Şimdi Ara

QNote Android Tablet Almalımıyım?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2-malzeme kalitesi iyi

3-usb girişi tam boy. kablo ıvır zıvır olmadan usb bellek klavye mause hdd direk bağlanıyor gayet güzel.

4-hdmı çıkışı var uygun tv.bağlanıp medya player olarak işe yarar.

5-tek zayıflığı kablosuz ağ bağlantısı. ev içinde koptuğu oluyor. evdeki herşey kablosuz ağı kullanırken tek kopma bu tablette oldu.

6-iki yıl garanti avantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 13 Ekim 2012; 22:27:50 >

Orijinalden alıntı: LonelyFigure

Tableti bende çok merak ettim, arkadaşlar alınabilecek bir ürünmü? Aurora 2, Crystal gibi ürünlerin yerine?

Hocam biraz geç cevap veriyorum gerçi ama bahsettiğiniz iki Ainol modeli de bu tabletten daha yüksek çözünürlüklü fakat aynı boyutta IPS ekranlara sahip, yani hayır karşılaştırma yapmak gerekirse iki model de bahsi geçen Q-Note tabletten üst seviyedir ki Ainol dünya genelinde de epeyce tercih edilen bir marka enteresandır Youtube'da Ainol diye arama yapın, sürüyle inceleme videosu bulacaksınız her modeli için ;) Ainol (mars modeli dahil, 1024X600 ips olmayan ekran) modellerini uygun fiyata bulup alabiliyorsanız hiç düşünmeyin derim Bu arada hayır Ainol için çalışmıyorum, Çinli de değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 13 Ocak 2013; 17:15:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam ben de düşünüyorum böyle bir şey ama ne kadar iyidir onu bilmiyorum, başka yerde zaten bilgisi yok, ekran özelliği filan yazmamışlar.

Şu ikisinden birini düşünüyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-c508-8gb-7-tablet-klavyeli-kilif-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301296&categoryId=3008012
    http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-nanopad-plus-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd760715&categoryId=3008012

Onyo almanızı önermem, her ne kadar aynı model olmasa da powerpad modelini kuzenime aldık; o paraya gerçekten değmez güvenin bana Biz 149 liraya aldık ki hala öyle yanılmıyorsam, düşünün o fiyata dahi alınmaz diyorum ben kağıt üzerinde özellikleri nispeten iyi görünse de kullanımda felaket, kullanan varsa hiç kızmasın gücenmesin ama durum bu gerçekten. Aşırı ısınıyor bu zaten en büyük sorunu aslında çünkü yapı itibariyle kaliteli malzeme kullanılmamış ve bu da ısınma sonucunda kısa zamanda plastikte bükülme eğilme çatırdama vs. birçok sorun yaratıyor. Ben cihazın içini açmak zorunda kaldım, düşürdüler ve ekranını kırdılar ve ekran görüntüsü gitti..Açıp bakayım belki bir ihtimal soket çıkmıştır diye, baya plastik oyuncaklar gibi çatırt diye kapağı ayırıp açıyorsunuz içini ve ne görüyorsunuz? İçeride siyah elektrik bantıyla yapıştırılmış batarya, ekran ve birkaç tane kablo ve hiç bir yere sabitlenmemiş bir wifi anteni hepsi bu :D ne koruyucu birşeyler var, ne kasa..Hiçbirşey Özetle, uzak durun hocam

• Bu tablet şimdi 145 tl, hdmı çıkışlı bir tablet bakıyordum, değer mi acaba
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.