Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
55
Favori
189.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senavi

Daha evvel birkaç inceleme videosu izledim.
    Şu ana kadar incelemelerde göremediğim şey telefon aramalarının nasıl yanıtlanabildiği.
    Örneğin yine AirPods da yanlış hatırlamıyor ise kulaklığı kulağa götürünce çağrı otomatik olarak yanıtlanıyordu. Acaba bunda da buna benzer bir özellik var mı?
    Veya kulaklık kulağımızda iken çağrı geldiğinde kulaklıktan bir hareket ile çağrı yanıtlanabiliyor mu?

Bu durumlar içinde inceleme yapmanızı rica ederim.

Alıntıları Göster
    Reddedebiliyoruz gelen aramayı yâda cevaplayabiliyoruz. Hatta google asistan yardımı ile arama dahi yapabiliyorum kulaklığın asistana bağlanma özelliği var hepsinden bahsetmeyi düşünüyorum.

Kulaklık kullanımını ayrı bir video olarakta yayınlayabilirim aslında daha az kafa karıştırıcı olur çünkü tuş olmadığı için çok fazla özelliği dokunma hareketlerine gizlemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonski

Reddedebiliyoruz gelen aramayı yâda cevaplayabiliyoruz. Hatta google asistan yardımı ile arama dahi yapabiliyorum kulaklığın asistana bağlanma özelliği var hepsinden bahsetmeyi düşünüyorum.

Kulaklık kullanımını ayrı bir video olarakta yayınlayabilirim aslında daha az kafa karıştırıcı olur çünkü tuş olmadığı için çok fazla özelliği dokunma hareketlerine gizlemişler.

Alıntıları Göster
    O zaman inceleme videosunu dört gözle bekliyorum :)

Teşekkürler.

• Merhabalar Qcy T1c modelini kullanıyorum. 2-3 haftadır ses kısıklığı sorunu yaşıyorum. Garantiye göndersem yardımcı olurlar mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asdera18 A kullanıcısına yanıt
    Dostum kulaklığın içini kulak çubuğuyla iyice sil, kulak pisliği girişleri tıkıyor zamanla. Ses sorunu yaşayanlar temizlesin düzelecektir.
  • Sık sık temizliyorum, yine de aynı sorundan muzdaribim

• herkes ses kısıklığından muzdarip heralde artık gözü kapatıp senheiser momentum freeye geçeecem 10 kişi tutuyor evde
  • Şunu şuraya bırakayım
    beğenip abone olursanız müteşekkir olurum, olmadı atın bi dislike

• Dostlar daha geçen gün qcy m1 pro modelini aldım ancak kulağıma tam oturmuyor 5-10 dk sonra hafiften çıkıyor, hele ki kulağa oturtmak için olan çıkıntılı silikon parçayla kulağıma hiç girmiyor ne yapmalı tavsiyeniz var mı ?
  • Arkadaşlar spor salonunda kullanmak için bir bt kulaklık arıyorum. QY31, QY19 veya QY11 modellerinden hangisini önerirsiniz? Ses yüksekliği ve kulaktan düşmemesi önemli. Direkt en pahalısını mı almalı?

Ben geçen sene Jabra Step Wireless aldım ama sesi son derece kısık ve boğuktu. Zar zor iade ettim. Sizde QY31 de ses kalitesi bakımından Jabra gibi midir?

Geçmiş sayfalara baktım ama genelde çoğunluk T1 Pro tarzı kulaklık almış. Sporcu kulaklığı kullanan pek yok.
  • rtsbora R kullanıcısına yanıt
    Hocam m1 proya bakın ben uzun süredir kullanıyorum. Bi ara bozuldu garanti kağıdını ve kutusunu da bulamadım. Yerine başka kulaklık aldım diğerini de ne olur ne olmaz diye yolladım. Açıkçası söyliyim o süre zarfında hiçbiri m1 pro kadar mutlu etmedi üstüne sıfırını yolladılar garantiden. Neredeyse her gün sporda kullanıyorum çok memnunum. Fiyatını kesinlikle hak ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ebay'dan alışveriş yapan oldu mu daha önce ?

• Herkese iyi bayramlar. Şuan t3 modeli aliex. de 153 liraya düştü. Alma niyetinde olanlar kaçırmasın.

• erdemszk E kullanıcısına yanıt
    eBay den daha önceleri çok alışveriş yaptım. Ama maalesef şuan Türkiye'ye gönderim yapmıyor. O yüzden aliex. e devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Herkese iyi bayramlar. Şuan t3 modeli aliex. de 153 liraya düştü. Alma niyetinde olanlar kaçırmasın.
    Hemen aldım (: 143 tl. Vergi ne kadar olur bilmiyorum

• Xiaomi airdots ile QYC T1 Pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim birde t1 pro iyi midir bir sürü modeli var kafam bulandı

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Herkese iyi bayramlar. Şuan t3 modeli aliex. de 153 liraya düştü. Alma niyetinde olanlar kaçırmasın.
    İphonun orjinal kablolu kulaklığı earpodstan iyimi sesi ? Bası ?

• T1 pro da bağlantı sorunu yaşıyorum. Uçak kalkıyorken 5-10 dk lığına çıkarmıştım kulağımdan elimde duruyordu, daha sonra sol kulaklığın mor yanıp söndüğünü fark ettim. Ne yaptıysam düzeltemedim 20 sn basılı tutup resetledim vs. Kulaklık öle kaldı sadece sağ çalışıyo sol çöp mü oldu şimdi? Kimse böyle bir sorun yaşamadı mı, nasıl çözücem bu sorunu? Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen.
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir haftadır QCY T2C kullanıyorum. Wifi açıkken ve kulaklığa bağlıyken internet hızım çok düşüyor ilginç ama. Telefondan bir video bile izleyemiyorum. Kulaklığı kopardığım an tekrar hızlanıyor internet. Mobilde bu sorun yok. Yaşayan var mi boyle bir sorun?

• Merhaba arkadaşlar. Bugün T1 modelini aldım. Şöyle saçma bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmam gerekiyor acaba? Kulaklıklar sürekli aktif kutuya koysam da çalışıyor yani. Kulağımdan çıkarıp kutuya koyunca bağlantı kesilmesi gerekiyor diye biliyorum aynısından kardeşimde de var onda öyle oluyormuş.
    Düzenleme: Kutunun şarjı olmadığı için kutuyu görmüyor ve şarj etmeye başlamıyormuş sorun yokmuş yani. Ancak bir şey daha var kutudan çıkardıktan sonra otomatik bağlanmıyor bluetooth menüsüne girerek ya da bluetoothu kapatıp açarak bağlanmam gerekiyor bu neden kaynaklanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JINTON -- 24 Ağustos 2019; 14:46:26 >
  • paraya kıydım samsung buds aldım ..
    çok çok güzel ses kalitesi var....

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.