Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (841. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.810
Cevap
343
Favori
1.934.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 1...420...838839840841
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir sonraki gun 100-130 arasi gittim ayni yolu. 6.5 yakti. Bugun ise full serbest istedigim gibi gittim ama genelde 130 140 i pek gecmedim. 7.5 yakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    K750i
    Nikon Coolpix L4
  • Nissan Qashqai 1.3 MHEV
    Designpack 2.130.000 ₺
    Skypack 2.500.000 ₺

Nissan Florya
    Ali Umut
    0532 647 66 79

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ali_umut A kullanıcısına yanıt

3 sene kullandım. Çöpppppp.

Nissan Türkiye'nin bu şekilde ilerleyerek 5 sene içinde ne hale geleceğini hep beraber göreceğiz.

• Şu 3 sayacı ara ara kendi kendine sıfırlanan var mı? Özellikle bazen gün içinde arabayı ilk çalıştırdığımda sıfırlanıyor. 1 senede 3 defa falan oldu. Servistekilere söyledim ilk defa duyduklarını belirttiler. Hiç karşılaşan oldu mu? Elektronik bir sorun gibi duruyor.

• Herkese merhaba geçmiş mesajlarda arattım ama bulamadım. 2026 QQ skypack kullanıcısıyım. Trafik işareti asistanını her seferinde manuel kapatıyorum.Bunu tamamen kapatmanın bir yolu var mı? Sesten çok rahatsız oluyorum.

Aracim daha 5000 km bile olmadi benimde 2 kez sifirladi. Sifirlandiginda kalan menzilide 1000 km uzerinde gosteriyor, bu da cok yaniltici. Kalan mesafe benzin miktarini bu sekilde nasil ayarlarsin?

• Balatalarin aldigim gunden beri otmesi, multimedya ekranin kendi kendine soyulmasi, sayaclarin kendiliginden ara ara sifirlanmasi. Bunlar bircok kullanicida duydugum sorunlar. Bende de hepsi oldu, sanirim kronik bunlar. Ancak servislerin bunlari ilk defa duydum demesi ve cozum bulamamasi cok ilginc.

• hakanmax77 kullanıcısına yanıt

Ekranın olayı çizilme değil gibi. Tırnakla hafif sanki üzerinde birşey varmış gibi hissettim. Ardından komple bir ıslak havlu (şu kullan at temizlik havlusu) ile sildim ve artık hiç öyle rahatsız edici birşey yok. Servis bile muhtemelen bunu yapıp geri veriyordur. :D Anlaşılmıyor hiçbirşey çünkü. Yani çizilme değilde üzerinde sanki bir katman var gereksiz duran onu kaldırıyoruz gibi geldi bana. Balata konusunu söyledim, tüm yeni arabalarda var bu dedi servis çokta inandırıcı gelmedi, sayaç sıfırlanma olayı da tekrar ederse gelin dediler. Ama sanki ben onu aracı ilk çalıştırırken gaz pedalı ve start ile birden çalıştırıyorum ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum. Artık önce aracı açıp bir süre bekleyip sonra çalıştırmayı deneyeceğim bir süre. Araç 7500 KM'de ve yakın zamanda 3. sıfırlamasını yaptı. :) Bu sayaçları kullanamayacaksak niye var çözemedim zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 14 Haziran 2026; 22:18:2 >

• unraiser kullanıcısına yanıt

bende soyulma olmadı ama olanlara da tavsiyem şudur o katmanı silip aldıysanız internette satılan ekran koruyucu var. ondan bir tane alıp mevcut ekranı korumaya devam edebilirsiniz.

Benim aracımın da multimedya ekranına ekran koruyucu uygulanmış, hiç bir soyulma yok.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.