevkle kullandım, dizi, film falan izliyorum, oyun oynayıp, internette geziniyorum, valla çok eğlenceli,

hepinize tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende tam bu tarz bir şey arıyordum, yorumlara bakılırsa alınabilir.Fiyatı şuan 219 TL, ne dersiniz?Klasmanında en iyisi bu mudur?

Birde şunlar var,

anlamadığım için fazla yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_BILGISAYAR_TABLET/_TABLET_PC2/900093506?ref=akakce&v=1.95

http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/tablet-pc2/900362067?ref=akakce&v=1.62.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma_26 -- 9 Ekim 2012; 15:54:16 >

ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Arkadaşlar bende tam bu tarz bir şey arıyordum, yorumlara bakılırsa alınabilir.Fiyatı şuan 219 TL, ne dersiniz?Klasmanında en iyisi bu mudur?

Birde şunlar var,

anlamadığım için fazla yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_BILGISAYAR_TABLET/_TABLET_PC2/900093506?ref=akakce&v=1.95

http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/tablet-pc2/900362067?ref=akakce&v=1.62.2

Alıntıları Göster

Vereceğiniz paraya değmez bence, ayıptır söylemesi g*t kadar ekranı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TabletSevenAdam

Vereceğiniz paraya değmez bence, ayıptır söylemesi g*t kadar ekranı var.

Alıntıları Göster
    bu tableti teknosa dan aldım herşeyi güzel ama kablosuz çekim çok zayıf. evin içinde kopma oluyor. 5 metre mesafe var modemle aramızda bazen çekmiyor. kullanıcılar yorum yazarsa memnun olurum. sitesinde sadece reklamı var. yazılım yardım hiçbişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

bu tableti teknosa dan aldım herşeyi güzel ama kablosuz çekim çok zayıf. evin içinde kopma oluyor. 5 metre mesafe var modemle aramızda bazen çekmiyor. kullanıcılar yorum yazarsa memnun olurum. sitesinde sadece reklamı var. yazılım yardım hiçbişey yok.

Alıntıları Göster
    Ben de kardeşime aldım sonunda. 2 aydır başımın etini yiyordu
    ilk izlenimim fiyat performans olarak gayet iyi. yüklediğim oyunları da sorunsuz bir şekilde oynatıyor. ekran çözünürlüğü daha iyi olsaymış diyorum (ama o zaman da 179TL olmazdı sanırım) daha iyi olabilirmiş.
    usb'den 3g modem takıp internete girme konusunda başarısız olunca aradım sordum teknosaya trada bilişime yönlendirdi. sağolsun arkadaşlar nasıl yapılacağını da anlattılar telefonda.
    sonuç olarak, fiyatına göre çok iyi bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas612

Ben de kardeşime aldım sonunda. 2 aydır başımın etini yiyordu
    ilk izlenimim fiyat performans olarak gayet iyi. yüklediğim oyunları da sorunsuz bir şekilde oynatıyor. ekran çözünürlüğü daha iyi olsaymış diyorum (ama o zaman da 179TL olmazdı sanırım) daha iyi olabilirmiş.
    usb'den 3g modem takıp internete girme konusunda başarısız olunca aradım sordum teknosaya trada bilişime yönlendirdi. sağolsun arkadaşlar nasıl yapılacağını da anlattılar telefonda.
    sonuç olarak, fiyatına göre çok iyi bir ürün.

Alıntıları Göster
    Tableti bende çok merak ettim, arkadaşlar alınabilecek bir ürünmü? Aurora 2, Crystal gibi ürünlerin yerine?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.